Written by Donat Berisha

Beste Sim only 15 GB abonnement?

We zitten steeds meer op onze telefoon en gebruiken hierbij vooral het internet vaker dan voorheen. Of het nou is om te browsen, muziek te luisteren, Instagram of Snapchat te gebruiken, te gamen of je e-mail te checken: je hebt op je sim only abonnement voldoende data nodig. Een van de mogelijkheden wanneer je veel data wilt is om voor een sim only met 15 GB data te kiezen. Lijkt dit je interessant? Lees dit artikel voor alles over sim only 15 GB data!

Beste 15 GB sim only abonnement afsluiten?

De meeste providers kiezen ervoor om bundels met 10 GB of 20 GB internet aan te bieden. Dat betekent dat sim only 15GB abonnementen vrij zeldzaam zijn. Sterker nog, momenteel is het alleen bij sim only provider Simyo mogelijk om een abonnement met 15 GB internet af te sluiten. Dit is daarom direct ook het beste sim only abonnement met 15.000 MB / 15 GB internet. Hieronder zie je de details van deze bundel. Sluit het abonnement direct af door op de bestelknop te klikken!

Een voordeel van Simyo is dat je abonnement nooit langer dan een jaar loopt. De 18 euro die je hierboven ziet is dan ook gebaseerd op een sim only abonnement van 1 jaar. Wil je alsnog meer flexibiliteit, dan kun je er een maandelijks opzegbaar abonnement van maken. Het abonnement kost dan 20 euro per maand.

Soortgelijke abonnementen

Wil je echt 15 GB, dan heb je voor nu dus niet veel keuze. Wel kun je er voor kiezen een abonnement met 10GB, 20 GB of zelfs 12,5 GB af te sluiten. Onderstaande vergelijker kun je gebruiken om in te stellen hoeveel internet je wilt (bij ‘Databundel’ Ook kun je direct op andere factoren vergelijken. Op deze manier kom je tot jouw favoriete abonnement met voldoende data.


Onbeperkt data nodig?

15 GB is voor de een (meer dan) voldoende data, maar voor de ander kan het juist net te weinig zijn. Misschien is het voor jou beter om te kiezen voor een onbeperkte data sim only abonnement. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over limieten en kunt probleemloos gebruik maken van het internet. YouTube filmpjes kijken, Netflixen, browsen, muziek streamen: met onbeperkt internet doe je het zorgeloos. Heb je hier interesse in? Bekijk dan de populairste en voordeligste sim only abonnementen met onbeperkt internet op onze website!

De voordelen van een sim only met 15 GB data

Waarom zou je er eigenlijk voor kiezen, een sim only 15 GB internet abonnement? Hieronder geven we een aantal voordelen van een abonnement met deze hoeveelheid data.

✓ Vrijwel ongelimiteerd je mobiele data gebruiken om te Whatsappen, mails te checken en te browsen.
✓ Wanneer je wilt een filmpje of aflevering van je favoriete serie kijken, zonder dat je hierdoor direct over je bundel heen gaat.
✓ Voldoende muziek downloaden, of streamen via Spotify, en luisteren.
✓ Spelletjes die een internetverbinding vereisen spelen.
✓ De kans dat je over je bundel heen gaat, is kleiner dan wanneer je voor een abonnement met kleinere databundel kiest.

Dit kan je met 15 GB internet

Het is duidelijk dat 15 GB vrij veel data is, maar wat kun je er eigenlijk maandelijks mee? Hieronder zie je een overzicht van wat je nou allemaal kunt met een dergelijk abonnement.

  • Vele miljoenen Whatsapp berichtjes versturen en meer dan honderdduizend e-mails bekijken of versturen.
  • Video’s kijken of streamen via YouTube of Netflix? Ga uit van ongeveer 1 GB data per uur. Je kunt dus zeker wel een aantal uren per maand video’s kijken of streamen met een sim only 15 GB abonnement.
  • Browsen op het internet? Met 1 GB internet kun je ongeveer 10 uur surfen. Zou je je internet alleen gebruiken om te browsen, dan zou je dat met 15 GB iedere maand 150 uur kunnen doen!
  • Met 15 GB kun je ook lekker veel muziek downloaden en streamen. Je verbruikt met muziek streamen per uur ongeveer 60 tot 65 MB. Dat komt neer op meer dan 200 uur muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify.

Wat is het goedkoopste abonnement met 15 GB data?

Aangezien alleen Simyo momenteel 15 GB data aanbiedt, hebben zij natuurlijk automatisch ook het goedkoopste abonnement.

Wil je echt voordelig uitkomen, dan zou je ook kunnen kijken naar de 20 GB abonnementen van Youfone en Tele2 (schuif in de vergelijker op deze pagina de ‘Databundel’ balk naar 20 GB). Beide kosten 15 euro per maand en zijn daarmee voordelig.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + negen =