Written by medewerker

Sim only unlimited vergelijken?

Internetten wordt de laatste jaren steeds goedkoper. Hierdoor wordt onbeperkt internet op een sim only abonnement steeds gebruikelijker. Maar wat houdt sim only unlimited precies in? En is onbeperkt wel echt onbeperkt? Je leest het in deze blog.

Sim only unlimited direct bestellen?

Er wordt vaak van onbegrensd data gesproken, wanneer er naast onbeperkt bellen en onbeperkt internet, ook nog eens een ongelimiteerd sms bundel in het sim only abonnement zit. Voor veel mensen is een sim only met onbeperkt internet het belangrijkste. Indien je daarover meer wilt lezen, kun je dat op deze paginadoen.

Toch wordt er vaak gekozen voor een sim only unlimited data abonnement, zodat er geen rekening gehouden hoeft te worden met een limiet. Is dit voor jou ook het geval? Vergelijk dan het aanbod onbeperkte sim only abonnementen hieronder. Dit doe je eenvoudig door de balk van zowel de databundel als belminuten helemaal naar rechts te schuiven, tot ‘Onbeperkt’. Klik op de bekijk knop om vandaag nog jouw abonnement af te sluiten!


Wat is unlimited?

Onbeperkt bellen en onbeperkt internet binnen een sim only abonnement wordt sim only unlimited genoemd. Dit kan misschien prijzig klinken, maar dat valt tegenwoordig mee. Het onbeperkt internet bepaalt vooral de prijs. Bij veel providers wordt onbeperkt bellen helemaal of zo goed als kosteloos aangeboden boven op een sim only abonnement met onbeperkt internet. Onbeperkt bellen kost in verhouding met onbeperkt internet erg weinig. Maar ook het internet wordt steeds goedkoper en voordeliger.

Waarom kiezen voor sim only unlimited?

Het is erg vervelend om elke maand rekening te moeten houden met je limiet aan data en belminuten. Het overschrijden van je limiet is zelfs nog vervelender, omdat hier vaak extra kosten aan verbonden zijn. Providers hanteren hogere tarieven voor het overschrijden van je limiet. Het grote voordeel van een unlimited sim only abonnement is dat je nooit hoeft stil te staan bij een limiet. Je kunt zoveel streamen, internetten en filmpjes kijken als je zelf wilt. Tegenwoordig zijn de prijzen voor onbeperkt internet niet meer zo hoog als dat het was. Zo’n bundel is dus geschikt voor mensen die erg veel willen of moeten internetten, zonder aan een limiet te hoeven denken.

Kostenpost voor providers

Lang niet alle providers bieden unlimited (data) aan. Er worden jaarlijk steeds meer MB’s verbruikt door de klanten, waardoor onbeperkte bundels een enorme kostenpost zijn geworden voor providers. Providers die unlimited wel aanbieden, hebben soms zelfs een limiet gezet op het verbruik.

Fair Use Policy

Dat limiet is de Fair Use Policy. Hierin staan de regels voor het onbeperkt internetten. Deze kunnen gelden voor Nederland en het buitenland. Het kan zijn dat je in Nederland met een sim only unlimited wel echt onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. Terwijl er in het buitenland voor hetzelfde abonnement een limiet geldt. Providers kunnen deze limieten wel zelf opstellen. Zo hanteert Tele2 in het buitenland bijvoorbeeld 6 GB als grens, waar deze bij T-Mobile op 10 GB ligt. Dit kan bij elke provider verschillen, dus kijk naar de voorwaarden of neem contact op met de provider.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier − 2 =