Written by Merel

Sim only aanbieding Tele2

Een goedkoop sim only abonnement? Voor de maand maart heeft telecomprovider Tele2 een goedkope sim only aanbieding. Je krijgt namelijk de eerste maand van je abonnement helemaal gratis, als je nu een sim only abonnement afsluit! Lees hieronder hoe deze actie in elkaar steekt en bekijk de sim only abonnementen van Tele2.

Sim only aanbieding van Tele2

Tele2 is vrij laat op de Nederlandse markt gekomen met sim only abonnementen, waar de provider last van heeft. Veel sim only gebruikers zijn nog niet heel bekend met Tele2 en dat terwijl de provider juist inspeelt op de gewenste flexibiliteit van ons drukke dagelijkse leven. Dit wilt de provider nu volop aan de Nederlandse consument laten zien door een aantrekkelijke sim only aanbieding! Op deze manier kan de Nederlandse consument gratis kennismaken met de sim only abonnementen.

De sim only aanbieding houdt in dat de eerste maand van elk sim only abonnement gratis is én ook gelden er geen aansluitkosten, wanneer je een sim only abonnement afsluit in maart. Opvallend, maar wel heel aantrekkelijk, is dat deze aanbieding ook geldt op maandelijks opzegbare sim only’s. Wanneer de gratis sim only maand verstreken is en het abonnement bevalt je niet, kun je het dus direct weer opzeggen. Dit kost je niets. Je kunt het maandelijkse abonnement vervolgens ook omzetten in een tweejarige sim only. Dit scheelt je één euro per maand schelen.

Deze aanbieding geldt op zowel 2-jarige als maandelijks opzegbare sim only’s!

Voorwaarden van deze aanbieding

Eigenlijk zijn er bijna geen voorwaarden aan deze sim only aanbieding. Deze aanbieding loopt tot en met 31 maart. Wat wel belangrijk is om te weten is dat Tele2 alleen over een 4G-netwerk beschikt. Als je gebruikt wilt maken van internet in je sim only abonnement, zul je dus een telefoon moeten hebben die het 4G netwerk ondersteunt.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2017

Sim only abonnementen van Tele2

Tele2 biedt zeer flexibele en goedkope sim only abonnementen. Al helemaal wanneer de eerste maand dus gratis is met deze sim only aanbieding. Zo biedt Tele2 momenteel de grootste internetbundel aan, van maar liefst 24GB voor maar 29 euro (tweejarige sim only). Daarnaast bel en sms je onbeperkt voor slecht 6 euro.
De bundels van Tele2 zie je in onderstaande tabel. Je kunt de bundels met elkaar combineren, maar het is niet mogelijk om alleen een bel- of internet bundel af te nemen. Je kunt de sim only abonnementen van Tele2 ook vergelijken en direct aanvragen in onze vergelijker.

Bel/sms bundels

100 bel/sms€2,-
Onbeperkt bel/sms€6,-

Internet bundels

1 GB€9,-
2 GB€13,-
5 GB€15,-
10 GB€19,-
24 GB€29,-

Deze prijzen gelden voor tweejarige sim only abonnementen. Maandelijks opzegbare abonnement zijn één euro duurder.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − 18 =