sim only aanbiedingenOp zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Wij van Sim Only Check helpen jou graag met het vinden van het goedkoopste sim only abonnement. Goedkope sim only aanbiedingen zijn in dit geval altijd de moeite om even te bekijken. Sim only aanbiedingen zijn er vooral in bepaalde periodes van het jaar en in verschillende soorten en maten. Dit klinkt nu misschien nog een beetje vaag, maar op deze pagina zullen we alles uitleggen.

Vergelijk onderstaand alle sim only abonnementen inclusief alle aanbiedingen


Sim only aanbiedingen top 10

Om te beginnen eerst even het belangrijkste: We hebben de top 10 sim only aanbiedingen voor je geselecteerd in onderstaande tabel:
Deze tabel komt binnenkort online.

Wat voor soort aanbiedingen zijn er?

Zoals eerder is gezegd, zijn er aanbiedingen in verschillende soorten en maten. We kunnen verschillende soorten aanbiedingen onderscheiden, om je een idee te geven over de mogelijkheden:

  1. Gratis extra data
  2. Gratis extra belminuten
  3. Korting op je maandprijs
  4. Sim only abonnement met extra’s

Deze worden hieronder nader toegelicht.

Sim only abonnementen met extra data

Veel sim only aanbiedingen zijn erop gebaseerd dat je gratis extra data krijgt wanneer je je abonnement afsluit in de aanbiedingsperiode. Vaak stunten providers met dubbel zoveel data. Dit zie je ook terug bij providers die combivoordeel aanbieden. Dat betekent dat wanneer je zowel je mobiele abonnementen als je vaste abonnement bij dezelfde provider neemt, je extra kortingen krijgt op je sim only abonnement. Dit kan bijvoorbeeld bij Vodafone en KPN.

Gratis extra belminuten

Telecomproviders stunten ook wel eens met sim only aanbiedingen die je extra gratis belminuten aanbieden. Een aantal jaar geleden gebeurde dit nog veel, maar sinds de opkomst van het 4G netwerk zijn belminuten niet meer zo interessant. Daarnaast zijn ze ook helemaal niet zo duur meer, waardoor je dit steeds minder vaak ziet bij providers.

Korting op je maandprijs

Dit is een hele aantrekkelijke vorm van een sim only aanbieding. Het scheelt je namelijk veel geld. Vaak is deze korting op je maandprijs echter niet voor de gehele looptijd. Let hier goed op. Providers proberen je te overtuigen met een aantrekkelijke prijs, maar na 3 of 6 maanden ga je in veel gevallen toch het normale bedrag betalen. Dit moet dan wel aangegeven zijn, dus een kwestie van goed lezen. Hollandsnieuwe is hierop een uitzondering. Deze provider biedt wel de echte sim only aanbieding met een korting op de maandprijs voor de gehele looptijd.

Sim only aanbiedingen met incentives

Sim only aanbiedingen met incentives is een ander woord voor cadeautjes. Je kunt namelijk tegenwoordig op verschillende manieren aan je goedkope sim only abonnement komen. Zo worden ze bijvoorbeeld via cashback-sites aangeboden, wat betekent dat je achteraf een bepaald bedrag terugkrijgt. Ook worden ze aangeboden in combinatie met cadeaubonnen voor bepaalde winkels. Dit kan heel gunstig zijn, want vooral de bedragen op deze cadeaubonnen zijn best hoog! Het nadeel is dat een cadeaubon dus bij een bepaalde winkel te verzilveren is. Als je nooit bij de betreffende winkel shopt, heb je er dus eigenlijk weinig aan. Laat je hierdoor niet verleiden.
Ons advies luidt ten aller tijden: Kies alleen voor de sim only aanbieding die echt iets voor jou oplevert.

Let op de kleine lettertjes bij alle aanbiedingen

Providers gebruiken sim only aanbiedingen eigenlijk een beetje om jou naar hen toe te lokken. In principe niet erg, want als de aanbieding goed aansluit op jouw wensen en gebruik is het alleen maar mooi meegenomen dat je goedkoper uit bent. Laat je echter niet verleiden door aanbiedingen met mooie cadeau’s of gratis belminuten, terwijl je dit eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Dan koop je uiteindelijk iets wat je niet gebruikt. Ook is het slim om op de kleine lettertjes in het contract te kijken. Sommige abonnementen geven bijvoorbeeld de eerste 3 maanden een bepaalde korting, maar de rest van de looptijd betaal je een duurder maandtarief. Bekijk dan of je over de gehele periode ook goedkoper uit bent.

Welke tijd van het jaar kunnen we nieuwe sim only aanbiedingen verwachten?

Je komt de aantrekkelijkste sim only aanbieding voornamelijk tegen in het voorjaar. Ongeveer zo rond maart en april. Ben je in deze periode net toe aan een nieuwe sim only? Dan heb je mazzel. Loopt jouw abonnement af rond december, dan kan het tactisch zijn om de tussentijd te overbruggen met een prepaid simkaart of een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.

Welke sim only providers hebben de beste aanbiedingen?

De provider die het meest stunten met goede sim only aanbiedingen zijn voornamelijk de zogeheten ‘prijsstunters’. Dit zijn vaak MVNO providers die opereren via het netwerk van een grote provider en zij staan voor goedkope tarieven. Daarnaast gooien ze er ook af en toe ook nog mooie aanbiedingen uit. Denk hierbij aan Simpel, Youfone of Ben.
Welke providers uiteindelijk echt de beste aanbiedingen bieden, is afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je nooit belt heb je bijvoorbeeld niets aan een verdubbeling van je aantal belminuten. Wanneer je op zoek bent naar een aantrekkelijke sim only aanbieding kun je wel altijd even bij deze providers kijken, of vergelijk gewoon alle providers in onderstaande tabel. De sim only aanbiedingen zijn hier ook in opgenomen.