sim only maandelijks opzegbaarAls we vrijheid wilden in het gebruik van onze mobiele telefoon en nergens aan vast wilden zitten, werd er voorheen altijd gekozen voor een prepaid simkaart. Ideale oplossing, maar dan geniet je net niet van de goedkope tarieven die sim only biedt. Daar is verandering in gekomen, met een sim only die maandelijks opzegbaar is! De maandelijks opzegbaar sim only is het nieuwe boegbeeld van vrijheid én kostenbesparing op de telecommarkt!

✓ Goedkope bundels!
✓ Ervaar de vrijheid: Je zit nergens aan vast
✓ Bespaar kosten: Altijd de ruimte om te schakelen naar de allergoedkoopste sim only!


Sim only maandelijks opzegbaar vergelijken

Via de vergelijker hieronder vind je supersnel het sim only abonnement dat perfect bij jou past! Aan de linkerkant kun je de filters op jouw wensen afstellen, bijvoorbeeld dat je wilt dat jouw sim only per maand opzegbaar is.

Tip: Sim only abonnementen worden steeds goedkoper, met een maandelijks opzegbare sim only kun je hier op ieder moment naar wens van profiteren!


Ervaar de vrijheid van maandelijks opzeggen

De contractperiodes waarvoor je een sim only abonnement kunt afsluiten, zijn:

 • Een 2 jaar contract
 • Een 1 jaar contract
 • Een maandcontract

De trend op de telecommarkt: Sim only abonnementen worden steeds goedkoper. Als je vastzit aan een langdurig abonnement kun je hier niet direct gebruik van maken. Met een maandelijks opzegbare sim only kun je hier op ieder moment naar wens van profiteren!

Ultieme vrijheid dus. De providers er namelijk voor jou. Jij als klant staat centraal bij deze maandelijkse contracten. Waarom jezelf willen vastbinden aan een 1 jarig of 2 jarig sim only abonnement als je vrijheid kan ervaren? Een maandelijks opzegbare sim only zorgt ervoor dat je vrijheid hebt in het maken van eigen keuzes willen maken en bijstellen zodra de situatie daarom vraagt. Met een sim only die maandelijks opzegbaar is kun je snel switchen als je een aanbieding van een andere provider krijgt aangeboden bijvoorbeeld. Je hoeft dan niet je contractduur af te wachten (want die heb je niet 🙂 )

Providers willen je ook niet langer het idee geven dat een langdurig sim only abonnement jouw bel- / internetgedrag bepaald. Jij bepaalt hoe jij je telefoon gebruikt en bij welke provider je dat doet. Sta je hierachter? Dan is de sim only die per maand opzegbaar is zeker iets voor jou!

Is mijn sim only maandelijks opzegbaar?

Dit kun je terugvinden het contract dat je hebt afgesloten met jouw sim only provider. Zit je nog enkele maanden aan je contract vast, maar past dit niet helemaal meer bij jouw wensen? Providers geven je vaak ook de mogelijkheid om je abonnement kosteloos bij te stellen. Check eens of dit kan en stap zodra het mogelijk is over op een sim only maandelijks opzegbaar.

Past de sim only die maandelijks opzegbaar is in jouw situatie?

Twijfel je aan de contractsduur waarvoor jij een sim only abonnement wilt afsluiten? Hieronder hebben wij een aantal situaties geschetst die perfect passen, als jouw sim only maandelijks opzegbaar zou moeten zijn:

 • Weet je niet precies wat je per maand nodig hebt? Met een sim only die maandelijks opzegbaar is kun je dit uittesten!
 • Als je binnenkort voor een nieuwe smartphone wilt en hierbij misschien een mobiele telefoon abonnement wilt afsluiten
 • Weet je niet wat de toekomst jouw brengt? Sluit dan geen langdurig contract af

Providers bij wie de sim only maandelijks opzegbaar is

 • Youfone
 • Robin Mobile
 • Simyo
 • Tele2
 • Ben