Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: Augustus 2022

Besparen met mooie sim only deals en voordelige bundels? Iedere maand komen mobiele providers met interessante acties, zo ook in augustus. Wij zetten hier de beste sim only aanbiedingen van augustus 2022 voor je op een rijtje!

Top 5 sim only acties van augustus 2022

Sim Only Check heeft uitgezocht wat deze maand de voordeligste sim only aanbiedingen en bundels zijn. In onderstaande tabel zie je de vijf beste deals van augustus.

Top 5 deals: Augustus 2022ProviderPrijs p.m.
1. Zes maanden 50% korting op alle bundelsLebaraVanaf €3,-
Bestel
2. Gratis extra data bij iedere bundelSimpelVanaf €3,50
Bestel
3. 3,5 GB + Onbeperkt bellen & sms'enBen€10,50Bestel
4. 20 GB + 200 min/sms & Geen aansluitkosten
Youfone€17,-Bestel
5. Onbeperkt data (5G) + 200 min/sms & Geen aansluitkostenTele2€25,-Bestel

Wees er op tijd bij bent bij alle hierboven genoemde deals! Zo loopt de Simpel-actie slechts tot en met 7 augustus. Providers geven echter niet altijd aan tot wanneer een bepaalde aanbieding of voordelige bundel loopt. Heb je interesse in een specifiek abonnement, maar wordt er niet aangegeven tot wanneer deze geldig is? Dan is de kans aanwezig dat deze niet de gehele maand af te sluiten is.

Bekijk onze pagina over sim only aanbiedingen en deals voor alle informatie omtrent acties van mobiele providers.

Voor welke aanbieding moet ik kiezen?

Hierboven zie je de beste sim only aanbiedingen van augustus 2022. Iedere maand zijn er meerdere providers die met een specifieke actie komen, of gewoon (tijdelijk) een heel voordelige bundel aanbieden. Maar hoe weet je nou wat de beste aanbieding is?

Het is belangrijk om te weten dat er niet voor iedereen één ‘beste’ abonnement is. Dit hangt namelijk af van jouw voorkeuren. Sommigen willen zoveel mogelijk data, terwijl anderen juist alleen interesse hebben in het ontvangen van korting.

Om je te helpen met het maken van een keuze, geven we hieronder drie tips voor het kiezen van jouw favoriete aanbieding:

  1. Bepaal eerst hoeveel data, belminuten en sms’jes je denkt nodig te hebben. Op basis hiervan heb je al een idee van wat voor soort bundel jouw voorkeur heeft tijdens het vergelijken van sim only deals.
  2. Vraag jezelf af wat voor soort aanbieding je het meest aanspreekt. Er zijn meerdere mogelijkheden: gratis data, korting, geen aansluitkosten, een cadeau, etc.
  3. Houd rekening met de looptijd van zowel je abonnement als je voordeel. Sommige acties gelden alleen bij tweejarige abonnementen, en bij sommige deals krijg je slechts tijdelijk voordeel (bijvoorbeeld drie maanden korting). Het is belangrijk om met beide factoren rekening te houden.

Beste deals van de vorige maand
Klik hieronder om de beste sim only deals van de vorige maand te zien:
Sim only aanbiedingen: Juli 2022

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een + 8 =