Sim only onbeperkt bellenBen jij een echte beller? Bijvoorbeeld omdat je dit persoonlijker vind, of omdat je voor je werk vaak met mensen moet bellen? Dan is een sim only onbeperkt bellen echt iets voor jou! Voor een bepaald bedrag per maand kun je onbeperkt bellen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verhoogde rekening die achteraf op je deurmat zal vallen door je belgedrag.

Onbeperkt bellen vergelijken

Zo veel mogelijk bellen en zo weinig mogelijk betalen? Dan zit je hier goed! In onderstaande vergelijker kun je de goedkoopste sim only voor onbeperkt bellen vinden! Vul jouw wensen aan de linkerkant van de tool in en het beste sim only abonnement rolt er voor jou uit!


Providers die onbeperkt bellen aanbieden

Er zijn een aantal aanbieders die onbeperkt bellen aanbieden. Dit zijn:

 • Robin Mobile
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Ben
 • Tele2
 • KPN
 • Ziggo Mobiel
 • Youfone

Als je het bovenstaande rijtje ziet, zou je beter kunnen afvragen welke providers geen onbeperkt bellen aanbieden. Dit zijn er een aantal, waaronder bijvoorbeeld Simpel en Simyo. Deze providers bieden vaak evengoed belbundels aan met 1000 belminuten. Wanneer je dagelijks een half uur belt heb je genoeg aan zo’n belbundel. Voordat je kiest voor een bepaalde belbundel, bedenk dan eerst even hoeveel je eigenlijk maandelijks belt.
Wil je naast onbeperkt bellen ook nog gebruik maken van mobiel internet of sms’jes? Zoek dan een provider die ook voordelige sms- en internetbundels hiernaast aanbiedt. In onze vergelijker kun je precies invullen hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je denkt te gaan gebruiken. Op basis van jouw gegevens komt het goedkoopste sim only abonnement er voor jou vanzelf uitgerold!

Bellen via internet

Met de opkomst van snel internet is het bellen nog goedkoper geworden. Je kunt tegenwoordig namelijk gratis via internet bellen. Je betaalt dat natuurlijk wel vanuit je databundel (wanneer je gebruik maakt van mobiel internet), maar als je via een WiFi netwerk gaat bellen kost het je helemaal niets! Het kan een optie zijn om vaker via internet te gaan bellen, wanneer je over je belbundel heen dreigt te gaan.
Wanneer je via internet wilt gaan bellen, zorg dan voor een goede internetverbinding. Wanneer deze slecht is kun je last krijgen van haperingen of wordt de verbinding verbroken. Bellen via internet kan ook naar het buitenland!
Bellen via internet kan via de volgende programma’s of apps:

 • Voip telefoon
 • Skype
 • Whatsapp bellen
 • Facetime
 • Viber

Bellen naar het buitenland

De sim only abonnementen op deze website zijn voornamelijk geldig binnen de landgrenzen. Bel je vaak naar het buitenland? Houdt er dan rekening mee dat dit buiten je belbundel omgaat en je hier dus extra voor moet betalen. Toch zijn er manieren om goedkoop naar het buitenland te kunnen bellen!

   • Bellen via internet
   • Kiezen voor goedkope buitenlandbundel
   • Losse prepaidkaart voor buitenland

Bellen via internet

De eerste manier hebben we al verklapt: Bellen via internet. Dit bespaart veel geld, want bellen naar het buitenland is vaak prijzig. Besef wel dat wanneer je naar iemand belt die aan de andere kant van de wereld zit, de verbinding redelijk traag is en je hier hinder van kunt ondervinden.

Kiezen voor goedkope buitenlandbundel

Er zijn providers die naast een sim only abonnement goedkope buitenlandbundels aanbieden. Bijvoorbeeld Youfone. Deze provider biedt je 50min/sms/MB per dag in het buitenland, voor maar €2,-. Dit geldt wanneer je zelf in het buitenland zit.
Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de buitenland Blox van Vodafone. Wanneer je met regelmaat naar het buitenland belt of sms’t is dit een goedkope optie. Je betaalt dan voor 150 belminuten of sms’jes maar €9,50. Dit komt neer op slechts 6 cent per minuut of sms! Deze blox is niet geldig voor heel Europa, maar niet voor elk land daarbuiten. Raadpleeg de website van Vodafone om erachter te komen of jouw gewenste land ertussen staat.

Losse prepaidkaart voor buitenland

Je kunt ook kiezen om naast je goedkope sim only abonnement een losse prepaidkaart aan te schaffen voor bellen naar het buitenland. Er zijn namelijk providers die dit goedkoop aanbieden. Denk aan Lyca of Lebara. Het nadeel hiervan is dat je Dual-sim telefoon, of een extra mobiele telefoon ernaast moet houden.