Written by Michelle Nannings

Sim only abonnement 1 jaar

Wie wil er tegenwoordig nog vastzitten aan een langdurig abonnement? Met een sim only abonnement van 1 jaar kan je makkelijk maximaal 1 jaar gebruiken maken van het abonnement. Daarna kan je gelijk overstappen op een ander soort abonnement of ervoor kiezen om je huidige abonnement te verlengen. Hiervoor zijn meestal leuke acties aan gekoppeld. Benieuwd naar de mogelijkheden die een sim only abonnement 1 jaar te bieden heeft? Benieuwd of jouw abonnement al het meest optimaal is voor jouw situatie? Door het lezen van de blog kan je zelf een conclusie trekken op één van de vragen, of beide.

Sim only abonnement 1 jaar vergelijken

Of je nou toe bent aan een nieuw abonnement of nieuwsgierig bent of het goedkoper kan, hieronder kan je direct jouw abonnement vergelijken! Verschillende providers bieden meerdere abonnementen aan, en het is aan jou de keuze welke het beste bij jouw situatie past. Bekijk hier meer informatie over sim only providers. Hieronder in de vergelijker kun jij je huidige abonnement vergelijken met wat er allemaal mogelijk is. Als je voor het eerst een sim only afsluit kun je alle providers vergelijken met elkaar en dan degene kiezen die voor jou het beste aansluit.


Voordelen van een 1 jarige sim only abonnement

Waarom kiezen voor een maandelijkse opzegbaar abbonnement, of een 2 jarige abonnement als je ook gemakkelijk voor een 1-jarig sim only abonnement kunt kiezen. Wist je dat een 1 jarige sim only abonnementen vele profijten kent? We hebben hieronder de grootste benefits voor je op een rijtje gezet:

  • Doordat je een éénjarig abonnement afsluit ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je een maandelijks opzegbaar abonnement overweegt.
  • Bij het verlengen van je abonnement wordt er vaak gebruik gemaakt van leuke/ interessante kortingen
  • Sim only abonnementen zijn vaak goedkoper in vergelijking met het aansluiten van een prepaid
  • Bespaar op je abonnement! Dit kan doordat je zelf het goedkoopste ‘jaarkaart’ kan kiezen en kan vergelijken met vele providers.

Is een eenjarige sim only abonnement wat voor mij?

Je hebt geen zin in hoge kosten per maand en wilt eigenlijk gewoon gebruik maken van het een goedkoop abonnement. Je bent al in het bezit van een smartphone en bent aan het kijken voor een abonnement welke beter voor jou voegt. Misschien ben je nog niet in het bezit van een telefoon en wil je gewoon de mogelijkheden ontdekken? Beide opties zijn mogelijk met sim only abonnement 1 jaar. Een eenjarig abonnement is zowel geschikt voor starters die kennismaken met een sim only abonnement, als voor mensen die het concept al kennen. Jong en oud, groot gebruikers of juist mensen die niet over zoveel data willen beschikken, je kan je eigen wensen aangeven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − twee =