Written by Donat Berisha

Sim only zonder aansluitkosten

Bij het afsluiten van een sim only abonnement zul je vaak aansluitkosten moeten betalen, maar waarom is dit eigenlijk? Niet iedereen wilt een eenmalig bedrag betalen bij het bestellen van een sim only. In dat geval kun je kiezen voor een sim only zonder aansluitkosten. Lees in deze blog waarom je aansluitkosten moet betalen en wat de beste sim only zonder aansluitkosten deals zijn.

Budget Mobiel, Vodafone en Ben zijn de enige providers die op dit moment een sim only zonder aansluitkosten aanbieden

Direct een sim only zonder aansluitkosten bestellen?

Als je het eenmalig betalen echt niks vindt, zul je bij je sim only geen aansluitkosten willen. Om jou te daarbij te helpen hebben wij gezocht naar sim only abonnementen of acties van providers waarbij geen aansluitkosten betaald hoeven te worden. Zie hieronder de abonnementen of acties. Indien je interesse hebt in een van de sim only abonnementen zonder aansluitkosten, kun je direct bestellen.

Welke providers bieden een sim only zonder aansluitkosten aan?

Robin Mobile zonder aansluitkosten

Als je een sim only zonder aansluitkosten wilt is provider Robin Mobile de beste optie, aangezien elke abonnement van Robin Mobile zonder aansluitkosten is. Benieuwd naar welke sim only zonder aansluitkosten het beste bij jou past? Gebruik dan onderstaande vergelijkingstool, selecteer provider Robin Mobile en kies jouw favoriete abonnement!

Vodafone sim only geen aansluitkosten

Provider Vodafone heeft een actie lopen waarbij er bij sim only abonnementen geen aansluitkosten betaald hoeven te worden. Daarnaast betalen Ziggo klanten bij het afsluiten van een Vodafone sim only sowieso nooit aansluitkosten. Indien je wilt profiteren van de tijdelijke actie kun je bovenstaande vergelijkingstool gebruiken en selecteren op provider Vodafone, om op basis van jouw wensen en behoeften het beste Vodafone sim only abonnement te kiezen.

Ben sim only zonder aansluitkosten voor studenten

Momenteel heeft provider Ben een actie lopen waarbij studenten voor een sim only geen aansluitkosten hoeven te betalen. Daarnaast betaal je ook niet extra voor 4G internet, terwijl dat normaal 1 euro per maand kost. Ben je dus student? Misschien is dit dan wel een aantrekkelijke actie voor jou!

Voordelen van een sim only zonder aansluitkosten?

Waarom zou je bij een sim only geen aansluitkosten willen? Dit zijn de voordelen ervan:

  • Je bespaart geld
  • Je kunt wat meer uitgeven aan een sim only abonnement aangezien je eenmalig niets betaalt
  • Geen eenmalige (directe) kosten bij het afsluiten van een sim only abonnement

Reden genoeg om voor een sim only zonder aansluitkosten te kiezen!

Waarom betaal je eigenlijk aansluitkosten bij sim only abonnementen?

De meeste telecomproviders kiezen ervoor om aansluitkosten als eenmalige betaling toe te voegen. Dit zijn de kosten voor het toevoegen van een sim only abonnement aan het netwerk van de provider. Daarnaast wordt met de aansluitkosten vaak ook de verzendkosten betaalt en wordt er een persoonlijke account gemaakt.

Wanneer is een sim only zonder aansluitkosten voor mij geschikt?

In de volgende situaties raden we je een sim only zonder aansluitkosten aan:

  • Je wisselt vaak van sim only abonnementen
  • Je gaat op reis en wilt daarvoor een sim only gebruiken
  • Je wilt een sim only abonnement eerst testen
  • Je hebt meerdere telefoons en wilt niet altijd aansluitkosten betalen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × een =