Written by Donat Berisha

Sim only 2GB – 2GB sim only deals

Wanneer je van plan bent een nieuw sim only abonnement af te sluiten, heb je waarschijnlijk al een idee hoeveel data je nodig hebt. Aangezien data steeds meer wordt verbruikt, let men hier ook vaker op bij het afsluiten van een abonnement. Er zijn veel verschillende sim only bundels. Een van de mogelijkheden is om voor een bundel met 2GB data te kiezen. Heb je hier interesse in, of wil je meer over dergelijke abonnementen lezen? Bekijk dan hier meer over sim only 2GB abonnementen!

Beste sim only 2GB data abonnementen

Wil je direct een overzicht zien van de beste sim only abonnementen met 2 GB data? Wij hebben de bundels van alle providers vergeleken om te bepalen wat de beste abonnementen zijn op basis van prijs en hoeveelheid belminuten en sms’jes (in combinatie met 2GB data). Bekijk hieronder de drie beste 2GB sim only deals!

1) Youfone
2,5 GB + 200 min/sms= €7,-
Bestellen
2) Lebara
2 GB + Onbeperkt min/sms = €8,50
Bestellen
3) Tele2
2 GB + 200 min/sms = €10,-
Bestellen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op contracten van twee jaar. Wil je een korter contractduur, dan zul je in de meeste gevallen meer moeten betalen.

Wat is de beste sim only 2GB deal?

Hierboven zie je de beste sim only 2GB deals van dit moment. Wat de beste deal is, hangt af van waar je naar op zoek bent. Youfone heeft het goedkoopste abonnement waarbij je ook nog eens 500 MB extra internet krijgt. Wil je echter een grotere bel/sms bundel, dan is het abonnement van Lebara geschikt. Zit je al langer bij Tele2 en/of heb je goede ervaringen met de bekende provider? Dan is het ook een optie om voor het abonnement van Tele2 te kiezen, al is deze wel wat duurder.

Waarom een sim only met 2GB data?

Een 2GB sim only abonnement heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst betaal je een relatief laag maandelijks bedrag. Je hebt al een abonnement voor onder de 10 euro per maand, ook al kies je voor onbeperkte belminuten en sms’jes. Verder is het voor velen net voldoende. Een bundel met 1 GB data is vaak net iets te klein, terwijl 2000 MB precies voldoende kan zijn. Dit gecombineerd met een laag maandtarief zorgt ervoor dat sim only 2GB abonnementen populair zijn.

2 GB, wat kan ik ermee?

Iedereen heeft een verschillend verbruik wanneer het aankomt op data. De een gebruikt zijn of haar mobiele data alleen voor het checken van e-mails en browsen, terwijl de ander ook filmpjes kijkt en muziek streamt. Het is daarom van belang om te weten wat je nou eigenlijk met 2 GB kunt doen. Hieronder zie je een overzicht met een aantal voorbeelden:

  • Wil je af en toe YouTube filmpjes kijken of soms zelfs Netflixen, let dan goed op je dataverbruik. Op 720p beeldkwaliteit kun je met 1.5GB data ongeveer 1 uur filmpjes kijken. Wil je dat toch echt doen met 2GB, kies dan voor 480p beeldkwaliteit. Hiermee verbruik je ongeveer 500 MB per uur en kun je dus wel enkele uren filmpjes kijken.
  • Ga je muziek streamen? Reken dan op een verbruik van 60 MB tot 65 MB per uur. Zou je met je 2GB alleen muziek streamen, dan kun je dat iedere maand ruim 30 uur doen.
  • Velen gebruiken hun smartphone voor browsen/surfen op het internet. Met 2 GB data ben je dan zeker 20 uur zoet.
  • Een e-mail bekijken of versturen kan met slechts 0,05 MB. Zit hier ook een bijlage bij, dan kun je uitgaan van 0,5 tot 2 MB per e-mail. Met een sim only 2GB data abonnement hoef je je dus zeker geen zorgen te maken dat e-mails te veel data verbruiken.
  • Verstuur je veel Whatsapp berichtjes? Geen probleem, met 2 GB kun je miljoenen berichtjes sturen of ontvangen. Is er ook sprake van afbeeldingen en video’s, dan verbruik je natuurlijk wat meer data voor het versturen en ontvangen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie + 2 =