Written by Dennis Vlaar

Sim only aanbiedingen maart 2020

Het is weer tijd voor de aanbiedingen van de maand. Ben je benieuwd naar de sim only aanbiedingen van maart 2020? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Dit overzicht van de beste sim only aanbiedingen is weer vernieuwd op 18 maart. Scroll naar beneden en lees verder! Zo kun je gemakkelijk de aanbiedingen met elkaar vergelijken en de beste keuze maken!

Bekijk, vergelijk en scoor een deal!

Door de onderstaande vergelijkingstool te gebruiken kun je de sim only aanbiedingen van maart 2020 gemakkelijker vinden Meteen een abonnement afsluiten? Dat kan via de bekijk knop! Voor meer informatie over de aanbiedingen hoef je alleen even verder te scrollen! Wij vertellen je welke sim only deals er zijn

Sim only aanbiedingen maart 2020

Welke sim only aanbiedingen zijn er nu? Hieronder lichten we de beste sim only deals van maart verder toe. Als je op zoek bent naar een sim only abonnement dan is dit lijstje goud waard!

Ben met gratis MB’s

Bij Ben is het nu tijdelijk mogelijk om tot 2000 MB gratis te krijgen. Als je een abonnement neemt met 3000 MB dan gooit Ben er gratis 2000 MB bovenop! Je betaalt dan voor die 5GB €7. Daarnaast krijg je bij Ben als je 1000 MB besteld 1500 MB. En als je 2000 MB besteld 3000 MB.

Tele2 met korting op data

Bij Tele2 krijg je nu tijdelijk korting op data voor je sim only abonnement. De normale prijs voor 7 GB internet is bij Tele2 €12, nu is dat tijdelijk €10 per maand. Bij een abonnement met 20 GB internet krijg je €1 korting per maand. De prijs is van €16 gedaald naar €15. De korting loopt tijdens de gehele duur van je contract. Bij een contract van 2 jaar kan je korting dus oplopen tot €48.

T-mobile met klantvoordeel

Als je twee of meer T-mobile abonnementen op één adres hebt dan kun je gebruik maken van klantvoordeel. Een T-mobile abonnement kan ook een tv of vaste telefoon abonnement zijn. Bij het klantvoordeel krijg je bij je sim only abonnement 2 GB extra internet en €2,50 korting. Daarnaast krijg je €10 korting op onbeperkt data en onbeperkt bellen.

Dubbele data bij Youfone

Bij Youfone heb je nu tijdelijk dubbele data voor dezelfde maandprijs. Dit zorgt ervoor dat je 16GB voor €11 per maand kunt bestellen. Je ontvangt de dubbele data zolang je abonnement loopt. Daarnaast hoef je nu ook tijdelijk geen aansluitingskosten te betalen t.w.v. €15.

KPN unlimited data

Bij KNP kun je tijdelijk onbeperkt data, bellen en sms’en voor €37,50. Als je al gebruik maakt van internet van KNP of Telfort dan krijg je hierop een zogenoemde Hussel korting. Deze korting is €7,50. In dat geval betaal je dus voor onbeperkt data, bellen en sms €30,-.

Budget mobiel combikorting

Als je klant bent van Budget Energie of Budget alles-in-1, dan ontvang je iedere maand €5 korting op je sim only abonnement. De abonnementen worden dan best interessant. Je betaald voor 7 GB internet en onbeperkt bellen en sms’en dan nog maar €10,-.

”Doe je ding deals” van Simyo

Simyo is gekomen met een aanbieding lopend tot 31 mei 2020. Bij deze aanbieding krijg je meer data en meer belminuten/sms’jes voor minder geld! We hebben deze aanbieding al uitgebreid beschreven op deze pagina. Wil je meer weten over de aanbieding kijk daar!

Vodafone en Ziggo combideal

Als je gebruik maakt van internet van Ziggo thuis dan is een sim only abonnement van Vodafone in een keer een stuk voordeliger. Je krijgt een aantal voordelen:

  • €5 korting op je sim only abonnement
  • Dubbele data
  • Extra TV pakket naar keuze
  • Veilig online pakket

Als deze aanbieding voor jou geldt, dan betaal je voor 10 GB + onbeperkt internet nog maar €20,- in plaats van €25 voor 5 GB + onbeperkt internet.

Hollandsnieuwe en Ziggo combideal

Naast Vodafone heeft Hollandsnieuwe ook een combideal met Ziggo. Als klant van Ziggo heb je dus de keuze! Bij Hollandsnieuwe is de combideal iets anders. Je krijgt op je abonnement 1000 MB, 1000 belminuten en 1000 sms’jes extra. Daarnaast krijg je net als bij Vodafone ook een extra ziggo TV pakket.

Belangrijke punten om op te letten

Er is altijd wel een provider die een sim only abonnement in de aanbieding heeft. Het kan daarom soms moeilijk zijn om een keuze te maken. Hieronder leggen we je uit waar je op kunt letten bij het zoeken.

Hoeveel korting krijg je echt?

Vaak komen providers met een tijdelijke actie, waarbij je voor een bepaalde tijd korting krijgt op je abonnement. Als dit zo is, dan is het handig om te kijken wat je betaalt na de kortingsperiode. Als het bedrag daarna weer hoger is dan bij andere abonnementen, dan heb je kans dat je uiteindelijk helemaal niet goedkoper uit bent. Let daar dus op!

Buiten je bundel

Het kan voorkomen dat je een verkeerde inschatting hebt gemaakt over het benodigde aantal Mb’s. Als dit gebeurt ga je waarschijnlijk internetten buiten je bundel. Bij alle providers betaal je dan meer voor je Mb’s dan dat je binnen je bundel zit. Het is dus ook handig om van te voren te bekijken wat de kosten hiervan zijn. Zo kom je nooit met onverwachte hoge rekeningen te zitten!

Heeft deze informatie je geholpen?
Laat hieronder je reactie achter! We zijn benieuwd welke sim only aanbieding je hebt gekozen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vier =