Sim only onbeperkt bellenBen jij een echte beller? Bijvoorbeeld omdat je dit persoonlijker vind, of omdat je voor je werk vaak met mensen moet bellen? Dan is sim only onbeperkt bellen echt iets voor jou! Voor een bepaald bedrag per maand kun je onbeperkt bellen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verhoogde rekening die achteraf op je deurmat zal vallen door je belgedrag.

Sim only onbeperkt bellen vergelijken

Zo veel mogelijk bellen en zo weinig mogelijk betalen? Dan zit je hier goed! In onderstaande vergelijker kun je de goedkoopste sim only voor onbeperkt bellen vinden. De balk staat al op ‘onbeperkt bellen’. Vul jouw andere voorkeuren (zoals hoeveelheid data en contractduur) in en het beste sim only abonnement rolt er voor jou uit!


Providers die onbeperkt bellen aanbieden

Er zijn vele aanbieders die sim only onbeperkt bellen aanbieden. Dit zijn:

 • Budget Mobiel
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Ben
 • Tele2
 • KPN
 • Youfone
 • Simyo
 • Simpel
 • Lebara

Als je het bovenstaande rijtje ziet, zou je beter kunnen afvragen welke providers geen onbeperkt bellen aanbieden. Eigenlijk biedt zo een beetje elke provider wel sim only onbeperkt bellen aan. De kans is dus klein dat je geen geschikte provider kunt kiezen.
Wil je naast onbeperkt bellen ook nog gebruik maken van mobiel internet of sms’jes? Zoek dan een provider die ook voordelige sms- en internetbundels hiernaast aanbiedt. In onze vergelijker kun je precies invullen hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je denkt te gaan gebruiken. Op basis van jouw gegevens komt het goedkoopste sim only abonnement er voor jou vanzelf uitgerold!

Verschillende onbeperkte belbundels

Zoals hierboven is te zien bieden eigenlijk alle providers wel sim only abonnementen met onbeperkt bellen aan. Er zijn echter verschillende bundels mogelijk, waarbij het verschilt in data ligt. Daarom beschrijven we hieronder de populairste bundels in combinatie met onbeperkt bellen (van meeste naar minste hoeveelheid data) en kijken we naar welke providers dergelijke bundels het goedkoopst aanbieden.

20 GB en onbeperkt bellen

Mensen die voor onbeperkt bellen kiezen, zijn grootverbruikers. Deze mensen kiezen dan ook vaak voor veel data. Daarom is een sim only 20 GB + onbeperkt bellen bundel populair. Onder andere Tele2, Youfone en Vodafone bieden dergelijke bundels aan. De goedkoopste providers van 20 GB en onbeperkt bellen voor sim only zijn Youfone (€17,50) en Tele2 (€18,-).

Bij Budget Mobiel betaal je voor onbeperkt data én onbeperkt internet slechts €15,-. Je komt dus goedkoper uit dan de meest voordelige onbeperkt bellen en 20 GB bundels, en kunt ook nog eens zoveel internetten als je zelf wilt!

10 GB en onbeperkt bellen

Een andere grote bundel is sim only 10gb + onbeperkt bellen. Je komt wat goedkoper uit, terwijl je nog steeds veel data in je bundel hebt. De goedkoopste provider is Youfone: €12,50 per maand. Andere providers zijn vrij prijzig op het gebied van 10 GB en onbeperkt bellen bundels. Het is dan zelfs voordeliger om voor een bundel met meer data te kiezen.

5 GB en onbeperkt bellen

Een van de populairste sim only abonnementen die onbeperkt bellen bevatten, zijn sim only 5 GB + onbeperkt bellen abonnementen. Dit is sowieso al een veelgekozen bundel omdat je enerzijds goed zit met data en anderzijds onbeperkt kunt bellen. Ben je geen grootverbruiker van data, maar wil je wel voldoende kunnen internetten en onbeperkt bellen? In dat geval is 5 GB en onbeperkt bellen een verstandige keuze. De goedkoopste providers hiervan zijn Simpel, Lebara en Youfone.

Tip: Bij Budget Mobiel krijg je 2 GB extra (7 GB) en onbeperkt bellen voor €10,-. Dit is hetzelfde bedrag als de goedkoopste sim only 5 GB en onbeperkt bellen bundels.

1 GB/2 GB en onbeperkt bellen

Tenslotte zijn sim only abonnementen met 1 GB of 2 GB data en onbeperkt bellen ook populair. Deze bundels zijn geschikt voor mensen die niet veel data verbruiken, maar wel veel bellen. Indien je op zoek bent naar een sim only 1 GB of 2 GB + onbeperkt bellen, hebben Simpel, Lebara, Youfone en Ben de goedkoopste abonnementen. Je betaalt voor 1 GB of 2 GB en onbeperkt bellen tussen de €7,50 en €9,-.

Verder zijn er nog bundels met geen of weinig data en onbeperkt bellen. Deze zijn soms een beetje goedkoper. Als je dus helemaal geen of zeer weinig data gebruikt, zijn zulke abonnementen wellicht interessant. Anders is het aangeraden om in ieder geval voor 1 GB of 2 GB te gaan.

Bellen via internet

Met de opkomst van snel internet is het bellen nog goedkoper geworden. Je kunt tegenwoordig namelijk gratis via internet bellen. Je betaalt dat natuurlijk wel vanuit je databundel (wanneer je gebruik maakt van mobiel internet), maar als je via een WiFi netwerk gaat bellen kost het je helemaal niets! Het kan een optie zijn om vaker via internet te gaan bellen, wanneer je over je belbundel heen dreigt te gaan.
Wanneer je via internet wilt gaan bellen, zorg dan voor een goede internetverbinding. Wanneer deze slecht is kun je last krijgen van haperingen of wordt de verbinding verbroken. Bellen via internet kan ook naar het buitenland!
Bellen via internet kan via de volgende programma’s of apps:

 • Voip telefoon
 • Skype
 • Whatsapp bellen
 • Facetime
 • Viber

Bellen naar het buitenland

De sim only abonnementen op deze website zijn voornamelijk geldig binnen de landgrenzen. Bel je vaak naar het buitenland? Houdt er dan rekening mee dat dit buiten je belbundel omgaat en je hier dus extra voor moet betalen. Toch zijn er manieren om goedkoop naar het buitenland te kunnen bellen!

   • Bellen via internet
   • Kiezen voor goedkope buitenlandbundel
   • Losse prepaidkaart voor buitenland

Bellen via internet

De eerste manier hebben we al verklapt: Bellen via internet. Dit bespaart veel geld, want bellen naar het buitenland is vaak prijzig. Besef wel dat wanneer je naar iemand belt die aan de andere kant van de wereld zit, de verbinding redelijk traag is en je hier hinder van kunt ondervinden.

Kiezen voor goedkope buitenlandbundel

Er zijn providers die naast een sim only abonnement goedkope buitenlandbundels aanbieden. Bijvoorbeeld Youfone. Deze provider biedt je 50min/sms/MB per dag in het buitenland, voor maar €2,-. Dit geldt wanneer je zelf in het buitenland zit.
Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de buitenland Blox van Vodafone. Wanneer je met regelmaat naar het buitenland belt of sms’t is dit een goedkope optie. Je betaalt dan voor 150 belminuten of sms’jes maar €9,50. Dit komt neer op slechts 6 cent per minuut of sms! Deze blox is niet geldig voor heel Europa, maar niet voor elk land daarbuiten. Raadpleeg de website van Vodafone om erachter te komen of jouw gewenste land ertussen staat.

Losse prepaidkaart voor buitenland

Je kunt ook kiezen om naast je goedkope sim only abonnement een losse prepaidkaart aan te schaffen voor bellen naar het buitenland. Er zijn namelijk providers die dit goedkoop aanbieden. Denk aan Lyca of Lebara. Het nadeel hiervan is dat je Dual-sim telefoon, of een extra mobiele telefoon ernaast moet houden.