Written by Mo Maghsoudi

Sim only met belplafond: voorkom buitenbundelkosten

Ben je iemand die absoluut niet van buitenbundelkosten houdt? En wil je deze kosten het liefst vermijden? Kies dan voor een sim only met belplafond. In onze blog leggen we kort uit wat een sim only met belplafond inhoudt en welke providers een sim only abonnement met belplafond aanbieden.

Wat houdt een belplafond in?

We leggen kort uit wat een sim only met belplafond inhoudt. Met een belplafond kun je een limiet instellen op het aantal belminuten, SMS’jes en internet MB’s. Een sim only met belplafond is handig voor ouders om buitenbundelkosten van hun kind(eren) te voorkomen. Daarnaast is een belplafond gunstig voor mensen die hun verbruik en kosten onder controle willen houden.

Er zijn een aantal providers die een sim only met belplafond aanbieden. Het is wel zo dat het onderling anders werkt: bij de ene provider is het belplafond automatisch ingeschakeld, terwijl je bij de andere provider dit zelf moet inschakelen. De providers Hollandsnieuwe, Simpel en Youfone bieden een sim only met belplafond aan. We hebben alles voor je uitgezocht en de providers op een rijtje gezet!

Direct een sim only met belplafond afsluiten?

Wil je een sim only met belplafond afsluiten zodat je nooit meer het risico loopt om buitenbundelkosten te krijgen? Gebruik dan de vergelijker hieronder om een sim only abonnement uit te kiezen welke past bij jou. Je kunt gemakkelijk filteren op de providers Simpel, Youfone en Hollandsnieuwe en even kijken voor een geschikte sim only abonnement.

Ben je eigenlijk op zoek naar meer informatie over de providers die een sim only belplafond aanbieden? Lees dan hieronder meer informatie over het belplafond.

Hollandsnieuwe belplafond

Bij Hollandsnieuwe heeft elke sim only abonnement een belplafond. Zodra je het belplafond bereikt, kun je niet meer bellen, SMS’en en/of internetten. Hollandsnieuwe hanteert een automatische belplafond, zodat je dit zelf niet hoeft in te stellen. Als je toch buiten je bundel wilt bellen, SMS’en en/of internetten kun je ervoor kiezen om een extra bundel aan te schaffen.

Simpel belplafond

Bij Simpel kun je ook een sim only met belplafond afsluiten. Het verschil met Hollandsnieuwe is dat je je belplafond zelf moet instellen, via de persoonlijke ‘Mijn Simpel pagina’ of Simpel applicatie. Het belplafond kun je instellen met een sim only abonnement vanaf 10 euro per maand.

Stel je voor dat je 5 euro per maand kwijt bent aan je sim only abonnement. Dan kun je een belplafond instellen tot 11 euro per maand. Dan betaal je in principe 6 euro voor het belplafond. Zodra je het plafond overschrijdt kun je niet meer bellen, SMS’en en internetten. Het belplafond kun je op elk gewenst moment aanpassen.

Youfone belplafond

Als laatst zijn we gekomen bij Youfone. Bij Youfone moet je, net als Simpel, je eigen belplafond instellen van minimaal 10 euro. Let op. Dit is exclusief alle kosten die je normaal betaalt voor je bel- en sms-bundel. Via ‘MyYoufone’ en/of Youfone applicatie kun je het belplafond instellen en aanpassen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + twaalf =