Written by Dennis Vlaar

Sim only alles onbeperkt abonnement afsluiten?

Veel mensen vinden het belangrijk altijd en overal bereikbaar te zijn. Je wilt immers altijd kunnen bellen of Whatsappen waar en wanneer je ook bent. Een Sim only abonnement met onbeperkt internet en bellen is een goede manier om altijd bereikbaar te zijn. In deze blog zullen we aan de hand van de vergelijker jullie wegwijs maken in de verschillende aanbieders van deze Sim only alles onbeperkt abonnementen. Daarnaast zullen we de voor- en nadelen van een sim only abonnement met onbeperkt internet en bellen bespreken.

Vergelijk makkelijk onbeperkte sim only’s!

Ben je een echte mobiele internetter of vindt je het heerlijk om uren te bellen? Dan is een Sim only alles onbeperkt abonnement echt iets voor jou. Weet je alleen niet welke provider het best bij jou past? Door gebruik te maken van de onderstaande vergelijker en voor onbeperkt internet en bellen te kiezen krijg je een overzicht van de aanbieders van sim only alles onbeperkt. Ook kun je meteen een sim only alles onbeperkt abonnement afsluiten. Het enige wat je hoeft te doen is de sliders naar onbeperkt (rechts) te verschuiven.

De voordelen van onbeperkt bellen en internetten

Met een Sim Only onbeperkt internet abonnement heb je de beschikking over onbeperkt internet. Er zijn ook simonly abonnementen met onbeperkt bellen. Met deze abonnementen kun je uren aan de lijn hangen. Het grote voordeel van alles onbeperkt is dat je je nooit druk hoeft te maken over je dataverbruik of belplafond. Je kunt eindeloos video’s streamen, muziek downloaden en je social media checken zonder onverwachte hoge kosten aan het eind van de maand. Een ander bijkomend voordeel is dat je niet overal waar je komt hoeft in te loggen op de wifi. Vaak is deze openbare wifi onveilig en kun je te maken krijgen met hackers. Door gebruik te maken van je eigen onbeperkte internet hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Ben je dus een mobiele internetter en vind je het heerlijk om buiten de deur video’s te streamen? Dan is Sim only alles onbeperkt echt iets voor jou.

Wat is een onbeperkt abonnement?

Bij een sim only alles onbeperkt abonnement verwacht je onbeperkt te kunnen bellen en internetten. Dit is echter niet helemaal waar. Veel providers maken gebruik van een bel en internet plafond. Dit plafond wordt door de providers het Fair use policy genoemd. De providers hebben dit ingesteld om onacceptabel of onredelijk verbruik te voorkomen. Echter, liggen deze limieten vaak zo hoog dat het onrealistisch is dat je dit binnen een maand zal verbruiken.

Belangrijk bij het afsluiten & waar let ik op?

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je op kunt letten bij het kopen van een sim only alles onbeperkt abonnement. Allereerst is het handig te weten wat de looptijd van het abonnement is. Sommige providers hebben abonnementen met een duur van een jaar, andere hebben ervoor gekozen te kiezen voor 2-jarige verbintenissen. Verder is het bij onbeperkt internet belangrijk te kijken naar de internetsnelheden van de verschillende providers. De ene provider kan sneller internet bieden dan de andere provider waardoor het belangrijk is de juiste afweging te maken.

Wat kun je met onbeperkt sim only?

De naam zegt het al en het spreekt eigenlijk voor zich. Met dit abonnement kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Je kunt bij sommige providers ook een hotspot aanmaken waar bijvoorbeeld je vrienden op kunnen internetten, hier zijn wel regels aan verbonden. Bekijk goed de fair use policies op de site van de providers. Er zijn een aantal regeltjes waarbij als je die verbreekt de provider je internet slomer maakt of zelfs helemaal uitzet.

Zit er echt geen limiet aan mijn verbruik?

Zoals hierboven ook al wordt gesteld zijn er wel een aantal regeltjes waar je aan houden. Deze regeltjes verschillen per provider en zijn er om misbruik te voorkomen. Hieronder een aantal regels per provider:

  • Bij Tele2 wordt je verbruik na 5 GB op 1 dag stopgezet, maar na het versturen van een gratis sms kun je weer verder internetten.
  • T-mobile heeft een limiet van 5 GB per dag, maar via een gratis sms’je kun je dit steeds weer aanvullen met 1 GB. Na 5 GB op 1 dag wordt ook je internetsnelheid flink verlaagd.
  • Bij de meeste providers geldt onbeperkt internet alleen binnen Nederland. Bij bijvoorbeeld T-mobile krijg je voor in de EU 10GB per maand en bij Tele2 8 GB per maand.

Onbeperkt sim only geschikt voor mij?

Als je een groot gebruiker bent van internet, vaak belt en daarbij ook nog sms’t en weinig in de buurt bent van bekende wifi netwerken dan is dit onbeperkte simonly abonnement zeker iets voor jou. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over of er wifi in de buurt is en je hoeft je zeker geen zorgen te maken over een tekort aan mb’s. Daarnaast kun je ongestoord eindeloos bellen en sms’en.

Maak jij al gebruik van een sim only met onbeperkte data en belminuten/SMS?
Laat het ons vooral weten. We zijn benieuwd welke provider jij gebruikt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 5 =