Written by medewerker

Sim only alleen Bellen

Een Sim only abonnement met alleen bellen kan handig zijn voor bijvoorbeeld vervanging van de huistelefoon, voor zakelijk gebruik of om bereikbaar te zijn voor uw kind. Zonder dat uw kind continu in contact komt te staan met internet. Met een sim only met alleen bellen stel je hem in staat om in noodgevallen contact op te kunnen nemen. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van een “alleen bellen sim only”.

Direct weten welke providers sim only abonnementen met alleen bellen aanbieden?
Bekijk de onderstaande tabel en schuif databundel helemaal naar 0.


Sim Only alleen Bellen

Een sim only kopen waar je alleen maar mee kunt bellen kan handig zijn als je even lekker zonder internet wil leven, maar wel bereikbaar wilt zijn als het echt nodig is. Dit kan bijvoorbeeld lekker zijn als je voor enkele maanden op vakantie gaat. Het is namelijk mogelijk om een sim only aan te schaffen die maandelijks opzegbaar is. Zo kun je echt even heerlijk relaxen als je op vakantie bent.

Interessant voor zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik van een telefoon kan het aantrekkelijk zijn om een sim only te hebben met alleen bellen. Als je werk en privé gescheiden wil houden, maar een beroep hebt waar je frequent moet bellen kan een sim only met alleen bellen handig zijn. Bij sommige smartphones is het mogelijk om een zogeheten dual-sim te gebruiken. Een dual-sim houd in dat je 2 simkaarten in 1 telefoon kunt gebruiken.

Sim Only zonder Data

Naast dat het even lekker kan zijn om niet in de lucht te zijn, zijn er ook een aantal nadelen verbonden aan een abonnement zonder internet. Mocht je verbinding willen leggen met internet bent je buitenhuis aangewezen op openbare Wi-Fi netwerken. Wi-Fi netwerken die openbaar zijn kunnen niet altijd even veilig zijn.

Ook vindt dagelijkse communicatie steeds meer online plaats. Denk aan Whatsapp of Facebook Messenger. Degenen met wie je omgaat moet wel op de hoogte zijn dat je niet altijd gebruik kunt maken van internet. Stuurt iemand jou een bericht via Whatsapp en opent je hem een paar dagen later kan dat vervelend zijn als de boodschap dringend is. In Nederland kun je er zeker van zijn dat je altijd en overal kunt bellen en sms’en. Dit geldt voor alle netwerken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie + negen =