Written by Donat Berisha

Bestaat een sim only zonder abonnement?

Om meteen ‘to the point’ te komen, bestaat een sim only zonder abonnement natuurlijk niet. Een sim only is namelijk een mobiel abonnement. Je kiest een abonnement dat bij je past en vervolgens krijg je een simkaart toegestuurd, of je kiest voor eSim. Wel kan het natuurlijk zo zijn dat je niet aan een langdurig abonnement vast wilt zitten. Bij steeds meer providers is het mogelijk om een sim only af te sluiten die maandelijks opzegbaar is. Daarnaast bestaat prepaid sim only ook.

Hoewel een sim only zonder abonnement niet bestaat, zijn er wel andere mogelijkheden. In dit artikel bespreken we de beste sim only voor jouw persoonlijke situatie en of prepaid geschikt voor jou kan zijn. Lees verder!

Sim only maandelijks opzegbaar vergelijken?

Ben je op zoek naar een sim only, waarbij je niet aan een langdurig contract wilt vastzitten? Met onze onafhankelijke sim only vergelijker vergelijk je eenvoudig alle abonnementen van verschillende providers. Op deze manier kun je altijd wel een sim only vinden die bij je past. Hoe kies ik een sim only zonder langdurig abonnement?  Onderstaande vergelijker staat automatisch al op 1 maand. Hierbij krijg je de betreffende providers die een sim only maandelijks opzegbaar aanbieden.


Voordelen van maandelijks opzegbare abonnementen

Vaak is het vastzitten aan een langdurige contract de reden dat men geen abonnement wilt. Als je toch naar sim only op zoek bent, is een maandelijks opzegbaar abonnement ideaal. Hieronder zie je de belangrijkste voordelen:

  • Je kunt je contract opzeggen wanneer je wilt, dus je zit niet vast aan langdurige contracten.
  • Met een maandelijks opzegbaar abonnement kun je vrijwel direct overstappen naar een ander abonnement, bijvoorbeeld als je een mooie aanbieding ziet!
  • Wanneer je niet zeker bent over je financiële situatie, is het voordeel dat je snel je contract kunt opzeggen.

Wat is een sim zonder abonnement?

Als je een sim zonder abonnement goed interpreteert is het eigenlijk een prepaid sim only. Met prepaid zit je namelijk niet aan een abonnement vast. Een prepaid sim only is simpelweg een simkaart die je ontvangt van de provider, waarmee je van tevoren beltegoed of data kunt opwaarderen. Ben je geïnteresseerd in een ‘sim only’ zonder abonnement? Dan is prepaid sim only geschikt. Hieronder hebben we een tabel opgesteld met de beste prepaid simkaarten. Klik op de bestelknoppen om jouw prepaid sim only aan te schaffen!

Prepaid ProviderBellenMBAanschaf kosten
Simyo
€7,50 beltegoed
€0,10€0,02€5,- Bestellen
KPN
€10,- beltegoed
€0,30€0,02€10,- Bestellen

Waarom kiezen voor prepaid sim only?

Veel mensen zijn vaak goedkoper uit met prepaid dan met een sim only abonnement. Kies je voor prepaid, dan kies je voor eSim of losse simkaart zonder abonnement. Hiervoor kiezen brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

  • Je zit uiteraard niet vast aan een abonnement. Kies je voor een prepaid bundel? Bij een prepaid internet- of belbundel koop je een bepaalde hoeveelheid tegoed tegen een lager tarief dan wanneer je los prepaid tegoed opwaardeert. Hierdoor is prepaid nog goedkoper en aantrekkelijker!
  • Je betaalt alleen voor wat je verbruikt en kunt dus tegoed opwaarderen wanneer je maar wilt.
  • Met prepaid heb je nooit onverwachte kosten, want je kan niet meer verbruiken dan dat je aan tegoed hebt opgewaardeerd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een + 14 =