cyber-monday-aanbiedingen-sim-onlyCyber Monday staat in het teken van online aanbiedingen. Deze dag is opgericht na Black Friday, specifiek voor online deals (aangezien Black Friday van origine meer focus had op fysieke winkels). Cyber Monday valt dan ook altijd op de maandag die volgt op Black Friday. Je kunt op deze dag de beste deals vinden op het internet. Aangezien telecomproviders hieraan meedoen, geldt dit ook voor sim only deals. Op deze pagina kun je de beste Cyber Monday sim only aanbiedingen en kortingen vinden!

Beste Cyber Monday sim only aanbiedingen van 2023

De meeste sim only providers die meedoen aan Black Friday, doen ook mee aan Cyber Monday. Sterker nog: de meeste sim only Black Friday deals van aanbieders lopen door tot en met Cyber Monday. Dat betekent dat je tijdens Cyber Monday veelal gebruik kunt maken van dezelfde deals als tijdens Black Friday. De looptijd van de acties is namelijk tot en met Cyber Monday, en soms zelfs nog even wat langer. Hieronder zie je de beste Cyber Monday sim only aanbiedingen van 2023. Door op een van de bestelknoppen te klikken, word je direct doorgestuurd naar de desbetreffende provider!

Cyber Monday Sim Only DealProviderPrijs P.M.
Top Deal

✔️ 10 GB + 200 min/sms voor €10.-
✔️ Gratis aansluitkosten op alle sim only's
Simyo€10,-Bestel
✔️ €2,50 korting op Unlimited data, of;
✔️ 2 GB gratis (bij 10 GB abonnement)
✔️ Geen aansluitkosten
KPNUnlimited data: €32,50
10 + 2 GB: €19,-

Bestel
✔️ 8 maanden 50% korting
✔️ Geen aansluitkosten
Budget Mobiel€7,50 (7 GB + Onbeperkt min/sms)Bestel
✔️ 15 GB + Onbeperkt min/sms
✔️ Gratis aansluitkosten
Youfone€10,-Bestel
✔️ 6 maanden 50% korting op alle bundels
✔️ Geen aansluitkosten
LebaraVanaf €3,-Bestel

Cyber Monday sim only aanbiedingen in 2023

Tijdens Black Friday geen goede sim only deal kunnen vinden? Bekijk dan de onderstaande tool, waarin wij de beste deals van dit jaar op een rijtje hebben gezet, geselecteerd op provider, aanbieding en voordeel. Zie je een niet te missen aanbieding? Klik dan op de bestelknop om direct te profiteren van de aanbieding!

De beste Cyber Monday sim only aanbiedingen per provider

Het is, als het gaat om sim only aanbiedingen en kortingen, de vraag of elke provider dit jaar mee doet aan Cyber Monday. Ben je benieuwd of jouw favoriete provider een Cyber Monday sim only deal heeft, en zo ja, wat de deal is? Bekijk dan hieronder per provider de beste sim only Cyber Monday aanbiedingen en kortingen. Wat kun je verwachten?

Cyber Monday Sim Only DealProviderPrijs P.M.
Top Deal

✔️ 6 GB + 6 GB gratis óf 3 GB + 3 GB gratis óf 15 GB + 5 GB gratis
✔️ Gratis aansluitkosten op alle sim only's
SimyoVanaf €12,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
✔️ Totaal €68,- voordeel op Sim only 20 GB bundel
Tele2€14.-Bestel
✔️ €2,50 korting op Unlimited data, of;
✔️ 3 GB + 2 GB gratis
KPNUnlimited data: €32,50


3 + 2 GB: €17,50

Bestel
✔️ Cadeau tot €150,-
✔️ 3 maanden €5,- korting
✔️ Geen aansluitkosten
Budget Mobiel€15,- (7 GB + Onbeperkt min/sms)Bestel
✔️ Korting op 8 GB en 15 GB bundels
✔️ Geen aansluitkosten
T-Mobile€15,- (8 GB + 120 min/sms)Bestel
✔️ Dubbele data op meerdere bundelsSimpelVanaf €6,-Bestel
✔️ Totaal €72,- voordeel op 8 GB bundel

Ben€10,-Bestel

Houd deze pagina goed in de gaten voor meer Cyber Monday Sim Only aanbiedingen. Bij nieuwe updates van providers wordt deze pagina weer voorzien van nieuwe deals!

Black Friday Alles in 1 Deals!

Soorten Cyber Monday sim only deals

Elk jaar zien we andere aanbiedingen en kortingen. We weten daarom op dit moment nog niet wat de beste deals van dit jaar zullen zijn. Wel kunnen we je alvast, op basis van voorgaande jaren en onze verwachtingen, verschillende soorten Cyber Monday sim only deals van providers meegeven. Hieronder zie je een lijstje:

  • Bundels bevatten meer belminuten/sms/data
  • Sim only abonnement goedkoper bij bepaalde aankoop
  • Upgraden van sim only abonnement wordt voordeliger
  • Een speciale Cyber Monday sim only abonnement
  • Korting op sim only abonnement

Waarom een Cyber Monday sim only simkaart?

Omdat Cyber Monday in het teken staat van de grootste online aanbiedingen en kortingen, raden wij het aan om tijdens Cyber Monday een sim only abonnement af sluiten. Op deze manier kun je veel geld besparen door voordelige deals. Ben jij dus echt iemand die houdt van koopjes? Dan ben je hier aan het juiste adres! De beste Cyber Monday Sim only deals zijn namelijk op deze pagina te vinden.

Bovengenoemde deals zouden we dit jaar zomaar weer eens kunnen zien! Daarnaast is een heel andere aanbieding of korting natuurlijk ook mogelijk. Wat de exacte sim only Cyber Monday aanbiedingen zullen zijn, weten we nog niet. Zodra de deals beschikbaar zijn/online komen, zullen wij ze meteen vermelden op deze pagina. Blijf deze pagina dus regelmatig bezoeken om de beste deals te vinden!

Cyber Monday 2023: beste sim only deals

Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 27 november 2023. Op dit moment zijn er nog geen Cyber Monday sim only aanbiedingen online. Zodra dit wel het geval is, zullen wij deze pagina zo snel mogelijk updaten. Vergeet niet om regelmatig een kijkje op deze pagina te nemen, zodat je zeker weet dat je geen enkele deal mist!