Written by Mo Maghsoudi

Sim only abonnement met onbeperkt data

Ben jij vaak online op je telefoon? En wil je je geen zorgen maken over of je nog wel genoeg MB’s hebt om het einde van de maand te halen? Dan is een sim only abonnement met onbeperkt internet iets voor jou! In dit blog zullen we toelichting geven over de verschillende aanbieders van een sim only abonnement met onbeperkt data en helpen we je de beste deal te vinden door middel van de vergelijker.

Onbeperkt data sim only vergelijken

Voordat je begint met het vergelijken van aanbieders is het misschien handig om eerst te bedenken hoeveel je ongeveer wilt uitgeven aan een abonnement. Of je 4G internet of 3G internet wilt. En bedenk ook hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt bij een onbeperkt data abonnement. Zodra je dit hebt gedaan, kun je makkelijker een abonnement uitkiezen die bij je past.

Onbeperkt data sim only afsluiten?

Je kunt de onderstaande vergelijker gebruiken om te bekijken welke aanbieder het beste aanbod voor jou heeft. Sorteer op onbeperkt data en sorteer op hoeveel belminuten/sms’jes je nodig hebt, vervolgens kun je het beste abonnement gelijk bestellen via de bekijk knop!

Wil je meer informatie over de aanbieders en abonnementen? Klik op de bekijk knop voor meer informatie van de aanbieder zelf.

Is onbeperkt data wel echt onbeperkt?

Kan je dan met deze abonnementen echt oneindig lang streamen, liken en whatsappen? Ja, dat kan! Er zijn echter wel aanbieders die een aantal regeltjes hebben om misbruik te voorkomen. Een zogenaamde fair use policy. Lees deze goed door op de site van de aanbieders, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Meestal is dit om er voor te zorgen dat je bijvoorbeeld niet je mobiel als router gaat gebruiken. Je kunt namelijk een aantal MB’s delen met andere mensen door een hotspot aan te maken. Hier moet je dus een beetje mee uitkijken, want als er meerdere mensen op jouw hotspot zitten kan het zomaar heel hard gaan met je MB’s. Als je de regels overtreed zou dat kunnen leiden tot slomer internet en soms wordt zelfs je internet stopgezet, en dat wil je natuurlijk niet!

Onbeperkt data sim only geschikt voor jou?

Ben jij een groot internet gebruiker en wil je in alle rust genieten van oneindig internet zonder plafond? Dan is een sim only abonnement met onbeperkt data geschikt voor jou. Stream zoveel als je wilt, stuur oneindig veel foto’s naar je vrienden en like elke instagram post die je tegenkomt! Je kunt daarnaast ook nog bepalen hoeveel belminuten en sms’jes je daarbij nodig hebt. Zodat je altijd bereikbaar bent!

Hoeveel data verbruik jij in 1 maand?
Internetters laat je horen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zes + 11 =