Written by Mo Maghsoudi

Sim only aanbiedingen vergelijken

Het vergelijken van sim only aanbiedingen gaat ongeveer hetzelfde in zijn werk als het vergelijken van normale sim only abonnementen. Wij gaan in dit artikel in op hoe je sim only aanbiedingen kunt vergelijken, zodat je de beste sim only aanbieding kunt vinden. Benieuwd hoe je dit doet, lees dan snel verder!

Welke sim only heb ik nodig?

Sim only aanbiedingen vergelijken begint om bij jezelf te rade te gaan wat je per maand denkt te gaan verbruiken. Bekijk dit per onderdeel die een sim only abonnement bevat. Dus wat verbruik ik per maand aan bellen, sms’en en data (internet). Je zou hier een inschatting van kunnen maken, maar je kunt dit ook doen op basis van jouw persoonlijke historische gegevens. Nu je per onderdeel duidelijk hebt wat je per maand denkt te gaan verbruiken kun je beginnen met providers te vergelijken. Hiervoor kun je gebruik maken van de onderstaande tabel.

Beweeg de variabelen op de plaats waar je van hebt bepaald hoeveel je nodig hebt. Je ziet in 1 oogopslag welke provider een aanbieding heeft en of het voor jou het meest geschikt is.

Welke sim only aanbiedingen zijn er?

Sim only aanbiedingen zijn er in een aantal verschillende vormen.

  • Extra data
  • Extra belminuten
  • Korting op je maandprijs
  • Tijdelijk geen aansluitkosten
  • Combinatie aanbiedingen met andere diensten
  • Sim only abonnementen afsluiten met gratis extra’s

Sim only aanbiedingen met extra belminuten komen niet meer vaak voor. Dit komt doordat de vraag naar mobiele data steeds verder toeneemt en er steeds minder gebeld wordt. Sim only providers spelen hierop in door aanbiedingen te doen gericht op extra data of korting op de maandprijs. Let wel op als een provider korting geeft op de maandprijs zal dit voor een aantal maanden zijn. Vaak is dit een periode van 4 of 6 maanden. Na die periode betaal je het volledig maandbedrag. Ons advies is dan ook om te kijken naar de kosten over 1 of 2 jaar.

Beste Sim Only aanbiedingen

Het vergelijken van sim only aanbiedingen bij sim only die beperkt zijn in omvang, dus weinig data, sms en bellen dan ben je vaker goedkoper uit bij zogeheten MVNO providers. Dit zijn providers die geen eigen netwerk hebben, maar die gebruik maken van netwerkmogelijkheden van grote providers in Nederland zijn dat; KPN, ZiggoVodafone en T-mobile. Hoe uitgebreider de Sim Only wordt hoe meer verschuivingen er plaatsvinden in welke provider het meest aantrekkelijk is.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + zes =