Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: februari 2021

In 2021 gaan alle sim only providers vrolijk door met het aanbieden van sim only deals. Zo kun je onder andere profiteren van voordelige bundels en korting op bepaalde sim only abonnementen. Lees verder voor een overzicht van de beste sim only aanbiedingen van februari 2021!

Top 5 sim only deals: februari 2021

Hieronder zie je een overzicht met de beste sim only aanbiedingen van februari 2021. Staat er een geschikte deal tussen? Klik op de bestelknop en maak direct gebruik van een mooie actie!

Top 5 dealsProviderPrijs p.m.Bestel
1. 20 GB data + 200 minuten & Geen aansluitkostenTele2€17-Bestel
2. 10 GB data + 120 belminuten/sms & Geen aansluitkostenYoufone€10,-Bestel
3. Geen aansluitkosten & Korting op 15 GB dataSimyoVanaf €9,-
(15 GB data: = €11,-)
Bestel
4. 5 GB + Onbeperkt bellen & Geen aansluitkostenLebara€11,-Bestel
5. 2000 MB/MIN/SMS & Geen aansluitkostenHollandsnieuwe€8,50Bestel

Meer informatie over sim only aanbiedingen in het algemeen is hier te vinden.

1. Korting Tele2 & Geen aansluitkosten

Steeds meer mensen zijn op zoek naar bundels met meer data. Sla nu je slag, want bij Tele2 ontvang je tijdelijk extra korting op de 20 GB databundel. Je betaalt momenteel slechts €15,- voor 20 GB data en 200 belminuten. Bovendien betaal je bij Tele2 in februari ook geen aansluitkosten voor sim only abonnementen.

2. Youfone sim only 10 GB bundel & Geen aansluitkosten

Ben je op zoek naar een abonnement met wat minder data, die wel wat goedkoper is? Dan is deze sim only deal van Youfone een goede keuze. Momenteel heb je voor €10,- zowel 10 GB data als 120 belminuten/sms. Ook bij Youfone betaal je geen aansluitkosten in februari 2021!

3. Geen aansluitkosten bij Simyo & korting op 15 GB

Deze sim only aanbieding van Simyo is interessant voor wanneer je een grootverbruiker van data bent. Tijdelijk is 15 GB data €11,-. Je kunt hierbij een bel/sms bundel naar wens nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een andere voordelige bundel van Simyo te kiezen, die beginnen vanaf €9,-. Je betaalt in februari sowieso geen aansluitkosten op alle sim only abonnementen van Simyo!

4. Voordelige Lebara sim only bundel & Geen aansluitkosten

Ook voor Lebara geldt: je betaalt momenteel geen aansluitkosten. Daarnaast kun je deze maand profiteren van een voordelige bundel: 5 GB data + 150 minuten + 150 sms voor slechts €11,-.

5. Goedkope bundels Hollandsnieuwe & Geen aansluitkosten

Ben je geen grote verbruiker van data, belminuten en/of sms’jes? Je betaalt in februari 2021 €8,50 voor 2000 MB/belminuten/sms. Je mag zelf invullen hoeveel data, belminuten en sms’jes je verbruikt, zolang je binnen je bundel blijft! Net zoals de andere providers uit deze top 5 sim only aanbiedingen van februari 2021, zijn er ook bij Hollandsnieuwe tijdelijk geen aansluitkosten.

Waarom voor een sim only aanbieding kiezen?

Het fijne aan sim only aanbiedingen is dat bundels nóg voordeliger worden en dus interessanter worden. Je krijgt vaak meer data/belminuten/sms voor dezelfde prijs of dezelfde bundel voor een lagere prijs.

Bovendien is een onderdeel van sim only acties vaak dat er geen aansluitkosten zijn. Hiermee bespaar je al tussen de €15,- en €20,- (afhankelijk van welke provider). Hierdoor hoef je eenmalig geen bedrag te betalen en kom je dus nog voordeliger uit.

Vergelijk alle sim only abonnementen

Ben je er nog niet over uit, of heb je niet de beste deal voor jou gevonden? In dat geval is het een goed idee om alle sim only abonnementen te vergelijken. Je kunt filteren op wat jij belangrijk vindt in een abonnement. Zo kom je tot jouw favoriete bundel! Klik op ‘Bekijk’ om een sim only abonnement af te sluiten.Gerelateerde berichten
Sim only aanbiedingen januari 2021

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zes + 6 =