Written by Donat Berisha

Winterse sim only aanbiedingen: december 2020

De zon komt later op & gaat eerder onder en warme kleren worden weer uit de kledingkast gehaald: het is (bijna) winter! Hoewel telecomproviders al volop hebben gestunt met Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen, gaan we in december weer vrolijk door. Dit is het perfecte moment om nog even voor het einde van het jaar een sim only abonnement af te sluiten. Daarom vind je hier de beste (winterse) sim only aanbiedingen: december 2020.

De beste sim only deals van december 2020

Om jou direct te voorzien van de beste acties op het gebied van sim only, hebben we een tabel opgesteld met de beste sim only aanbiedingen van december 2020. In de tabel zie je ook de informatie per deal. Onder het tabel vind je ook een toelichting per deal/provider. Wil je direct gebruik maken van de deal? Dat kan door op ‘Bestellen’ te klikken! Meer informatie over sim only aanbiedingen in het algemeen? Klik dan hier.

Sim only dealProviderPrijs per maandBestellen
1. December Deal: Geen aansluitkosten t.w.v. €14,99 & €2 korting op 15 GBSimyoVanaf €9,-Bestel
2. 7 GB Data & Onbeperkt Bellen/SMS

Budget Mobiel€15,-Bestel
3. 7 GB data en 200 belminuten/smsTele2€13,-Bestel
4. Winter Deal: Geen aansluitkosten t.w.v. €15,-LebaraVanaf €7,50Bestel
5. Vodafone & Ziggo combinatievoordelenVodafoneVanaf €10,-Bestel

Toelichting per deal

Wil je, voordat je overgaat tot bestellen, eerst meer informatie over bovenstaande sim only acties van december (2020) inwinnen? Prima! Lees daarvoor hieronder een toelichting per deal.

1. Verlengde Black Friday actie: December Deal van Simyo

Deze maand is de December Deal van Simyo de beste sim only aanbieding! Aangezien Simyo de Black Friday deal verlengt, profiteer je tot 3 januari 2020 van het volgende met de December Deal:

✔️ Geen aansluitkosten op alle sim only abonnementen; €15,- korting
✔️ €2,- korting op 15 GB data. Dit geldt voor alle abonnementen (zowel maand-als jaarabonnementen).

2. Budget Mobiel: voordelige bundel

Bij Budget Mobiel heb je de keuze uit twee voordelige bundels. In bovenstaande tabel staat al een van de twee varianten. Hieronder staan beide mogelijkheden:

✔️ 7 GB Data en Onbeperkt Bellen & Sms voor €15,-
per maand
✔️ Onbeperkt Data en Onbeperkt Bellen & Sms voor €20,-
per maand

Vooral wanneer je op zoek bent naar grotere bundels, zijn deze abonnementen van Budget Mobiel een goede keuze! Je krijgt er trouwens ook nog een mooi cadeau bij:

✔️ Gratis Happy Plugs t.w.v. €99,-

3. Tele2 bundel: data en belminuten & sms

Bij Tele2 heb je voor €13,- een bundel met 7 GB data en 200 belminuten/sms. Dit is natuurlijk een mooie bundel! Zo kun je zorgeloos internetten en heb je ook voldoende belminuten & sms’jes. Je kunt voor €25,- ook voor een bundel met onbeperkt internet en onbeperkt belminuten/sms kiezen.

4. Lebara Winter Deal: geen aansluitkosten

Wegens succes verlengd: je betaalt momenteel bij alle sim only abonnementen van Lebara geen aansluitkosten. Eigenlijk was dit een Black Friday & Cyber Monday actie. De deal is echter populair, waardoor je er nog even langer van kunt profiteren. Je kunt heel december gebruik maken van deze deal. Wees er dus snel bij en bespaar €15,- met deze mooie sim only aanbieding!

5. Vodafone & Ziggo combinatievoordelen

Sim only van Vodafone combineren met internet van Ziggo? Dat is verstandig, want ook in december geniet je in dat geval van allerlei mooie voordelen! We zetten ze hieronder op een rijtje:

✔️ Tot €5,- korting per maand op je sim only abonnement
✔️ Gratis dubbele data
✔️ Gratis extra tv-pakket van Ziggo
✔️ Gratis Safe Online (Veilig Online) pakket

Handige tips: sim only aanbiedingen vergelijken

Natuurlijk is het fijn om een voor een voordelige sim only aanbieding te kiezen en deze af te sluiten. Hier komen echter wel een aantal dingen bij kijken. Daarom lees je hieronder 3 handige tips voor het vergelijken van sim only aanbiedingen (en andere abonnementen)

  1. Past de bundel wel bij je? Natuurlijk wil je een goedkoop en voordelig abonnement, maar kies wel voor een bundel dat bij jouw behoeften past. Je kunt bijvoorbeeld wel een zo goedkoop mogelijk abonnement afsluiten, maar is de bundel dan wel groot genoeg? Bepaal dit voor jezelf en vergelijk op basis hiervan aanbiedingen en abonnementen.
  2. De ene provider komt vaker met aanbiedingen dan de andere provider. Ook is de inhoud van de aanbiedingen vaak anders. Let hier dus goed op en bepaal of je het van belang vindt bij welke provider je zit. Neem eerdere ervaringen eventueel ook mee in je beslissing.
  3. Maandelijks opzegbare abonnementen zijn vaak wat prijziger. Check dus altijd de contractduur en controleer of jouw gewenste contractduur ook binnen jouw budget past!

Beste sim only abonnementen vergelijken?

Staat er bij de beste sim only aanbiedingen van december 2020 geen geschikte deal voor jou tussen? Hoewel het mooie aanbiedingen zijn, is het mogelijk dat je toch naar een ander abonnement op zoek bent. In dat geval kun je hieronder de beste sim only abonnementen vergelijken. Aangezien ‘normale’ sim only abonnementen ook heel voordelig kunnen zijn, is het goed mogelijk dat je alsnog een geschikt abonnement voor jezelf vindt!
Gerelateerde berichten
Sim only aanbiedingen november 2020

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

elf + 14 =