Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: November 2022

Sta je op het punt een nieuwe sim only abonnement af te sluiten? Dan is de maand november ideaal! Niet alleen komen providers aan het begin van de maand met mooie acties: later in november komen er ook scherpe Black Friday & Cyber monday sim only aanbiedingen! In dit artikel tonen we de beste sim only aanbiedingen van november 2022 en zie je ook meer informatie over Black Friday en Cyber Monday in de sim only wereld.

Beste sim only acties van november 2022 (Top 5)

Wat zijn op dit moment de beste sim only acties? Hieronder zie je de top 5 beste sim only aanbiedingen van november 2022! Zie je een mooie deal? Klik op een van de bestelknoppen om direct naar de provider te gaan en het abonnement af te sluiten.

Let op: niet iedere deal loopt tot het einde van de maand. De reden hiervoor is dat er speciale sim only Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen aankomen. Heb je een keuze gemaakt uit een van de bovenstaande deals, wacht dan niet te lang!

Top 5 deals: November 2022ProviderPrijs p.m.
1. 10 GB + 200 min/sms & Geen aansluitkostenSimyo€10,-Bestel
2. Dubbele data bij iedere bundel & Geen aansluitkostenBenVanaf €7,-
Bestel
3. Extra gratis data bij iedere bundelSimpelVanaf €3,50Bestel
4. 7500 MB / min / sms & Geen aansluitkostenHollandsnieuwe€10,-Bestel
5. Geen aansluitkostenYoufoneVanaf €6,-Bestel

Hieronder lees je meer over sim only Black Friday en Cyber Monday deals in 2022.

Black Friday 2022: Sim only acties

Black Friday valt dit jaar op 25 november. Veel sim only providers gaan weer meedoen aan Black Friday. Hierdoor kunnen we mooie aanbiedingen verwachten. Hierboven zie je de top 5 beste sim only aanbiedingen van november 2022. Deze lijst is niet (volledig) gebaseerd op Black Friday deals. Dat komt doordat hier momenteel nog geen aanbiedingen voor lopen. Deze zullen pas later in november door providers worden uitgebracht.

Ook dit jaar zal Sim Only Check weer naar de beste Black Friday acties op zoek gaan. Bezoek onze Black Friday sim only deals pagina en houd deze goed in de gaten! Op die pagina zullen wij de beste aanbiedingen tonen.

Cyber Monday 2022: Sim only deals

Dit jaar valt Cyber Monday op 28 november. Veel sim only aanbieders hebben tijdens Cyber Monday ook voordelige acties. Soms zijn dit verlengde Black Friday deals. Het kunnen echter ook unieke Cyber Monday acties zijn.

Voor Cyber Monday geldt ook dat providers pas later met aanbiedingen komen. Houd daarom goed onze Cyber Monday sim only aanbiedingen pagina in de gaten. Zodra providers met deals komen, zul je ze op die pagina vinden!


Beste deals van de vorige maand
Klik hieronder om de beste sim only deals van de vorige maand te zien:
Sim only aanbiedingen: Oktober 2022

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − vijftien =