Written by Dylan de Graaff

Sim Only aanbiedingen januari 2020

Het nieuwe jaar is begonnen! De sportscholen zitten weer vol en de tabaksboeren zien een dip in de verkoop. Goede voornemens zoals meer sporten of stoppen met roken zijn zeer populair. Er zijn ontzettend veel goede voornemens te bedenken. Eentje waar wij fan van zijn is: Stoppen met te veel betalen voor je sim only abonnement!. In dit artikel helpen wij je daarmee een handje. Vind hier de beste sim only abonnementen van januari 2020. Zo kun je gemakkelijk sim only aanbiedingen vergelijken. Stop met teveel betalen en profiteer van alle sim only acties!

Vind direct de beste sim only acties

De gouden tip bij de zoektocht naar de beste sim only aanbiedingen is de vergelijker. Prijsvergelijk sim only abonnementen gemakkelijk met een paar klikken op de knop. Naast de vergelijker is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van alle sim only acties. Providers adverteren regelmatig met voordelige sim only abonnementen.

Beste Sim only aanbiedingen van januari 2020

Door goed op de hoogte te zijn van alle sim only acties kun je veel geld besparen. Providers komen regelmatig met interessante aanbiedingen om nieuwe klanten te trekken. Met deze aanbiedingen kun je regelmatig voor lage kosten de beste deals binnenslepen. In dit artikel beschrijven wij de beste sim only aanbiedingen, zodat jij straks niets misloopt!

Wat voor sim only acties kan ik verwachten?

Sim only acties bestaan er in verschillende vormen. Dit zijn de meest voorkomende acties.

  • Tijdelijk extra bellen/sms/data
  • Eerste paar maanden lagere kosten
  • Extra bellen/sms/data

De laatste tijd zien we ook veel acties waarbij je korting krijgt als je thuis internet ontvangt van een bepaalde provider.

Simyo aanbieding

Met de simyo aanbieding krijgen klanten van KPN dubbele data en belminuten. Heb je thuis internet van KPN? Dan verdubbelt Simyo je belminuten en MB’s. Deze actie geldt ook wanneer je wel KPN internet thuis hebt, maar het abonnement niet op jouw naam staat. Deze actie geldt zolang je sim only abonnement loopt. Ook kun je je abonnement maandelijks aanpassen zonder dat de korting vervalt.

T-mobile sim only actie

Met de go go go deal van T-mobile krijg je €2,50 korting en 2GB extra op je abonnement. Op je unlimited deals loopt de korting op tot €5,- per maand. Voor deze actie moet je er een ander T-mobile abbonement zijn afgesloten op je adres. Dit geldt voor een mobiel abonnement of een internetabonnement. Let wel op, deze actie geld tot 5 januari.

Waar moet je op letten bij sim only aanbiedingen?

Regelmatig komen er nieuwe sim only acties voorbij en elke keer proberen ze weer wat nieuws om nieuwe klanten aan te trekken. Wees niet te snel verleidt door een mooie actie. Doe altijd research en let op de volgende dingen!

Krijg ik echt korting?

Het komt vaak voor dat telecombedrijven zeggen dat ze korting geven, maar dit in werkelijk helemaal niet doen. Nieuwe klanten krijgen bijvoorbeeld dikke korting de eerste 6 maanden, maar betalen het daarna dubbel en dwars terug. Let bij dit soort acties altijd op de prijs die je betaalt na de kortingsperiode. Ook kan het helpen om uit te rekenen hoeveel je per maand betaalt wanneer de korting was verkend over de contractduur.

Vergelijk acties met andere providers

Providers willen regelmatig de illusie wekken dat ze een (tijdelijke) actie hebben lopen die je ontzettend veel voordeel geeft, terwijl in werkelijkheid de korting minimaal is. Door andere sim only abonnementen te vergelijken kun je zien of de provider echt goedkoper is met hun korting.

Wat gebeurt er als je bundel op is?

Het gebeurt helaas regelmatig dat providers niet aangeven wanneer je over je bundel gaat. Dit kan resulteren in hoge extra kosten. Probeer dit soort problemen te voorkomen. Zoek altijd goed uit wat er gebeurt als je bundel op is, of het mogelijk is om extra bel/mb’s bij te kopen en of je een limiet kunt instellen om hoge kosten te voorkomen.

Gerelateerde berichten
Sim only aanbiedingen december 2019

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien + vijf =