Written by SimonlyCheck

Sim Only onbeperkt bellen vergelijken

Ben jij een persoon die liever even iemand opbelt in plaats van dat je hem of haar een berichtje stuurt? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Naast dat bellen persoonlijker is, kun je ook sneller achter informatie komen of afspraken maken. Ook kun je het heerlijk vinden om uren te bellen met vrienden of familie. Wil jij direct Sim Only onbeperkt bellen vergelijken? Wij hebben dit voor jou makkelijker gemaakt. Lees in deze blog de handige tips bij het afsluiten van een sim only abonnement en vergelijk meteen met onze vergelijker.

De Sim Only onbeperkt bellen vergelijker

Er zijn veel providers waarbij je een sim only abonnement kunt afsluiten met onbeperkt bellen. Als je dit 1 voor 1 zou moeten vergelijken zou dit veel moeite en tijd kosten. Sim Only abonnementen met onbeperkt bellen vergelijken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze vergelijker kun je de Sim Only abonnementen meteen vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is in de vergelijker te kiezen voor onbeperkt bellen. Kies het abonnement dat bij jou past en sluit hem direct af!

Is onbeperkt wel helemaal onbeperkt?

Kan ik met een Sim Only onbeperkt bellen wel oneindig lang bellen? Je zou denken van wel maar dat is toch niet helemaal zo. De providers die onbeperkt bellen aanbieden maken gebruik van een Fair Use Policy (FUP). Dit is een regel om onredelijk telefoon gebruik te voorkomen. Deze Fair Use Policy verschilt per provider. Bekijk onderstaande tabel voor de (FUP) per provider.

ProviderFair Use Policy Limiet
Tele212.000 belminuten
Ziggo10.000 belminuten
T-Mobile10.000 belminuten
Vodafone10.000 belminuten
Simpel9.000 belminuten
Robin Mobile6.000 belminuten
Youfone4.000 belminuten
Telfort3.000 belminuten
KPN3.000 belminuten
Ben1.000 belminuten

Sim Only onbeperkt bellen iets voor mij?

Vind jij het ook belangrijk om regelmatig je vrienden, familie of kennissen persoonlijk te spreken? Dan doe je er verstandig aan een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten. Hiermee kun je onbeperkt bellen zonder je zorgen te maken over je abonnement. Naast het privé bellen kan onbeperkt bellen ook zakelijk erg goed van pas komen. Heb je een eigen onderneming of bel jij veel vanwege je werk? Dan wil je niet in een situatie terechtkomen dat je jouw klanten of zakenpartner niet meer te woord kan staan. Door bij het Sim Only onbeperkt bellen vergelijken voor het juiste abonnement te kiezen zorg jij ervoor dat je altijd bereikbaar bent.

Op welke punten let ik bij het vergelijken

Tijdens het sim only onbeperkt bellen vergelijken zijn er een aantal aandachtspunten waar je op zou kunnen letten. Allereerst zou je kunnen kijken naar Fair Use Policy die de verschillende providers hanteren. Zo hanteert Ben een Fair Use Policy van 1000 belminuten. Dit zou je als niet onbeperkt kunnen zien. Mocht je ook internet bij jouw Sim Only abonnement willen hebben dan is het belangrijk te kijken naar de internetsnelheid bij de betreffende provider.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − vijftien =