Written by Dennis Vlaar

Sim only vergelijken onbeperkt bellen

Als je veel wilt bellen met je mobiele telefoon, dan kan het voordelig zijn om een sim only abonnement te nemen met onbeperkt belminuten. In dit artikel helpen we jou met sim only vergelijken onbeperkt bellen en geven we tips over onbeperkt bellen sim only’s. Lees dus verder!

Sim only vergelijken onbeperkt bellen?

Het aanbod van sim only abonnementen met onbeperkt belminuten is best groot. Om elke provider langs te gaan, kost heel veel tijd. Daarom is het aangeraden om een sim only vergelijker te gebruiken. In onze onderstaande sim only vergelijker, kun je gemakkelijk sim only’s met onbeperkt belminuten vergelijken. Bekijk welk abonnement het beste bij je past. Wil je meteen een sim only abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Hoe kun je het beste sim only vergelijken met onbeperkt bellen?

Om het vergelijken makkelijker te maken, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Vraag jezelf voor het vergelijken de volgende punten af:

  • Hoeveel wil ik maandelijks uitgeven?
  • Hoeveel data wil ik naast mijn belminuten?
  • Wat vind ik belangrijk bij een provider? Bijvoorbeeld: Klantenservice, aantal storingen of kwaliteit.

Als je deze vragen kunt beantwoorden, dan kun je al een heel aantal abonnementen wegstrepen. Zo blijven er minder abonnementen over om uit te kiezen.

Is onbeperkt bellen iets voor mij?

Als je nog twijfelt of je een sim only met onbeperkt bellen nodig hebt, dan is dit kopje voor jou. Als je voor je werk of privé heel veel belt en in het verleden vaak over je bundel ben gegaan, dan is een onbeperkt bellen sim only zeker iets voor jou. Tegenwoordig is de prijs van onbeperkt bellen zo erg gedaald, dat je voor €4 per maand al onbeperkt kunt bellen. Als je twijfelt is het dus zeker d e moeite waard om een maand te proberen!

Is onbeperkt bellen wel echt onbeperkt?

Veel mensen vragen zich af of er echt geen limiet op het bellen zit. Als je een sim only abonnement hebt met onbeperkt bellen, dan kun je ook echt onbeperkt bellen. Alle providers hebben wel een fair use policy. Dit zorgt er voor dat mensen geen misbruik gaan maken van het onbeperkt bellen. Als je gewoon normaal gebruik maakt van je telefoon en ontzettend veel belt, zal je nooit met de fair use policy te maken krijgen.

Is het sim only vergelijken onbeperkt bellen gelukt?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 2 =