Sim only aanbiedingen & deals

sim only aanbiedingenOp zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Wij van Sim Only Check helpen jou graag met het vinden van het goedkoopste sim only abonnement. Goedkope sim only aanbiedingen zijn in dit geval altijd de moeite om even te bekijken. Sim only deals zijn er vooral in bepaalde periodes van het jaar en in verschillende soorten en maten. Dit klinkt nu misschien nog een beetje vaag, maar op deze pagina zullen we alles uitleggen.

Top 5 sim only aanbiedingen van dit moment

Om te beginnen eerst even het belangrijkste. We hebben de huidige top 5 sim only aanbiedingen voor je geselecteerd in onderstaande tabel:

1) Youfone
200 min / sms + 1 GB= €6,-
Bestellen
2) Lebara
150 min & 150 sms + 2 GB = €7,50,-
Bestellen
3) Hollandsnieuwe
1000 min / sms / MB = €7,50,-
Bestellen
4) BEN Sim Only
200 min / sms + 2,5 GB= €8,-
Bestellen
5) Youfone
Onbeperkt min / sms + 1 GB= €8,-
Bestellen

Vergelijk onderstaand alle sim only abonnementen inclusief alle aanbiedingen

Wil je al het aanbod van sim only abonnementen inclusief aanbiedingen vergelijken? Dat doe je hieronder!

Wat voor soort aanbiedingen zijn er?

De beste deals zijn acties waarbij je jouw persoonlijk gebruik vergelijkt met nieuwe aanbiedingen en hierbij voordeliger uitkomt. Er is dus niet één beste sim only deal voor iedereen, want een “goede actie” zal voor iedereen zal verschillen. Let daarom goed op jouw persoonlijk verbruik. Zoals eerder is gezegd, zijn er aanbiedingen in verschillende soorten en maten. Voordelen van interessante sim only acties zijn:

 1. Gratis extra data
 2. Gratis extra belminuten
 3. Korting op je maandprijs
 4. Sim only abonnement met extra’s
 5. Sim only aanbiedingen zonder aansluitkosten

Deze worden hieronder nader toegelicht.

Sim only abonnementen met extra data

Veel sim only aanbiedingen zijn erop gebaseerd dat je gratis extra data krijgt wanneer je je abonnement afsluit in de actieperiode. Vaak stunten providers met dubbel zoveel data. Dit zie je ook terug bij providers die combivoordeel aanbieden. Dat betekent dat wanneer je zowel je mobiele abonnementen als je vaste abonnement bij dezelfde provider neemt, je extra kortingen krijgt op je sim only abonnement. Een voorbeeld hiervan is Vodafone. Bij Vodafone ontvang je als Ziggo klant dubbele data en meer voordelen (korting & extra tv-pakket naar keuze).

Gratis extra belminuten

Telecomproviders stunten ook wel eens met sim only aanbiedingen die je extra gratis belminuten aanbieden. Een aantal jaar geleden gebeurde dit nog veel, maar sinds de opkomst van het 4G netwerk zijn belminuten niet meer zo interessant. Daarnaast zijn ze ook helemaal niet zo duur meer, waardoor je dit steeds minder vaak ziet bij providers.

Korting op je maandprijs

Dit is een hele aantrekkelijke vorm van een sim only aanbieding. Het scheelt je namelijk veel geld. Vaak is deze korting op je maandprijs echter niet voor de gehele looptijd. Let hier goed op. Providers proberen je te overtuigen met een aantrekkelijke prijs, maar na 3 of 6 maanden ga je in veel gevallen toch het normale bedrag betalen. Dit moet dan wel aangegeven zijn, dus een kwestie van goed lezen.

Sim only deals met incentives

Aanbiedingen met incentives is een ander woord voor cadeautjes. Je kunt namelijk tegenwoordig op verschillende manieren aan je goedkope sim only abonnement komen. Zo worden ze bijvoorbeeld via cashback-sites aangeboden, wat betekent dat je achteraf een bepaald bedrag terugkrijgt. Ook worden ze aangeboden in combinatie met cadeaubonnen voor bepaalde winkels. Dit kan heel gunstig zijn, want vooral de bedragen op deze cadeaubonnen zijn best hoog! Het nadeel is dat een cadeaubon dus bij een bepaalde winkel te verzilveren is. Als je nooit bij de betreffende winkel shopt, heb je er dus eigenlijk weinig aan. Laat je hierdoor niet verleiden.
Ons advies luidt ten aller tijden: Kies alleen voor de aanbieding die echt iets voor jou oplevert.

Aanbiedingen: sim only zonder aansluitkosten

Dit vinden wij niet zo een spannende aanbieding, aangezien er meerdere sim only providers zijn die sowieso geen aansluitkosten rekenen. Toch wordt hier wel vaak mee geadverteerd. Door geen aansluitkosten bespaar je toch kosten en kom je wat voordeliger uit.

Wat maakt sim only deals zo interessant?

Er zijn meerdere belangrijke redenen om voor sim only acties te kiezen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 • Je bespaart veel geld
 • Sim only abonnementen worden voordeliger
 • Providers komen regelmatig met nieuwe acties, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een mooie aanbieding
 • Er komen ook specifieke acties voor, zoals deals met onbeperkt internet
 • Duurdere bundels worden betaalbaar
 • Bij sommige aanbiedingen ontvang je een cadeau

Tijdelijke goedkope acties

Een van de redenen waarom sim only deals zo populair zijn, is omdat ze ervoor zorgen dat abonnementen goedkoper worden en je voordeliger uitkomt. Dat een actie de goedkoopste is, wil echter niet altijd zeggen dat het ook voor jou het meest geschikte abonnement is. Daarom raden wij altijd aan om te vergelijken en op basis daarvan jouw favoriete sim only abonnement te kiezen.

Indien je specifiek op zoek bent naar goedkope aanbiedingen, kun je kiezen voor de goedkoopste deal uit onze top 5 tabel óf de vergelijker op deze pagina gebruiken, die standaard al op prijs van laag naar hoog geselecteerd staat! Ben je op zoek naar de goedkoopste abonnementen, met of zonder aanbieding, bekijk dan onze pagina over de goedkoopste sim only abonnementen.

Let op de kleine lettertjes bij alle aanbiedingen

Providers gebruiken sim only aanbiedingen eigenlijk een beetje om jou naar hen toe te lokken. In principe niet erg, want als een van de sim only deals goed aansluit op jouw wensen en gebruik, is het alleen maar mooi meegenomen dat je goedkoper uit bent. Laat je echter niet verleiden door aanbiedingen met mooie cadeau’s of gratis belminuten, terwijl je dit eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Dan koop je uiteindelijk iets wat je niet gebruikt. Ook is het slim om op de kleine lettertjes in het contract te kijken. Sommige abonnementen geven bijvoorbeeld de eerste 3 maanden een bepaalde korting, maar de rest van de looptijd betaal je een duurder maandtarief. Bekijk dan of je over de gehele periode ook goedkoper uit bent.

Stappenplan voor het vinden van jouw beste sim only deal

Je hebt al kunnen lezen dat providers regelmatig met aanbiedingen komen. Natuurlijk is dit fijn, omdat jij ervan kunt profiteren. Alleen welke aanbieding is eigenlijk voor jou het meest geschikt? Dit is een belangrijke vraag, aangezien je op basis van specifieke criteria jouw favoriete actie vindt. Welke deal voor jou de beste is, ligt namelijk aan jouw voorkeuren en geldt dus niet voor iedereen. Daarom hebben wij een stappenplan gemaakt voor het vinden van jouw beste sim only aanbieding. Deze zie je hieronder:

 1. Bepaal voor jezelf wat voor aanbieding jou het meest aanspreekt: korting, gratis data en/of belminuten/sms’jes of een cadeau?
 2. Houdt rekening met je budget, aangezien het mogelijk is dat een aanbieding nog steeds buiten je budget valt.
 3. Ook wanneer je op zoek bent naar acties, is het nog altijd van belang om voor een bundel te kiezen die bij jou past. Zorg ervoor dat je voldoende data en belminuten/sms’jes hebt, en houdt er rekening mee dat teveel ook zonde is!
 4. Check bij een aanbieding hoeveel korting je in totaal ontvangt. Is de korting tijdelijk of zolang het abonnement loopt? Indien het tijdelijk is, is het de vraag of je tevreden bent met de totale korting. Hetzelfde geldt voor een abonnement met cadeau: betaal je niet meer doordat je een gratis cadeau krijgt? Neem dit mee in je beslissing!
 5. Het is verstandig altijd nog even te controleren hoe het zit met de contractduur. Soms kun je alleen voor een specifieke duur kiezen, en soms kom je goedkoper of juist duurder uit door een andere contractduur te kiezen.
 6. Je kunt er ook voor kiezen om aanbiedingen van een of meerdere specifieke provider(s) te bekijken, bijvoorbeeld omdat je in het verleden goede ervaringen met een provider hebt gehad.
 7. Vergelijk op basis van het bovenstaande sim only acties in onze tabel of vergelijker.
 8. Een of meerdere geschikte aanbieding(en) gevonden? Controleer dan altijd nog even of er bepaalde voorwaarden zijn & hoe het zit met het aanpassen van je bundel (zitten hier kosten aan verbonden of is het gratis?).
 9. Check of je bepaalde extra’s, zoals nummerbehoud, gratis krijgt.
 10. Kies voor jouw favoriete deal!

Welke tijd van het jaar kunnen we nieuwe aanbiedingen verwachten?

Je komt de aantrekkelijkste sim only deals voornamelijk tegen in het voorjaar. Ongeveer zo rond maart en april. Ben je in deze periode net toe aan een nieuwe sim only? Dan heb je mazzel. Loopt jouw abonnement af rond december, dan kan het tactisch zijn om de tussentijd te overbruggen met een prepaid simkaart of een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.
Verder zijn deals natuurlijk rond de feestdagen erg populair. Vooral in het najaar is dit het geval, wanneer providers tijdens Black Friday en Cyber Monday interessante sim only acties & unieke deals hebben. Hierna volgen ook kerstdeals. Indien je dus naar de beste aanbiedingen op zoek bent, is dit een mooie tijd om toe te slaan!

Welke sim only providers hebben de beste deals?

De provider die het meest stunten met goede aanbiedingen zijn voornamelijk de zogeheten ‘prijsstunters’. Dit zijn vaak MVNO providers die opereren via het netwerk van een grote provider en zij staan voor goedkope tarieven. Daarnaast gooien ze er ook af en toe ook nog mooie aanbiedingen uit. Denk hierbij aan Simpel, Youfone of Ben.
Welke providers uiteindelijk echt de beste aanbiedingen bieden, is afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je nooit belt heb je bijvoorbeeld niets aan een verdubbeling van je aantal belminuten. Wanneer je op zoek bent naar een aantrekkelijke sim only aanbieding kun je wel altijd even bij deze providers kijken, of vergelijk gewoon alle providers in onze tabel. De deals zijn hier ook in opgenomen.

Hoe vaak komen providers met sim only acties?

Providers komen regelmatig met aanbiedingen voor sim only! De voornaamste reden hiervoor is dat telecomaanbieders telkens op elkaar willen voorlopen en met elkaar concurreren. Dit is voor jou fijn, want het betekent dat providers regelmatig acties aanbieden! Wij raden het aan om regelmatig deze pagina te bekijken. Zo blijf je op de hoogte en mis je nooit een mooie deal!