sim only maandelijks opzegbaarAls we vrijheid wilden in het gebruik van onze mobiele telefoon en nergens aan vast wilden zitten, werd er voorheen altijd gekozen voor een prepaid simkaart. Ideale oplossing, maar dan geniet je net niet van de goedkope tarieven die sim only biedt. Daar is verandering in gekomen, met een sim only die maandelijks opzegbaar is! De maandelijks opzegbaar sim only is het nieuwe boegbeeld van vrijheid én kostenbesparing op de telecommarkt!

✓ Goedkope bundels!
✓ Ervaar de vrijheid: Je zit nergens aan vast
✓ Bespaar kosten: Altijd de ruimte om te schakelen naar de allergoedkoopste sim only!


Sim only maandelijks opzegbaar vergelijken

Via de vergelijker hieronder vind je supersnel het sim only abonnement dat perfect bij jou past! Aan de linkerkant kun je de filters op jouw wensen afstellen, bijvoorbeeld dat je wilt dat jouw sim only per maand opzegbaar is. Gebruik de filter op een contractduur van een maand. Klik dan op de bestelknop, volg de instructies en geniet van je nieuwe sim only abonnement!

Tip: Sim only abonnementen worden steeds goedkoper, met een maandelijks opzegbare sim only kun je hier op ieder moment naar wens van profiteren!


Ervaar de vrijheid van maandelijks opzeggen

De contractperiodes waarvoor je een sim only abonnement kunt afsluiten, zijn:

 • Een 2 jaar contract
 • Een 1 jaar contract
 • Een maandcontract

De trend op de telecommarkt: Sim only abonnementen worden steeds goedkoper. Als je vastzit aan een langdurig abonnement kun je hier niet direct gebruik van maken. Met een maandelijks opzegbare sim only kun je hier op ieder moment naar wens van profiteren!

Ultieme vrijheid dus. De providers zijn er namelijk voor jou. Jij als klant staat centraal bij deze maandelijkse contracten. Waarom jezelf willen vastbinden aan een 1 jarig of 2 jarig sim only abonnement als je vrijheid kan ervaren? Een maandelijks opzegbare sim only zorgt ervoor dat je vrijheid hebt in het maken van eigen keuzes willen maken en bijstellen zodra de situatie daarom vraagt. Met een sim only die maandelijks opzegbaar is kun je snel switchen als je een aanbieding van een andere provider krijgt aangeboden bijvoorbeeld. Je hoeft dan niet je contractduur af te wachten (want die heb je niet 🙂 )

Providers willen je ook niet langer het idee geven dat een langdurig sim only abonnement jouw bel- / internetgedrag bepaald. Jij bepaalt hoe jij je telefoon gebruikt en bij welke provider je dat doet. Sta je hierachter? Dan is de sim only die per maand opzegbaar is zeker iets voor jou!

Is mijn sim only maandelijks opzegbaar?

Dit kun je terugvinden het contract dat je hebt afgesloten met jouw sim only provider. Zit je nog enkele maanden aan je contract vast, maar past dit niet helemaal meer bij jouw wensen? Providers geven je vaak ook de mogelijkheid om je abonnement kosteloos bij te stellen. Check eens of dit kan en stap zodra het mogelijk is over op een sim only maandelijks opzegbaar.

Past de sim only die maandelijks opzegbaar is in jouw situatie?

Twijfel je aan de contractsduur waarvoor jij een sim only abonnement wilt afsluiten? Hieronder hebben wij een aantal situaties geschetst die perfect passen, als jouw sim only maandelijks opzegbaar zou moeten zijn:

 • Weet je niet precies wat je per maand nodig hebt? Met een sim only die maandelijks opzegbaar is kun je dit uittesten!
 • Als je binnenkort voor een nieuwe smartphone wilt en hierbij misschien een mobiele telefoon abonnement wilt afsluiten
 • Weet je niet wat de toekomst jouw brengt? Sluit dan geen langdurig contract af
 • Je bent een flexibel persoon en weet dat je van gedachte kan veranderen
 • Je financiële situatie kan op ieder moment veranderen

Providers bij wie de sim only maandelijks opzegbaar is

 • Youfone
 • Budget Mobile
 • Simyo
 • Tele2
 • Ben
 • KPN
 • Lebara

Lees hieronder meer informatie over abonnementen die je al na een maand kunt opzeggen

Waarom een sim only maandelijks opzegbaar abonnement?

We raden om de volgende drie redenen een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aan:

 • Flexibiliteit
 • Laag risico
 • Overstapdrempel

Flexibiliteit: al na een maand kun je opzeggen!

Ten eerste: als je sim only maandelijks opzegbaar is, ben je erg flexibel. Je kunt het abonnement namelijk opzeggen wanneer je zelf wilt. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en vrijheid hebt in je abonnement, wat natuurlijk erg fijn is. Andere abonnementen duren één of twee jaar, waardoor je voor die periode als het ware vast zit aan het abonnement en geen flexibiliteit en vrijheid hebt.

Minder risico

Door een abonnement te nemen die maandelijks op te zeggen is, loop je minder risico. Denk bijvoorbeeld aan betalingen: als je het krap hebt, is het fijn om te weten dat je een abonnement op ieder moment kunt opzeggen zonder extra kosten. Een-of tweejarige sim only abonnementen zul je door moeten blijven betalen of afkopen. Ook loop je minder risico met je bundel. Wil je bijvoorbeeld je bundel verlagen? Dit is niet bij iedere provider (kosteloos) mogelijk. Met een maandelijks opzegbare sim only kun je óf je bundel verlagen (als je provider dit toelaat) óf direct overstappen (waar we het hieronder over zullen hebben).

De overstapdrempel van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement

Zoals je hierboven al kort kon lezen: overstappen is veel gemakkelijker als je sim only maandelijks opzegbaar is. Je kunt je abonnement namelijk direct opzeggen en overstappen naar een ander abonnement. Vooral omdat sim only abonnementen goedkoper worden en telecomproviders regelmatig met aanbiedingen komen, is het handig als je zo snel mogelijk zou kunnen overstappen zonder problemen en/of kosten!

Zijn maandelijks opzegbare sim only abonnementen duurder?

Omdat je meer flexibiliteit en vrijheid hebt, minder risico loopt en er een lagere overstapdrempel geldt, betaal je meer. Het klopt dus dat wanneer een sim only maandelijks opzegbaar is, de tarieven ook gemiddeld een euro hoger zijn. Dit betekent niet dat je een maandelijks opzegbare abonnement moet uitsluiten. Zoals eerder vermeld is een voordeel namelijk dat je direct je abonnement kunt opzeggen na een maand. Zo bespaar je ook kosten. Vooral als je op zoek gaat naar een goedkoper abonnement.