Written by SimonlyCheck

Sim Only samenstellen? De Voordelen & 3 Tips

Ben jij opzoek naar een nieuw Sim Only abonnement? Dan wil jij deze natuurlijk zelf samenstellen naar jouw eigen behoeften. Voor het sim only samenstellen naar jouw eigen behoeftes ben jij op deze pagina op het juiste adres. Aan de hand van onze vergelijker zullen we het jou makkelijk maken zelf je Sim Only abonnement samen te stellen. Daarnaast geven we in deze blogs tips over het Sim Only samenstellen en hoe je dit het beste kan doen.

Sim Only samenstellen met de vergelijker

Weet jij al precies wat jouw eisen zijn voor je nieuwe Sim Only abonnement? Aan de hand van onze vergelijker kun jij gemakkelijk je Sim Only samenstellen. Kies bij internet het gewenste aantal MB’s en bij bellen het gewenste aantal minuten. Verder kun je selecteren op 3G of 4G, contractduur en internetsnelheid. Alles ingevuld naar jouw wens? De abonnementen met jouw eisen komen naar voren en je kunt er direct een afsluiten.

Zelf abonnement samenstellen? Hoe werkt het?

Bij het Sim Only samenstellen komen een aantal zeer belangrijke zaken kijken. Zo is het belangrijk je eigen wensen te kennen. Ben je een echte mobiele internetter en vliegen de MB’s er door heen? Dan doe je er goed aan om een sim only abonnement te kiezen met een bredere internet bundel. Ook kun je het heerlijk vinden om uren aan de lijn te hangen. Waarschijnlijk is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen dan echt iets voor jou. Tot slot is het vanzelfsprekend te kijken naar je eigen portemonnee. Past het abonnement dat je hebt samengesteld bij jouw besteedbare inkomen?

3 tips die helpen bij het afsluiten

Om het zelf Sim Only samenstellen voor jou nog makkelijk te maken hebben we onderstaand een aantal punten welke belangrijk zijn tijdens het afsluiten van Sim Only. Door hierop te letten zul geen verrassingen achteraf krijgen.

  • Bij een Sim Only abonnement met internet is het belangrijk te kijken of je hierbij beschikking hebt over 3G of 4G. Dit in het belang van de snelheid en bereikbaarheid van het internet.
  • Kijk bij het afsluiten van je zelf samengestelde Sim Only abonnement goed naar de contractduur. Zo kun je een contract hebben voor 1 of 2 jaar of voor een maand. Contracten geldend voor 2 jaar zijn vaak voordeliger doordat providers een langere verbintenis met je aan willen gaan. Ben je echter niet zeker wat de toekomst je zal brengen? Dan is het aan te raden voor een contract te kiezen met minder lange looptijden.
  • De manier van afrekenen. Sommige providers ronden de duur van telefoongesprekken af naar boven. Hierdoor zul je meer belminuten verbruiken dan dat je in werkelijkheid doet.

De voordelen van zelf samenstellen

Welke voordelen zijn er verbonden zijn aan het zelf Sim Only samenstellen? Allereerst is het met het zelf samenstellen van je abonnement mogelijk je eigen voorkeuren mee te nemen. Als jij bijvoorbeeld vaak belt maar niet of nauwelijks gebruik maakt van mobiel internet is het natuurlijk zonde als je een abonnement hebt waarbij je voor beide betaald. Daarnaast kies je je gewenste internetsnelheid en bepaal jezelf hoeveel kosten je per maand zal maken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × vier =