Written by Donat Berisha

Beste sim only aanbiedingen: April 2023

Bekijk je altijd even huidige acties voordat je een aankoop doet? Dat is handig, want hiermee kun je vaak geld besparen. Dit geldt ook voor mobiele abonnementen, want er lopen regelmatig interessante deals. In dit artikel zetten wij de beste sim only aanbiedingen van april 2023 voor je op een rijtje. Kijk snel verder!

Sim only acties van april 2023 (Top 5)

Hieronder zie je de top 5 beste sim only acties van dit moment. In april zien we een combinatie van goedkope deals en voordelige bundels. Klik op een van de bestelknoppen om direct de aanbieding bij de provider zelf te bekijken!

Top 5 deals: April 2023ProviderPrijs p.m.
1. 14 GB + Onbeperkt bellen + 500 sms’jes & Geen aansluitkostenSimpel€10,-Bestel
2. 15 GB + 200 min/sms & Geen aansluitkostenBen€10,-Bestel
3. 2 GB + Onbeperkt bellen & sms’en & Geen aansluitkostenSimyo€8,-Bestel
4. Unlimited Data + 200 min/sms & Geen aansluitkostenTele2€25,-Bestel
5. 20 GB + Onbeperkt bellen & sms’en & Geen aansluitkostenVodafone€27,50Bestel

Wat is de beste sim only actie van april 2023?

Deze maand loopt er bij sim only provider Simpel een mooie deal: je ontvangt voor slechts €10,- per maand 14 GB data, onbeperkte belminuten, en 500 sms’jes. Bovendien is er in april ook geen sprake van aansluitkosten bij Simpel, waardoor je hier nog eens eenmalig €20,- op bespaart. Deze bundel is de gehele maand april beschikbaar.

Wil je een kleinere bundel, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor 5 GB, 250 minuten & 500 sms’jes voor €7,50.

Ben: 15 GB bundel

De 15 GB bundel van aanbieder Ben is in april, in combinatie met 200 belminuten en sms’jes, af te sluiten voor €15,- per maand. Voor €2,- extra ontvang je onbeperkte belminuten en sms’jes.

Ook bij Ben betaal je op dit moment geen aansluitkosten (ter waarde van €20,-).

Simyo: Scherpe Deals op Sim Only

Tijdens de ‘Scherpe Deals op Sim Only’ actie van Simyo zijn er meerdere voordelige bundels beschikbaar. Lekker veel bellen en sms’en? Kies dan voor de 2 GB + onbeperkt bellen & sms’en bundel (€8,-). Ook de bundels met 10 GB en 6 GB zijn afgeprijsd.

Naar alle waarschijnlijkheid loopt deze aanbieding de gehele maand. In april zijn bovendien de aansluitkosten gratis (€0,-) bij Simyo.

Unlimited data bundel van Tele2

Ben je juist grootverbruiker op het gebied van data? Kies dan voor deze bundel van Tele2. Je ontvangt, naast natuurlijk onbeperkt internet, ook maandelijks 200 minuten/sms’jes. Deze sim only abonnement is momenteel beschikbaar voor €25,-.

Je betaalt bij Tele2 in april geen aansluitkosten!

20 GB + Onbeperkt bellen/sms’en bij Vodafone

Bellen en sms’en wanneer en hoeveel je maar wilt, in combinatie met veel data, een betrouwbaar netwerk en snel (5G) internet? Dat kan met deze bundel, genaamd ‘Red’, van Vodafone: 20 GB + onbeperkt bellen/sms’en voor €27,50 per maand. Verder hanteert Vodafone op dit moment, net als alle andere sim only aanbiedingen van april 2023, geen aansluitkosten!

Voor hoe lang kan ik gebruik maken van een aanbieding?

Hoe lang een sim only deal loopt, verschilt eigenlijk per actie. Soms kiezen providers ervoor om een aanbieding voor een specifieke tijdsduur te laten lopen,, terwijl er in andere gevallen geen einddatum wordt genoemd. Als er geen einddatum bij staat, kun je ervan uit gaan dat de bundel tot het einde van de maand afloopt, maar dit is niet altijd het geval.
Soms wordt er ergens op de website of social media meer informatie gedeeld, of kun je de actievoorwaarden bekijken. Indien er een einddatum bij de deal staat, vermelden wij het ook bij de toelichting van de actie.

Zie je een mooie actie en besluit je deze af te sluiten, dan raden we aan om dit op tijd te doen. Zo weet je zeker dat je deze niet misloopt.

Beste deals van de vorige maand
Klik hieronder om de beste sim only deals van de vorige maand te zien:
Sim only aanbiedingen: Maart 2023

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien + 10 =