Written by Dennis Vlaar

Sim only 10 euro abonnement

Sim only abonnementen worden steeds voordeliger. Tegenwoordig heb je voor €10 al een mooi abonnement met internet, bellen en sms. Als je niet zo’n hele grote telefoon gebruiker bent en niet al te veel wilt uitgeven per maand, dan is een €10 sim only abonnement perfect voor jou. In dit blog wordt uitgelegd wat je kunt verwachten van een 10 euro sim only abonnement en hoe je de beste provider kunt kiezen door te vergelijken.

Sim only 10 euro vergelijken

Voordat je begint met vergelijken is het handig om eerst te bepalen wat je belangrijk vindt. Als je bijvoorbeeld meer een internet surfer bent dan een beller, let er dan op dat je sorteert op abonnementen met meer MB’s internet. En vraag jezelf af of je 4g of 3g internet wilt. Ook is het handig om te kijken naar contractduur. Hoelang wil je aan het abonnement vast zitten?

10 euro sim only afsluiten?

In de onderstaande vergelijker kun je bekijken welke provider het meest gunstige abonnement voor jou aanbiedt. Kies hoeveel data, belminuten en sms’jes wilt en bekijk welke providers een abonnement voor €10 aanbieden. Klik vervolgens op de bekijk knop voor meer informatie of om te bestellen!

Wat krijg je bij een 10 euro sim only?

Tegenwoordig krijg je voor 10 euro misschien al meer dan je denkt. Als je veel internet gebruikt en niet zo veel belt en sms’t dan kun je bij Youfone een abonnement nemen met maarliefst 6 GB internet! Ben je meer een beller en heb je geen internet nodig, dan kun je bij Ben en Youfone een abonnement afsluiten met onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en voor slechts €10 per maand!

Wat kun je met 1 GB internet?

6 GB per maand lijkt misschien veel, maar hoeveel is dat nou eigenlijk? Hieronder laten we zien wat je kunt met 1 GB internet zodat je gemakkelijker kunt bepalen hoeveel je nodig hebt.
Met 1 GB internet kun je:

  • 100.000 whatsappjes ontvangen/versturen.
  • 10.000 keer je facebook/instagram tijdlijn verversen.
  • 10.000 fotos versturen/ontvangen
  • 1.000 websites bezoeken.
  • 200 minuten Youtube kijken

Dit kun je los van elkaar met 1 GB internet! Dit lijkt heel veel, maar je bent er misschien sneller doorheen dan je denkt. Je moet er namelijk rekening mee houden dat dit verdeeld is over een hele maand en daarnaast doe je van alles een beetje.

10 euro sim only abonnement geschikt voor jou?

Dit abonnement is perfect voor jou als je niet te veel kwijt wilt zijn aan je telefoon abonnement iedere maand. Je kunt als je het abonnement goed afstemt op je behoeftes er heel veel profijt van hebben. Als je weinig belt kun je dus gewoon 6 GB aan internet in je abonnement stoppen, dat is super veel! En andersom kun je er ook voor kiezen om onbeperkt te bellen en sms’en!

Wat vind jij van sim only 10 euro abonnementen?
Laat het ons weten. We zijn benieuwd naar je reactie!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − elf =