Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: November 2021

November is een mooie maand voor sim only aanbiedingen! Providers komen met allerlei mooie deals. Eind november kun je voor sim only bovendien ook Black Friday en Cyber Monday acties verwachten. Oftewel: dit is een goed moment om voor een nieuw abonnement te kiezen! Benieuwd naar de beste sim only aanbiedingen van november 2021? Lees dan snel verder en profiteer van de mooiste acties!

Top 5 sim only deals: November 2021

Wat zijn de beste sim only acties in november 2021? Wij hebben dit uitgezocht en de resultaten hieronder verzameld. Dit zijn de beste deals die vanaf begin november lopen (waarvan de meesten de hele maand lopen). Kies hieronder je favoriete deal uit de top 5 en sluit direct een abonnement af!

Top 5 deals: November 2021ProviderPrijs p.m.
1. Gratis aansluitkosten op alle sim only's, &


6 GB + 6 GB gratis óf 3 GB + 3 GB gratis óf 15 GB + 5 GB gratis

SimyoVanaf €12,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
2. 6 maanden 50% korting op sim only & Geen aansluitkostenLebaraVanaf €3,- (daarna vanaf €6,-)
Bestel
3. 3 maanden €5,- korting & Cadeau tot €150,-Budget MobielVanaf €10,- (daarna vanaf €15,-)Bestel
4. €48,- voordeel op 20 GB + 200 min/sms
Tele2€14.-Bestel
5. 15 GB + 120 min/sms & Geen aansluitkostenT-Mobile€17,50Bestel

De beste deal van november is de Black Friday deal van Simyo. Je kunt kiezen uit drie zeer voordelige databundels en betaalt daarnaast geen aansluitkosten. Als je op zoek bent naar een sim only abonnement met een voordelige databundel, is dit het moment om toe te slaan!

Verder zijn er nog een aantal andere mooie deals, zoals de korting & het cadeau bij Budget Mobiel of het voordeel bij Tele2. Door op een van de bovenstaande deals te klikken, word je doorverwezen naar de website van de desbetreffende provider. Daar kun je nog een rustig de details van de aanbieding bekijken. Benieuwd naar meer informatie over Black Friday en Cyber Monday voor sim only in 2021? Lees hieronder verder!

Black Friday 2021: Sim only aanbiedingen

Een van de beste actieperiodes van het jaar is Black Friday, wat vrijwel altijd in november valt (in 2021 valt het op 26 november). Tegenwoordig doet iedere telecomprovider wel mee. Hierdoor kun je in november voor een mooie Black Friday sim only aanbieding van 2021 kiezen.

In begin november zullen deze Black Friday deals nog niet bekend zijn. Dit communiceren providers later pas. Houd daarom goed onze Black Friday sim only aanbiedingen pagina in de gaten, aangezien die pagina up-to-date zal zijn met de beste deals.

Op basis van vorig jaar kunnen we van onder andere Budget Mobiel, Youfone, Simyo, KPN, Lebara en meer providers sim only acties verwachten tijdens Black Friday. Natuurlijk zijn de top 5 sim only aanbiedingen van november 2021 het ook waard, maar als hier niets voor je tussen staat is het dus verstandig om onze Black Friday pagina in de gaten te houden.

Cyber Monday 2021: Sim only acties

Het houdt in november niet op bij Black Friday: telecomaanbieders zullen ook met Cyber Monday sim only aanbiedingen komen. Cyber Monday valt, zoals de naam al doet verraad, altijd op een maandag. Sterker nog, het valt altijd op de maandag na Black Friday. In 2021 is dat op 29 november.

Ook voor Cyber Monday geldt: providers komen later pas met de deals. Bezoek daarom ook regelmatig onze Cyber Monday sim only deals pagina. Dit zorgt ervoor dat je weet met welke Cyber Monday 2021 sim only aanbiedingen providers komen!


Beste deals van vorige maand
Klik hieronder om de beste sim only deals van de vorige maand te zien:
Sim only aanbiedingen: oktober 2021

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 1 =