Written by Dennis Manshanden

Sim only met telefoon, bestaat het?

Om direct verheldering te bieden: Een sim only met telefoon bestaat niet. Een sim only is namelijk een abonnement zonder telefoon. Wel is het mogelijk om een telefoon abonnement af te sluiten. Dit is namelijk een abonnement in combinatie met een telefoon. Door het grote aanbod van mobiele telefoonabonnementen is de keuze wellicht lastig. Daarom helpen wij jou naar het zoeken van een telefoon abonnement, of misschien toch wel een geschikte sim only.

Direct mobiele telefoon abonnementen vergelijken?

Hoewel een sim only met telefoon dus niet bestaat, is het wel mogelijk om een telefoon abonnement aan te schaffen. Lees daarover meer op deze pagina. Wil jij meteen een abonnement met telefoon aanschaffen? Met onderstaande vergelijker kun je eenvoudig alle telefoon abonnementen van verschillende providers vergelijken. Hierbij kun je ook nog is filteren op databundel, belminuten, prijs en zelfs contractduur. Vergelijk nu alle telefoon abonnementen en koop vandaag nog jouw abonnement met toestel!


Past een abonnement met telefoon bij mij?

In sommige gevallen kan het ook zo zijn dat je niet teveel tijd kwijt wilt zijn naar het zoeken van een geschikt abonnement voor je toestel. Of dat je juist op zoek bent naar een nieuwe mobiel met daarbij een bel- en/of internetbundel. Met een mobiel abonnement:

✓ Ben je nooit teveel tijd kwijt naar het zoeken (zowel toestel als bel/sms en/of internetbundel in één).
✓ Kun je in het bezit zijn van een mooie en nieuwe telefoon, waarbij je niet in één keer veel geld hoeft te betalen.
✓ Heb je maar 1 factuur in plaats van meerdere facturen, wat een beter financieel overzicht geeft.

Hoe kies ik een geschikt abonnement met telefoon?

Ben je erachter gekomen dat een telefoonabonnement de juiste keuze is voor jouw persoonlijke situatie? Top! Dan is het tijd om te kijken naar hoe je het beste abonnement met mobiele telefoon kiest voor jou. Hieronder hebben we de 3 belangrijkste factoren gezet voor het kiezen van een geschikte mobiele telefoon abonnement.

  • Bedenk voor jezelf wat je maandelijks kwijt wilt zijn aan een telefoon abonnement.
  • Wat is je maandelijkse verbruik qua internet en/of beltegoed?
  • Waar moet het telefoon abonnement allemaal aan voldoen?

Door het gebruiken van de bovenstaande vergelijker kun je gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren en wensen. Zo filter je het gewenste aantal hoeveelheid data en belminuten naar jouw voorkeur, kies je jouw voorkeur voor provider en bedenk je hoeveel je kwijt wilt zijn aan een telefoon abonnement.

Wanneer kiezen voor een sim only abonnement?

Misschien past een telefoon abonnement toch niet zo goed bij jou. In de volgende gevallen raden wij aan om te kiezen voor een sim only abonnement:

  • Een sim only is voordeliger dan een telefoon abonnement. Indien je dit belangrijk vindt, is het verstandig om voor sim only te kiezen.
  • Je hebt nog een goed werkende telefoon en bent alleen op zoek naar een abonnement.
  • Je wilt niet aan een langdurig contract van 1 of 2 jaar vastzitten. In dit geval kun je beter kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.
  • Je wilt maandelijks niet teveel kwijt zijn aan een mobiel abonnement: deze zijn in veel gevallen prijziger dan een sim only.

Bevind jij je in één van de volgende gevallen? Kies dan voor sim only en gebruik dan de onafhankelijke sim only vergelijker op onze homepage!

Over het algemeen ben je met een sim only goedkoper uit dan met een telefoonabonnement

Conclusie

Hoewel het dus niet mogelijk is om voor een sim only met toestel te kiezen, aangezien deze niet bestaat, ben je misschien op zoek naar een abonnement met toestel. Op basis van deze blog kun je nagaan of dit bij jou past en kun je direct vergelijken. Is een sim only voor jou toch geschikter? Het voordeel van sim only is vooral dat je goedkoper en voordeliger uitkomt. Uiteraard vergelijk je bij ons de beste sim only abonnementen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier − drie =