Written by Mark Bakker

Sim Only 1 euro abonnement afsluiten?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goedkope sim only abonnementen. Mede door de toename van de concurrentie tussen de providers komen er steeds goedkopere mobiele abonnementen op de markt. Door het grote aanbod sim only abonnementen worden de prijzen voor de eindgebruikers steeds goedkoper wat natuurlijk fijn is voor de consument. In deze blog zullen we toelichting geven wat een Sim Only 1 Euro Abonnement inhoudt, welke providers dit aanbieden en wat de voordelen zijn van dit goedkope sim only abonnement.

Sim only 6 maanden 1 euro bij Youfone

Een tijdelijke actie van Youfone: Bij iedere sim only betaal je de eerste 6 maanden slechts 1 euro per maand! Je Hoe groot je bundel ook is, je betaalt momenteel maar 1 euro per maand. Hiervan profiteren? Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om direct gebruik te maken van deze mooie sim only actie!

Meer info

Waarom bieden Providers goedkope sim only 1 euro abonnementen aan?

Door de toename van de concurrentie tussen de providers is de laatste jaren het aanbod van sim only abonnementen sterk gegroeid. Om nieuwe klanten aan te trekken komen de providers met voordelige welkom acties bij 1 of 2 jarige abonnementen. Dit zorgt ervoor dat de abonnementen steeds voordeliger worden voor de consument. Hierbij is het voor de gebruikers natuurlijk van groot belang de goedkoopste en voordeligste sim only abonnement af te sluiten. De grote aantallen providers beconcurreren elkaar en beweren allemaal de goedkoopste sim abonnementen te hebben. Hierdoor is vergelijken erg moeilijk geworden. Wij hebben dit voor jullie vergemakkelijkt. In onze vergelijker kun je providers vinden die een sim only abonnement voor maar 1 euro aanbieden.

Sim Only 1 euro abonnement afsluiten?

Sluit hier direct het sim only 1 euro abonnement af door gebruik te maken van onderstaande vergelijker. Door bij prijs max €5 in te vullen en bij de hoeveelheid MB’s te kiezen voor 500 zul je zien dat direct het Sim Only 1 euro abonnement te voorschijn komt. Komt er geen abonnement voor een euro? Dan is er tijdelijk geen actie beschikbaar gesteld door de providers.

Update: op dit moment zijn er geen 1 euro sim only abonnementen, bekijk hieronder de goedkoopste abonnementen van dit moment

Sim only 1 euro, wat zijn de voordelen?

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van een sim only 1 euro abonnement? Allereerst is het grootste voordeel dat het goedkoop is en dat er veel geld bespaard kan worden. Zo betaal je bij het sim only 1 euro abonnement van Simpel de eerste 6 maanden maar 1 euro per maand. Verder kun je er bij Simpel voor zorgen dat je geen extra onverwachte kosten maakt. Dit kun je doen door het instellen van een belplafond. Op deze manier is bellen buiten de bundel niet mogelijk en maak je geen extra kosten. Tot slot is het bij Simpel mogelijk kosteloos je abonnement per maand aan te passen naar je behoeften.

Mobiel bereik van de goedkope providers

Veel mensen zijn bang dat de goedkopere providers zoals Simpel van het sim only 1 euro abonnement een minder groot mobiel bereik kunnen bieden aan hun klanten. Dit is echter een grote misvatting. De goedkopere providers maken namelijk gebruik van hetzelfde netwerk als de duurdere providers. KPN, T-mobile en vodafone hebben hun eigen netwerk en de rest van de providers maken hier gebruik van. Dit maakt dat er geen tot weinig verschil is in het mobiele bereik tussen de goedkope en duurdere providers. Zo maakt Simpel gebruik van het T-mobile netwerk. Het T-mobile netwerk is voor het 3de jaar op rij uitverkozen tot het beste geteste netwerk van Nederland volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 group. Het mobiele netwerk van Simpel heeft een downloadsnelheid van 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbp.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

elf + 2 =