Black friday sim only aanbiedingen
De beste aanbiedingen en kortingen zijn altijd te vinden tijdens Black Friday. Hierdoor is deze dag zeer populair geworden. Dit geldt ook voor sim only, aangezien telecomproviders de beste sim only Black Friday deals online zullen zetten. Ben je nog op zoek naar een sim only abonnement? Dan is dit het moment; op deze pagina kun je verschillende Black Friday sim only aanbiedingen overzichtelijk vinden!

De beste Black Friday Sim Only deals van 2023

Vele sim only providers doen in 2023 mee aan Black Friday in. Dat leidt tot mooie aanbiedingen! Bovendien zijn de meeste providers er al vroeg bij, waardoor je nu alvast uit meerdere acties kunt kiezen! Om je te helpen met het kiezen van jouw favoriete deal, hebben we hieronder een tabel gemaakt met de beste sim only Black Friday deals van 2023.

Let op: dit zijn tijdelijke deals en verlopen snel, dus weer er op tijd bij. Je ziet wat de deal inhoudt, van welke provider de deal is. Een sim only deal afsluiten doe je door op een van de bestelknoppen te klikken!

Black Friday Sim Only DealProviderPrijs P.M.
Top Deal

✔️ 10 GB + 200 min/sms voor €10.-
✔️ Gratis aansluitkosten op alle sim only's
Simyo€10,-Bestel
✔️ €2,50 korting op Unlimited data, of;
✔️ 2 GB gratis (bij 10 GB abonnement)
✔️ Geen aansluitkosten
KPNUnlimited data: €32,50
10 + 2 GB: €19,-

Bestel
✔️ 8 maanden 50% korting
✔️ Geen aansluitkosten
Budget Mobiel€7,50 (7 GB + Onbeperkt min/sms)Bestel
✔️ 15 GB + Onbeperkt min/sms
✔️ Gratis aansluitkosten
Youfone€10,-Bestel
✔️ 6 maanden 50% korting op alle bundels
✔️ Geen aansluitkosten
LebaraVanaf €3,-Bestel

Black Friday Sim Only aanbiedingen

In bovenstaande tabel staan de beste Black Friday sim only aanbiedingen van 2023. Benieuwd naar alle scherpe deals? Die hebben we voor je! In onderstaande tool zie je direct sim only aanbiedingen die alleen tijdens Black Friday geldig zijn. Bekijk deze acties en maak er goed gebruik van voordat de deals zijn verlopen!

Black Friday sim only aanbiedingen per provider

Heb jij een favoriete telecomprovider? Of wil je echt niet veranderen van provider? Geen zorgen, wij hebben per provider de beste Black Friday sim only deals bekeken. Kijk hieronder voor de voordeligste aanbiedingen per provider. Dit jaar zijn er vele verschillende goede deals die je kunt gebruiken om een sim only abonnement af te sluiten.

Simyo Black Friday 2023 Actie

Simyo heeft nog geen Black Friday 2023 actie. Zodra Simyo hier mee komt, zullen wij dit hier communiceren.

KPN Black Friday 2023 Aanbieding

KPN moet nog met een Black Friday 2023 sim only aanbieding komen. Wij houden dit in de gaten en communiceren hier de actie zodra deze beschikbaar is.

Budget Mobiel Black Friday 2023 Actie

Er is door Budget Mobiel nog geen sim only Black Friday deal voor 2023 gecommuniceerd. Zodra dit wel het geval is, zullen we ons overzicht updaten.

Tijdens Black Friday hanteert Budget Mobiel verder geen aansluitkosten.

Youfone Black Friday 2023 Deal

Zodra Youfone in 2023 met een sim only Black Friday deal komt, kun je deze hier vinden!

Lebara Black Friday 2023 aanbieding

Wat is de Lebara Black Friday 2023 sim only actie? Dit is nog niet bekend. Wij houden het in de gaten en updaten deze pagina zodra Lebara met een actie komt.

Tele2 Black Friday 2023 Deal

Zodra Tele2 in 2023 met een sim only Black Friday deal komt, zullen wij dit hier communiceren.

T-Mobile Black Friday 2023 Aanbiedingen

Bij T-Mobile is het ook nog wachten op een Black Friday 2023 sim only aanbieding. Tot nu toe heeft de provider nog niets gecommuniceerd.

Simpel Black Friday 2023 Deal

Er is door aanbieder Simpel nog geen Black Friday deal voor 2023 gecommuniceerd. Zodra dit wel het geval is, zullen we ons overzicht updaten.

Ben Black Friday 2023 Actie

Benieuwd naar de sim only Black Friday deal van provider Ben in 2023? Tot nu toe is er nog niets bekend over wat deze deal zal zijn. We houden je op de hoogte!

Black Friday Alles in 1 Abonnement Acties van 2023

Ben je, naast sim only deals, ook op zoek naar andere mooie Black Friday acties? Wij hebben ook een overzicht met de beste Alles in 1 Black Friday aanbiedingen van 2023! Deze zie je hieronder. De Black Friday deals staan bij elk abonnement, waardoor je direct jouw favoriete actie kunt vinden! Natuurlijk is alle aanbiedingen vergelijken ook mogelijk.

Voordelen van Black Friday deals

Op het moment zijn er nog genoeg Black Friday aanbiedingen op het internet te vinden. Bekijk op deze pagina de meest voordelige aanbiedingen en welke provider met de hoogste kortingen komt. Bekijk dan onderstaand lijstje met voordelen van Black Friday sim only aanbiedingen:

  • Speciale Black Friday abonnement
  • Goedkopere sim only abonnementen
  • Meer bellen/sms/data in bundels
  • Voordeliger sim only abonnement upgraden
  • Korting op abonnement bij aankoop van iets anders
  • Goedkoper aankoop van telefoons

Zoals je ziet; veel mogelijkheden! Wellicht komt er zelfs een heel andere Black Friday aanbieding de komende dagen.

Waarom een sim only Black Friday deal?

Misschien vraag je je af: waarom een sim only abonnement tijdens Black Friday? Dit raden wij simpelweg aan door de hoge kortingen tijdens Black Friday. Natuurlijk zul je op andere dagen ook wel aanbiedingen of kortingen vinden die abonnementen voordeliger maken, maar op Black Friday zullen deze aanbiedingen en kortingen veel hoger zijn dan normaal. Hou je dus van extra goede deals en mooie kortingen? Dan raden we het aan om voor een sim only Black Friday deal te gaan en veel geld te besparen!

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. We zullen deze pagina regelmatig updaten wanneer er nieuwe aanbiedingen bekend worden gemaakt. Blijf dus deze pagina volgen om op de hoogte te zijn van de beste Black Friday 2023 sim only aanbiedingen & kortingen. Mocht er niets tussen zitten, dan kun je altijd een kijkje nemen op Cyber Monday!