Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: januari 2021

2020 was een hectisch jaar. Niet alleen in telecomland, maar in het algemeen. Voor 2021 geldt: nieuwe jaar, nieuwe kansen! Uiteraard kun je in januari weer profiteren van mooie sim only deals. Aangezien er in het begin van een nieuw jaar vaak wordt gezocht naar voordelige aanbiedingen op het gebied van sim only, tonen wij in dit artikel de beste sim only aanbiedingen van januari 2021. Er zitten mooie acties tussen, dus doe er je voordeel mee!

Beste sim only deals van januari 2021

Wil jij direct een overzicht van de beste sim only aanbiedingen van januari 2021? Bekijk dan onderstaande tabel. Je ziet informatie over de deal (zoals prijs en provider) en een bestelknop (om direct gebruik te maken van de actie). Indien je eerst meer informatie wilt, bekijk dan de uitleg per aanbieding onder de tabel. Alles over sim only aanbiedingen vind je op deze pagina.

Top 5 dealsProviderPrijs p.m.Bestel
1. 2500 MB en Onbeperkt belminuten/smsBen€10,-Bestel
2. 2 GB en 150 belminuten + 150 smsLebara€7,50Bestel
3. 4 GB en 200 belminuten/sms en Geen aansluitkosten
Tele2€11,-Bestel
4. 7 GB & Onbeperkt Bellen/SMS en Gratis Happy PlugsBudget Mobiel€15,-Bestel
5. 4000 MB/belminuten/smsHollandsnieuwe€10,-Bestel

Toelichting op de beste sim only aanbiedingen

Misschien wil je eerst meer informatie over de sim only acties, voordat je voor een van de deals kiest. Daarom lichten wij hieronder de beste sim only aanbiedingen (januari 2021) verder toe.

1. Ben: 2500 MB en onbeperkt bellen/sms

Bij sim only provider Ben ontvang je 2500 MB en onbeperkt belminuten/sms voor slechts €10,-. Dit is natuurlijk een heel voordelige bundel. Normaal gesproken zit er 1500 MB in deze bundel. Dat is nu dus 2500 MB!

2. Lebara: goedkoop abonnement

Ben je niet echt op zoek naar een groot sim only abonnement, maar wil je alsnog wel voldoende data en belminuten? Dan is dit abonnement van Lebara voor jou geschikt. Voor €7,50 heb je 2 GB data en 150 belminuten/sms. Enerzijds betaal je weinig, terwijl je je anderzijds geen zorgen hoeft te maken dat je geen of te weinig data/belminuten hebt!

3. Tele2 actie: voordelige bundel & geen aansluitkosten

Een mooie & voordelige bundel van Tele2: 4 GB en 200 belminuten/sms voor een laag bedrag van €11,- per maand. Bovendien zijn de aansluitkosten bij Tele2 tijdelijk gratis! Hiermee bespaar je €20,-.

4. Budget Mobiel deal: voordelige grote bundel

Nog altijd krijg je bij Budget Mobiel voor een voordelig bedrag een grote bundel. De inhoud van dit abonnement is:

 • 7 GB en Onbeperkt Bellen & Sms voor €15,-
  per maand
 • Gratis Happy Plugs t.w.v. €99,-

Wil je ook onbeperkt internet? Dat is bij Budget Mobiel ook mogelijk, door voor het volledig Unlimited abonnement te kiezen:

 • Onbeperkt Data en Onbeperkt Bellen & Sms voor €20,-
  per maand
 • Gratis Happy Plugs t.w.v. €99,-
 • 5. Hollandsnieuwe: zelf verbruik bepalen

  Bij Hollandsnieuwe betaal je slechts €10,- voor 4000 MB/belminuten/sms. Het fijne aan dit abonnement is: je bepaalt elke maand volledig zelf hoe je verbruik eruit ziet, zolang je maar binnen je bundel blijft! Kies je dus voor dit abonnement van 4000 MB/belminuten/sms, dan kun je de ene maand bijvoorbeeld meer internetten en de andere maand weer meer bellen.

  3 tips voor het kiezen van een geschikte deal

  Waar de ene sim only actie wellicht goed bij je past, kan het zijn dat de andere aanbieding geen goede match is. Daarom is het verstandig om goed naar de beste sim only aanbiedingen (van januari 2021) te kijken en de meest geschikte actie voor jou te kiezen. Volg daarvoor de volgende 3 tips:

  1. Een mooie aanbieding kan nog altijd buiten jouw budget vallen. Bepaal altijd eerst: hoeveel kan/wil ik maandelijks betalen voor sim only? Kies vervolgens voor de beste aanbieding binnen jouw budget.
  2. Hoeveel je betaalt voor maandelijks opzegbare abonnementen, verschilt per provider. Daarnaast zijn er ook verschillen tussen sim only abonnementen van 1 en 2 jaar. Abonnementen met een looptijd van twee jaar zijn het goedkoopst. Wil jij een kortere contractduur? Bekijk dan altijd eerst even hoeveel dat kost en of je bij een andere aanbieder niet goedkoper uitkomt.
  3. Let goed op de samenstelling van een bundel. Een aanbieding kan nog zo aantrekkelijk zijn, maar het moet natuurlijk wel bij jouw verbruik passen. Neem niet onnodig een te grote bundel, aangezien je in veel situaties beter voor een deal met een kleinere bundel kunt kiezen. Aan de andere kant is het natuurlijk ook aangeraden om niet voor een te kleine bundel te kiezen, ook al is deze zo goedkoop. Kies altijd voor een bundel dat aansluit op jouw verbruik!

  Alle voordelige sim only abonnementen vergelijken?

  In dit artikel hebben we de beste sim only deals van januari 2021 beschreven. Het kan zijn dat je nog twijfelt of geen deal hebt gevonden die echt bij jou past. In dat geval is het ook mogelijk om alle sim only abonnementen te vergelijken. Wij hebben hiervoor een geschikte vergelijker, waarin alle (voordelige) sim only abonnementen zijn te vinden. Je kunt eenvoudig filteren om zo jouw favoriete bundel samen te stellen en op basis daarvan een geschikt abonnement te kiezen!  Gerelateerde berichten
  Sim only aanbiedingen december 2020

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  vier × een =