Written by Dennis Vlaar

Sim only bellen naar buitenland

Als je veel belt naar het buitenland, dan is het handig om te kijken bij welke provider dit het voordeligste kan. Er zijn veel verschillende aanbieders, dit maakt het soms lastig om te kiezen. In dit artikel helpen we je met het maken van de beste keuze, zodat met sim only bellen naar buitenland voor jou voordeliger wordt! Lees dus verder!

Sim only bestellen voor bellen naar buitenland

Als je opzoek bent naar een sim only waarmee je naar het buitenland wilt bellen, dan kun je gebruik maken van de onderstaande vergelijker. Let er wel op dat bij sommige providers bellen van Nederland naar het buitenland buiten de bundel valt. Er is ook verschil in bellen van Nederland naar buiten de EU en binnen de EU. Onder de vergelijker hebben we de beste providers voor bellen naar buitenland beschreven waarbij dit wel binnen de bundel valt.

Waarom een sim only voor bellen naar buitenland?

Een sim only voor bellen naar het buitenland is geschikt voor mensen die om welke reden dan ook vaak naar het buitenland moeten bellen. Bij sommige providers moet je extra geld betalen op het moment dat je vanuit Nederland naar het buitenland belt. Je kunt dus veel geld besparen als je hier rekening mee houdt tijdens het aanschaffen van een sim only abonnement.

Een sim only abonnement is geschikt als je vaak naar het buitenland belt

Beste provider voor sim only bellen naar buitenland

Om het vergelijken van de providers makkelijker te maken hebben wij de beste providers voor sim only bellen naar het buitenland hieronder beschreven.

KPN

Als je een sim only abonnement neemt bij KPN met onbeperkt bellen, dan valt bellen naar een buitenlands nummer in de EU vanuit Nederland binnen je bundel. Het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen kost bij KPN €10 per maand.

Budget mobiel

Bij Budget mobiel krijg je bij je sim only abonnement 100 belminuten gratis om mee naar EU landen te bellen. Sim only abonnementen zijn bij Budget mobiel te verkrijgen vanaf €10 per maand. Als je door je 100 gratis belminuten heen bent heb je de mogelijkheid om extra tegoed bij te kopen.

Lebara

Bij Lebara kun je een sim only abonnement afsluiten voor €15 met 5GB data en onbeperkt bellen vanuit Nederland naar 44 landen. Bellen naar het buitenland in je abonnement kost €5 extra, je kunt elke maand bepalen of je het aan of uit zet.

T-Mobile

Bij T-Mobile heb je sim only abonnementen met 120 belminuten naar EU-landen en onbeperkt bellen naar EU-landen. Het goedkoopste abonnement kost €13,50, hier krijg je naast 120 belminuten ook 1GB data en onbeperkt sms. Het abonnement met onbeperkt bellen naar EU-landen kost €37,50

Conclusie

De beste optie voor een sim only om mee naar het buitenland te bellen is voor ieder persoon verschillend. Het is daarom handig om de hierboven beschreven providers met de vergelijkingstool te vergelijken. Zo kun je tot de beste keuze komen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + tien =