Written by Donat Berisha

Sim only 1GB? 1000 MB sim only

Ben je op zoek naar een sim only met 1 GB data? Voor dergelijke abonnementen wordt vaak gekozen, omdat ze goedkoop zijn en toch 1000 MB bevatten. Ben je benieuwd wat je met een sim only 1GB abonnement kan, wat de goedkoopste abonnementen zijn en of het bij jou past? Dat wordt allemaal behandeld in dit artikel. Lees snel verder!

Sim only 1GB abonnement afsluiten?

Heb jij interesse in een 1GB sim only abonnement? Hieronder hebben wij de beste opties voor je verzameld. De abonnementen zijn gerangschikt op basis van prijs. Een abonnement afsluiten doe je eenvoudig via de bestelknop!

1) Lebara
1 GB + 150 min & 150 sms = €6,-
Bestellen
2) Youfone
1 GB + 200 min/sms= €6,-
Bestellen
3) Simpel
1 GB + 100 min/sms= €6,-
Bestellen
4) BEN Sim Only
1 GB + 200 min/sms= €7,-
Bestellen
5) Tele2
1 GB + 200 min/sms = €8,-
Bestellen

Goedkoopste 1 GB sim only abonnementen

Sim only’s met 1 GB data zijn, in vergelijking met andere bundels, een van de goedkoopste abonnementen. Internet in een sim only bepaalt namelijk voor een groot deel de prijs. Abonnementen met 1 GB internet zijn vandaag de dag vrij klein.

Hieronder zie je de drie goedkoopste 1000 MB sim only abonnementen:

  1. Lebara: bij Lebara ontvang je naast 1 GB data zowel 150 belminuten als 150 sms’jes voor € 6,-.
  2. Youfone: ook bij Youfone kost 1 GB data € 6,-. Hierbij krijg je 200 belminuten/sms’jes.
  3. Simpel: Net als bij de vorige providers, geldt ook bij aanbieder Simpel dat je € 6,- per maand betaalt voor een 1 GB sim only abonnement. Je ontvangt hierbij 100 belminuten en 500 sms’jes.

Het is dus duidelijk dat 6 euro per maand de ondergrens is wat betreft sim only abonnementen met 1 GB data. Voor welk abonnement je kiest maakt weinig verschil, maar misschien heb je een voorkeur bij een bepaalde provider. Je ziet deze drie abonnementen ook in bovenstaande tabel.

Wat kan ik met 1 GB / 1000 MB?

Wat kun je doen met 1000 MB’s per maand?

  • Met 1 GB kun je ongeveer 8,5 uur internetten. Houd er wel rekening mee dat je data, naast voor het surfen voor het internet, vaak ook gebruikt voor andere doeleinden (zoals WhatsApp).
  • Ga je veel whatsappen? Geen probleem. Je kunt met 1 GB data honderdduizenden tot een miljoen whatsapp-berichtjes sturen. Leef je uit!
  • Muziek streamen verbruikt gemiddeld 65 MB per uur. Je zou dus maandelijks zeker 15 uur muziek kunnen streamen.
  • Filmpjes kijken met je data wordt afgeraden, vooral als je maar 1 GB hebt. Filmpjes van 480p kwaliteit verbruiken namelijk al 700 MB per uur. Je bent dan zo door je data heen en kunt vervolgens niet meer internetten, whatsappen of muziek streamen.

De voordelen van een sim only met 1000 MB

Wat zijn eigenlijk de voordelen van 1000 MB in een sim only abonnement?

  • Deze abonnementen zijn goedkoop. Je betaalt een laag maandelijks tarief.
  • Voor veel mensen is 1 GB voldoende. Vaak kiest men voor een te grote bundel, terwijl ze niet meer dan 1 GB verbruiken. Dat is zonde voor je geld. Een voordeel van 1 GB is dus het voor velen precies voldoende data is.
  • Je hebt de keuze uit veel providers. De meeste providers hebben namelijk wel een bundel met 1000 MB data. Heb je dus een voorkeur voor een bepaalde aanbieder, of wil je gebruik maken van combinatievoordelen, dan is dat vaak mogelijk.

Is een sim only met 1 GB wat voor mij?

Voor kleinverbruikers is een sim only 1GB abonnement ideaal. Deze sim only abonnementen zijn goedkoop en bevatten voldoende data om gewoon te kunnen internetten en whatsappen. Het is dan ook net wat meer dan echt kleine abonnementen die 500 MB of minder bevatten.

Indien je een kleinverbruiker bent en een abonnement wilt dat voldoende data voor jou bevat voor een lage prijs, is een sim only 1 GB data abonnement voor jou geschikt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf + 6 =