Written by medewerker

Sim only abonnement verlengen

Een mobiel heeft geen eeuwige jeugd. Afhankelijk van de kwaliteit van je toestel kun je kiezen voor een een verlenging inclusief een nieuw toestel, overstappen naar een andere provider of een sim only abonnement nemen. Ben je binnenkort toe aan de keuze van verlengen of overstappen. Je sim only abonnement verlengen kan soms ingewikkeld zijn. Vooral als je provider je niet laat weten dat je mag verlengen. In dit artikel vertellen we je wanneer je je abbonemnt mag verlengen en waar je op moet letten.

Sim only abonnement verlengen

Een abonnement kan je afgesloten hebben voor een termijn van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Afhankelijk van je abonnement zijn de voorwaarden verschillend. Om te beginnen het abonnement van 1 maand. Een maandelijks abonnement is maandelijks te verlengen. Is je toestel nog in goede staat dan kun je in vele gevallen 4 maanden van te voren een sim only abonnement verlengen of afsluiten. Bij enkele providers is het pas mogelijk om 3 maanden van te voren te verlengen. Zorg ervoor dat je tijdig je sim only abonnement verlengt of opzegt. Dit kan je op maandelijkse basis geld besparen.

Let hierop bij het verlengen

Het aflopen van een abonnement biedt u de kans om over te stappen naar een andere provider. Is de smartphone nog in goede staat? Dan is het voordelig om een sim only abonnement af te sluiten. Wanneer je ervoor kiest om te verlengen moet je altijd goed op letten of je er wel voordeel bij hebt. In sommige gevallen betaal je meer voor minder. Dit is vaak het geval wanneer je bijvoorbeeld eerder gebruik hebt gemaakt van een unieke actie.

Gebruik een vergelijkingstool

Wij raden daarom aan om gebruik te maken van sim only abonnement vergelijkingstool. Hier kunt u zelf variabelen veranderen zodat u de meest geschikte sim only kunt kiezen. Op onze website is het mogelijk om verschillende sim only abonnementen te vergelijken. Zo vind je een sim only abonnement die goedkoper is of beter bij je past. Het afsluiten van een sim only abonnement kan meteen en hierna is het niet nodig om je sim only abonnement te verlengen bij je huidige provider. Alles wordt voor je geregeld.

Aanbod van je huidige provider

Waarschijnlijk zal je huidige provider je op de hoogte stellen dat je abonnement verloopt. Het zal jou een goed aanbod doen omdat zij jou willen behouden. Ben je tevreden over je huidige provider kun je ingaan op dit aanbod. Wat de provider u aanbied zou u ook kunnen vergelijken met andere sim only aanbieders. Wellicht ben je zo vele malen goedkoper uit.

Op welke manier kun je verlengen?

Je mobiele abonnement kun je op verschillende mogelijkheden verlengen. Per provider is het verschillend. De gebruikelijk manieren zijn op de website, app van provider, e-mail of telefonisch. Het gemakkelijkst is via de app of website. Hierbij hoef je slechts aan te vinken wat voor soort nieuw abonnement je wilt. Daarna druk je op bevestigen en binnen enkele minuten krijg je een bevestigingsmail. Wanneer je huidige abonnement dan afloopt zal je nieuwe sim only abonnement van kracht zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =