Written by Michelle Nannings

Sim Only 20GB vergelijken?

Vind je onbeperkt data teveel? Maar wil je wel graag beschikken over een groot datapakket? Met sim only 20GB heb je dan het juiste pakket. Met de beschikking over zoveel data hoef je eigenlijk bijna nergens meer zorgen over te maken! Je kan met zo’n groot pakket bellen, video’s streamen, filmpjes bekijken en ook nog actief zijn op social media. In deze blog laten we je de mogelijkheden zien door middel van een vergelijker. Na het zien van deze vergelijker weet je wat er mogelijk is allemaal, en kan je direct een sim only abonnement afsluiten! Ook bespreken we de voordelen van een 20GB sim only abonnement in deze blog.

Sim only 20GB deals

Het hebben van een sim only 20GB abonnement kan een verrijking zijn als je minder data gewend bent. Maar ook voor je portemonnee kan het een verschil zijn! Daarom hebben wij hieronder een vergelijker voor je gemaakt, zodat jij de meeste geschikte sim only kan vinden. Pas de hoeveelheid databundel aan naar 20gb en krijg direct resultaat! Hierna kan je gelijk op de bestelknop klikken om jouw abonnement af te sluiten.


Wat heb ik aan 20GB?

Heel veel! 20GB staat gelijk aan 20.000MB. Waar je allemaal mb’s voor nodig hebt, en de hoeveelheid hiervan hebben we in het volgende overzicht verwerkt. We hebben hierbij de meest voorkomenden voorbeelden gebruikt.

  • Het bekijken van een programma -> 220 MB
  • Online pokeren -> 20 MB
  • Surfen op het internet -> 13 MB
  • Het downloaden van muziek -> 4,5 MB
  • Het bezoeken van 1 website -> 1 MB

Dat valt mee toch zou je denken? Maar heb je ook aan de grootverbruikers gedacht? Maandelijks ben je hier ongeveer zoveel voor kwijt:

  • Youtube -> 500 MB
  • Skype -> 400 MB
  • Radio/muziek streamen -> 2 GB
  • Netflix streamen -> 2000 MB per uur

Zo zie je maar dat het gebruik en verschil van data ontzettend kan uiteenlopen. Ook al lijkt het bezoeken van 1 website in eerste instantie niet zoveel data te verbruiken, kan dit maandelijks toch een ander geval zijn als je alles bij elkaar optelt.

Voordelen van een groot databundel

Het hebben van een groot databundel wordt steeds populairder maar ook voornamelijk erg handig om te bezitten! Waarom het bezitten van een grote databundel erg handig is laten we zien in de volgende punten:

✓ Maak je minder zorgen over je het wel redt met je dataverbruik deze maand. Door het hebben van zoveel data ga je er hoogstwaarschijnlijk er niet zo snel doorheen.
✓ Geen data tussentijds bijkopen ! Meer 20gb heb je vrijwel altijd genoeg data.
✓ Geen onverwachte (hoge) kosten aan het einde van de maand !

Is een sim only abonnement met 20GB geschikt voor mij?

Zowel voor zakelijk als privé gebruik kan een sim only 20gb voldoen aan jouw eisen en wensen! Je hebt namelijk vele mogelijkheden als je gebruik maakt van 20GB. Zit je eigenlijk voornamelijk thuis? Dan heb je geen 20gb internetbundel nodig doordat je gebruik kunt maken van WIFI. Wanneer is het hebben van een groot internetbundel dan wel verstandig?

✓ Als je veel onderweg bent en daardoor veel google maps gebruikt. Hierdoor gebruik je al gauw 1 GB op maandelijkse basis.
✓ Regelmatig veel surft op het web, video’s streamt, of bijvoorbeeld urenlang op social media besteed dagelijks, komt een groot databundel goed van pas.

Kom je er na een tijdje achter dat 10GB eigenlijk ook voldoende is en wil je evengoed geld besparen? Bekijk dan onze sim only 10GB blog!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeven + negen =