Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: Mei 2021

Ben je op zoek naar de beste sim only aanbiedingen van deze maand? Lees dan snel verder! Wij hebben opgezocht welke providers deze maand de beste deals hebben en op basis hiervan een top 5 gemaakt. Zie hier de beste sim only aanbiedingen van mei 2021 en kies voor jouw favoriete deal!

Top 5 sim only aanbiedingen van mei 2021

Hieronder zie je een tabel met de vijf beste sim only acties van mei 2021. Hierbij staan ook de providers en prijzen. Klik op een van de bestelknoppen voor meer informatie over de deal en/of om direct te bestellen!

Top 5 deals: Mei 2021ProviderPrijs p.m.Bestel
1. Doe Je Ding Deals: 5 GB gratis & Geen aansluitkostenSimyo€16,-Bestel
2. Dubbel Data: 8 GB + onbeperkt bellen & 500 smsSimpel€10,-Bestel
3. Drie maanden €5,- korting & Gratis JBL Clip 4Budget MobielVanaf €15,-Bestel
4. GOGOGO deal: 5 GB + 120 min/sms & €25,- kortingT-Mobile€15,-

Bestel
5. Vodafune Runners: 12.5 GB + Onbeperkt bel/sms & Geen aansluitkostenVodafone€25,-Bestel

Wil je meer te weten komen over sim only deals in het algemeen? Dan is het aangeraden om onze pagina over sim only aanbiedingen te checken, die hier te vinden is.

Toelichting per aanbieding

Hierboven zie je de top 5 sim only aanbiedingen van mei 2021. Hieronder geven we per aanbieding een toelichting, zodat je zeker weet wat de actie inhoudt en wat je kunt verwachten.

Doe Je Ding Deals van Simyo

Simyo heeft vrij regelmatig Doe Je Ding Deals en nu zijn ze er ook weer tijdelijk. Tot en met 31 mei profiteer je namelijk van mooie deals. Je kunt kiezen tussen:

  • 10 GB data, waarbij je gratis nog eens 5 GB extra data ontvangt (Totaal: 15 GB data) voor €16,- of;
  • 6 GB data, waarbij je gratis nog eens 2 GB extra data ontvangt (Totaal: 8 GB data) voor €14,-

Daarnaast betaal je momenteel geen aansluitkosten op alle sim only abonnementen van Simyo!

Sim only van Simpel: Dubbel Data

Het is Dubbel Data Dagen bij Simpel en dat betekent dat je bij sim only abonnementen momenteel dubbel data ontvangt. Het gaat hierbij om de volgende abonnementen:

  • 4 GB data (2 GB + 2 GB) + 250 minuten & 500 sms’jes voor €7,50
  • 8 GB data (4 GB + 4 GB) + Onbeperkt bellen & 500 sms’jes voor €10,-
  • 12 GB data (6 GB + 6 GB) + 250 minuten & 500 sms’jes voor €15,-

De Dubbel Data Dagen bij Simyo lopen 31 mei 2021 af, dus wees er op tijd bij!

Budget Mobiel sim only actie

Fan van grote sim only abonnementen? Dan is Budget Mobiel een geschikte provider. Budget Mobiel heeft twee abonnementen die alleen verschillen op basis van hoeveelheid internet. Kies je voor 7 GB data, dan betaal je €15,- per maand. Kies je voor Onbeperkt Data, dan betaal je €20,- per maand. Bij beide abonnementen kun je onbeperkt bellen & sms’en.

Met deze actie ontvang je op beide abonnementen 3 maanden lang €5,- korting én ontvang je een gratis JBL Clip 4 ter waarde van €59,-. Hiervoor moet je wel kiezen voor een 1-jarig of 2-jarig sim only abonnement.

T-Mobile GOGOGO deals

Tijdens de GOGOGO deals van T-Mobile ontvang je extra korting op sim only abonnementen. Een van de tijdelijke aanbiedingen is 5 GB data en 120 minuten bellen/sms’en voor €15,- per maand.

Ook ontvang je €25,- korting op het abonnement, omdat je geen aansluitkosten hoeft te betalen!

Vodafone Runners sim only aanbieding

Met Vodafone Runners zijn bepaalde Vodafone sim only abonnementen voordeliger geworden. Een van deze abonnementen is het abonnement waarbij je 12.5 GB data krijgt en daarnaast onbeperkt kunt bellen en sms’en. Met deze aanbieding is dit abonnement voor €25,- af te sluiten.

Overzicht van deze deal:

✔ Geen aansluitkosten
✔ 5G internet
✔ Voordeliger abonnement

Heb je internet van Ziggo? Dan ontvang je dubbele data (in dit voorbeeld 25 GB in plaats van 12.5 GB) en krijg je nog eens €5,- korting per maand!

Welke deal is voor mij geschikt?

Wat de beste deal is, hangt uiteindelijk af van jouw voorkeuren. Wil je liever een wat goedkoper abonnement, of geef jij de voorkeur aan zoveel mogelijk data voor een zo laag mogelijke prijs?

In dit artikel heb je in ieder geval de beste sim only aanbiedingen van mei 2021 kunnen lezen. Bepaal voor jezelf welke bundel het beste bij jou past en kies voor jouw favoriete actie!


Beste deals van vorige maand
Klik hieronder om de beste sim only deals van de vorige maand te zien:
Sim only aanbiedingen april 2021

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien + zeventien =