Written by SimonlyCheck

Sim only aanbiedingen augustus 2020

Een nieuwe maand betekent nieuwe aanbiedingen! Ook in augustus zijn er weer leuke en voordelige aanbiedingen. Wil je een nieuwe sim only abonnement afsluiten en profiteren van een mooie deal? Die hebben wij voor jou opgezocht en op een rijtje gezet. Op deze pagina vind je de beste sim only aanbiedingen augustus 2020, dus lees snel verder!

Hoe vind je de beste sim only aanbieding van deze maand?

De keuze aan sim only abonnementen is groot. Dat betekent echter ook dat het moeilijk is te kiezen. Om je daarbij te helpen, hebben wij alle sim only aanbiedingen die op dit moment lopen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je makkelijk zien welke sim only abonnement jou het beste ligt!

 1. Lees de aanbiedingen per provider
 2. Kies een provider uit welke een interessante aanbieding heeft lopen
 3. Vergelijk verschillende abonnementen van dezelfde / of andere providers

De beste sim only aanbiedingen augustus 2020

Welke providers sim only aanbiedingen hebben lopen in augustus hebben wij voor je gezocht. Dit bespaart je de moeite om bij elke provider één voor één te kijken of er een aanbieding is en of de aanbieding wel bij jou wensen past. Op dit moment heeft o.a. Simyo als Ben een goede aanbieding lopen. Direct een abonnement afsluiten? Dat kan eenvoudig door op de bestelknop te klikken!

Simyo aanbieding: ‘Doe Je Ding Deals’

Ook in augustus loopt de succesvolle sim only aanbieding van Simyo. Let op: deze maand is de laatste waarin je kunt profiteren van deze Simyo aanbieding! Als je er dus interesse in hebt, wees er snel bij. Tijdens de Doe je Ding deals zijn sim only bundels van Simyo in prijs verlaagd en maandelijks aanpasbaar. Wil je hierover meer weten? Bekijk dan onze pagina over deze aanbieding: Doe Je Ding Deals.

Youfone aanbieding: dubbele data

Data wordt steeds populairder. Dat is waarom deze Youfone aanbieding zo populair: je ontvangt bij het afsluiten van een sim only abonnement dubbele data. Je kunt kiezen voor dubbele data vanaf 500 MB, waarbij je dus 500 MB extra krijgt. De maximale hoeveelheid data voor een sim only abonnement is 8 GB, waarbij je dus nog eens een extra 8 GB gratis krijgt. Deze dubbele data ontvang je zolang het abonnement loopt.

Krijg bij Ben tot 3000 MB gratis data

Je kunt deze maand profiteren van deze sim only deal van Ben waarbij je tot 3000 MB gratis data bovenop je gekozen hoeveelheid data krijgt. Bij 500 MB krijg je 250 MB gratis erbovenop, waardoor je op 750 MB data komt. Bij de 1 GB, 2 GB en 3 GB bundels ontvang je dubbele data. De maximale data die je kunt krijgen is normaal 5 GB, maar hier krijg je dus nog 3 GB gratis erbij, waardoor je €9 betaalt voor 8 GB! Deze aanbieding is geldig zolang je abonnement loopt of tot je je bundel wijzigt.

Vodafone en Ziggo actie

Ook deze maand kun je als Ziggo klant weer profiteren van Vodafone sim only voordelen. Deze zetten we hieronder voor je op een rijtje:

 • Dubbele data
 • Elke maand €5 korting op je sim only abonnement
 • Veilig online pakket
 • Extra Ziggo TV-pakket naar keuze

Ook Hollandsnieuwe en Ziggo actie

Hollandsnieuwe is een dochterbedrijf van Vodafone en heeft daarom ook een actie met Ziggo lopen. Ben je Ziggo klant en wil je een Hollandsnieuwe sim only abonnement aanbieding afsluiten? Dan ontvang je de volgende voordelen:

 • Keuze tussen gratis 1000 MB data, 1000 belminuten of 1000 sms’jes
 • Een extra TV-pakket van Ziggo

T-Mobile Klantvoordeel

Door meerdere T-Mobile abonnementen in één huis te hebben kom je voordeliger uit met je sim only abonnement. Je kunt bijvoorbeeld je T-Mobile Thuis abonnement combineren met je sim only abonnement. Een andere mogelijkheid is twee sim only abonnementen combineren. Met deze aanbieding kun je tot €10 per maand besparen op je sim only abonnement.

Korting op KPN sim only als KPN of Telfort klant

Internet klanten van KPN of Telfort ontvangen voordelen voor KPN sim only abonnementen. Deze voordelen zijn:

 • Korting op je sim only bundel, oplopend tot €7,50
 • Je ontvangt korting op unlimited data
 • Je ontvangt, alleen als internet klant van KPN, korting op een entertainment pakket

Het kiezen van een sim only aanbieding: waar let je op?

Er zijn vele providers met meerdere keuzes voor sim only abonnementen. Daardoor zijn er vele mogelijkheden en keuzes. Dat is fijn, maar dat betekent ook dat het belangrijk is dat je de juiste keuze maakt op basis van jouw wensen en behoeften. Wij helpen je met die keuze door belangrijke aandachtspunten hieronder in kaart te brengen.

De hoeveelheid totale korting

Of je gedurende de gehele looptijd van het abonnement of alleen voor een bepaalde periode korting krijgt, hangt af van de aanbieding. Het is belangrijk dat je vooraf goed controleert of je dus wel elke maand (zolang het abonnement loopt) korting krijgt. Als het een tijdelijke korting is, bereken dan je totale korting en bepaal of dat bedrag het voor jou waard is in vergelijking met andere sim only aanbiedingen.

Opzegbaarheid

Ga voor jezelf na of je zeker weet dat je een abonnement voor een lange periode wilt afsluiten of hierin flexibel wilt zijn. Hierin kun je namelijk filteren tussen maandelijks opzegbare sim only abonnementen en sim only bundels met een looptijd van een of twee jaar.

Abonnement gebruiken in het buitenland

Ga je op vakantie of ben je om andere redenen wel eens in het buitenland? Bekijk dan goed hoe het zit met je abonnement. Soms is je sim only abonnement namelijk ook in het buitenland geldig. Dat is vooral binnen de EU. Het kan echter ook zo zijn dat je binnen of buiten de EU extra moet betalen. Controleer dit dus goed om ongewenste kosten te voorkomen!

Gerelateerde berichten
Sim only aanbiedingen juni 2020

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 8 =