Written by Donat Berisha

Sim only 5 euro abonnementen vergelijken?

Een sim only abonnement is de populairste en meest gebruikte vorm van een mobiel abonnement om mee te kunnen bellen, sms’en en internetten. In de meeste gevallen is dit ook de goedkoopste optie van mobiel internetten in tegenstelling tot prepaid of een telefoonabonnement. Doordat je een contract afsluit, betaal je normaal gesproken minder dan dat je zelf kiest wanneer je tegoed wilt opwaarderen. Ben je op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? In dit artikel bespreken we welke providers sim only 5 euro abonnementen aanbieden. Lees snel verder voor meer informatie!

Sim only 5 euro abonnement afsluiten?

Er zijn een aantal providers die een abonnement van 5 euro per maand aanbieden. Dit zijn onder andere Simyo, Simpel en Youfone. Dit is dan voornamelijk een sim only waarbij je alleen kunt bellen en sms’en en waar je vaak een 1 of 2-jarig contract afsluit. Schuif de data- en belminuten balk helemaal naar link om alle 5 euro abonnementen te vergelijken. Een sim only kost gemiddeld wel 10 euro al wil je ook nog erbij kunnen internetten. Hieronder hebben we een sim only vergelijker opgesteld. Hierbij kun je eenvoudig filteren op basis van jouw wensen voor onder andere prijs, provider, databundel, belminuten en zelfs contractduur.


Wat zit er inbegrepen in 5 euro abonnementen?

Kies je voor een sim only 5 euro? Dan zijn er een aantal providers beschikbaar, Simyo en Youfone. Deze providers bieden een abonnement van 5 euro per maand aan, waarbij je 200 bel en sms minuten ontvangt, maar geen data. Zoals je wel hebt gemerkt bevat een 5 euro abonnement meestal geen of weinig datategoed om te kunnen internetten.

Bij alle sim only providers sluit je een 1- of 2 jarig contract af, wanneer je kiest voor een 5 euro abonnement.

Wanneer kiezen voor een sim only abonnement van 5 euro?

Wij raden aan om te kiezen voor een sim only abonnement van 5 euro wanneer je eigenlijk alleen wilt kunnen bellen en sms’en. Met een 5 euro sim only abonnement zit je minimaal vast aan een 1-jarig contract en vaak aan een 2-jarig contract. Wil je graag een flexibel abonnement, waarbij je maandelijks kunt opzeggen? Dan zul je wel iets meer moeten betalen voor een sim only.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + elf =