Written by SimonlyCheck

Sim Only Revolutie

Sim only abonnementen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Er zijn enorm veel gebruikers van deze vorm van bellen met alleen een simkaart. Ook de mate van concurrentie is mede bepalend dat de keuzevrijheid steeds groeit. Zo zijn er goedkoopste sim only abonnementen maar ook aangepaste contractvormen. Hiermee kun je al vanaf een maand gebruik maken van bel-, data- en sms-bundels. Het biedt dus veel mogelijkheden als je nog gewoon gebruik wilt maken van jouw huidige toestel en met name erg veel voordeel.

De opkomst van sim only abonnementen

Sim only heeft door de jaren heen een ware revolutie meegemaakt. Vroeger had je bij de introductie van telefoonabonnementen voornamelijk de keuze uit een toestel met abonnement. Je zat er dus altijd aan vast een nieuw toestel te moeten aanschaffen bij een nieuw abonnement. Later (zo rond 2000) werden er dan ook eindelijk sim only abonnementen aangeboden. Destijds al veel voordeliger maar in vergelijking met nu nog steeds erg duur. Je moet hierbij denken aan abonnementen die zo een 50% goedkoper waren ten opzichte van een mobiel toestel abonnement. En de abonnementen waren toen natuurlijk nog een stuk duurder omdat het allemaal nog vrij “nieuw” was.

De sim only revolutie kan beginnen…

Echter pas vanaf 2012 is er een waar omslagpunt te zien in het gedrag van mobiele telefoon gebruikers. Dat is dus nog maar pas geleden. Er worden dan ook vanaf dit jaar veel meer sim only abonnementen afgesloten. Dit komt mede doordat smartphones tegenwoordig veel langer meegaan dan een 1 of 2 jarig abonnement. Hierdoor wordt het een combinatie van een perfect werkend toestel + super veel voordeel als je een sim only abonnement afsluit. Het is uiteindelijk de keuze van consument en kennelijk zijn er veel mensen die dit interessant vinden, en volkomen terecht. Vandaag de dag zijn de “stand alone” simkaartjes razend populair en nog steeds groeiende.

Sim only abonnementen nu!

Er zijn natuurlijk ook altijd genoeg mensen die het nieuwste toestel willen aanschaffen. Zo blijft de markt redelijk in evenwicht. Toch worden de simkaartjes zonder toestel steeds gretiger afgenomen. De moordende concurrentie zorgt ervoor dat je al vanaf een paar euro per maand kan bellen, internetten en sms’en. Dit zijn dan wel de instap abonnementen. Ben jij iemand die veel doet met je smartphone? Dan raden we je aan te kijken naar de sim only onbeperkt opties. Die bieden voor een vast bedrag onbeperkt gebruik met alle vrijheid van dien. Check wat van toepassing is en filter hiermee naar het beste sim only abonnement voor jouw persoonlijke situatie!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien − twaalf =