Cyber Monday staat in het teken van online aanbiedingen. Deze dag is opgericht na Black Friday, specifiek voor online deals (aangezien Black Friday van origine meer focus had op fysieke winkels). Cyber Monday valt dan ook altijd op de maandag die volgt op Black Friday. Je kunt op deze dag de beste deals vinden op het internet. Aangezien telecomproviders hieraan meedoen, geldt dit ook voor sim only deals. Op deze pagina kun je de beste Cyber Monday sim only aanbiedingen en kortingen vinden!

Direct de beste Cyber Monday sim only deals

Ben je direct op zoek naar de beste Cyber Monday sim only deals? Bekijk dan onderstaande tabel, waarin wij de beste deals van dit jaar op een rijtje hebben gezet, geselecteerd op provider, aanbieding en voordeel. Zie je een niet te missen aanbieding? Klik dan op de bestelknop om direct te profiteren van de aanbieding!

Soorten Cyber Monday sim only deals

Elk jaar zien we andere aanbiedingen en kortingen. We weten daarom op dit moment nog niet wat de beste deals van dit jaar zullen zijn. Wel kunnen we je alvast, op basis van voorgaande jaren en onze verwachtingen, verschillende soorten Cyber Monday sim only deals van providers meegeven. Hieronder zie je een lijstje:

  • Bundels bevatten meer belminuten/sms/data
  • Sim only abonnement goedkoper bij bepaalde aankoop
  • Upgraden van sim only abonnement wordt voordeliger
  • Een speciale Cyber Monday sim only abonnement
  • Korting op sim only abonnement

Waarom een Cyber Monday sim only simkaart?

Omdat Cyber Monday in het teken staat van de grootste online aanbiedingen en kortingen, raden wij het aan om tijdens Cyber Monday een sim only simkaart te kopen. Op deze manier kun je veel geld besparen door voordelige deals. Ben jij dus echt iemand die houdt van koopjes? Dan ben je hier aan het juiste adres! De beste Cyber Monday Sim only deals zijn namelijk op deze pagina te vinden.

Bovengenoemde deals zouden we dit jaar zomaar weer eens kunnen zien! Daarnaast is een heel andere aanbieding of korting natuurlijk ook mogelijk. Wat de exacte sim only Cyber Monday aanbiedingen zullen zijn, weten we nog niet. Zodra de deals beschikbaar zijn/online komen, zullen wij ze meteen vermelden op deze pagina. Blijf deze pagina dus regelmatig bezoeken om de beste deals te vinden!

De beste Cyber Monday sim only aanbiedingen per provider

Het is, als het gaat om sim only aanbiedingen en kortingen, de vraag of elke provider dit jaar mee doet aan Cyber Monday. Ben je benieuwd of jouw favoriete provider een Cyber Monday sim only deal heeft, en zo ja, wat de deal is? Bekijk dan hieronder per provider de beste sim only Cyber Monday aanbiedingen en kortingen. Wat kun je verwachten?

KPN Cyber Monday deals
Cyber Monday Simyo deals
Vodafone Cyber Monday aanbiedingen
T-Mobile Cyber Monday aanbiedingen
Cyber Monday Lebara aanbiedingen

Cyber Monday 2019: beste sim only deals

Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 2 december 2019. Op dit moment zijn er nog geen Cyber Monday sim only aanbiedingen online. Zodra dit wel het geval is, zullen wij deze pagina zo snel mogelijk updaten. Vergeet niet om regelmatig een kijkje op deze pagina te nemen, zodat je zeker weet dat je geen enkele deal mist!