Written by SimonlyCheck

Robin Mobile verkrijgbaar bij Primera

De zogenoemde “protest provider” Robin Mobile gaat haar sim only abonnementen vanaf 1 oktober 2016 verkopen via 487 Primera winkels. Primera is hiermee het enige verkooppunt buiten de webshop van Robin Mobile die de sim only abonnementen verkoopt, naar de eigen webshop. Daarnaast is Robin Mobile de enige sim only aanbieder in het assortiment van Primera. Een exclusieve samenwerking waar beide partijen baat bij lijken te hebben.

Deze samenwerking brengt Robin Mobile dichter bij de klant. De 487 winkels van Primera zijn verspreid door heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje in de buurt. Robin Mobile gelooft sterk in een stijgende verkoop van de sim only abonnementen. De afgelopen jaren heeft er een omslag plaatsgevonden bij het aantal prepaid gebruikers. Nog slechts 18% van de Nederlandse consumenten maakt nog gebruik van de prepaid simkaarten, terwijl het aantal sim only gebruikers stijgt.
Robin Mobile verwacht dat de verkoop van sim only abonnementen nog meer zal gaan stijgen door de langere houdbaarheid van smartphones. Wanneer een telefoon (inclusief abonnement) na twee jaar is afbetaald, kan de smartphone vaak nog een ronde mee met een sim only abonnement.

Primera denkt met hun winkels meer uit de telecommarkt te kunnen halen. Zij verkopen momenteel verschillende merken prepaid simkaarten en de sim only abonnementen zijn hierop een logische aanvulling. Met de grote service die dit bedrijf biedt, vullen zij de service van protest provider Robin Mobile aan.

Robin Mobile

Robin Mobile is een zogeheten protest provider, een telecomprovider die uit protest voor bijvoorbeeld te hoge kosten of kleine lettertjes en ingewikkelde abonnementen hun eigen initiatief nemen om een transparant bedrijf te vormen. Robin Mobile maakt gebruik van het KPN netwerk.

Robin Mobile biedt de consument de keuze uit vier verschillende sim only abonnementen voor onbeperkt sms’en, bellen en internetten. Het zijn echte All-In abonnementen. Het enige verschil tussen de abonnementen is het verschil in datasnelheid van het mobiel internet:

  • Robin Junior: Datasnelheid van 0,8 Mbps (3G) voor €19,95 per maand.
  • Robin Gewoon Snel: Datasnelheid van 2,0 Mbps (3G) voor €29,95 per maand.
  • Robin Super Snel 4G: Datasnelheid van 15,0 Mbps (4G) voor €39,95 per maand.
  • Robin Pijl Snel 4G: Datasnelheid van 25,0 Mbps (4G) voor €49,95 per maand.

Sim only abonnementen

Sim only abonnementen zijn een ideale oplossing wanneer je al een telefoon hebt, of een losse telefoon wilt aanschaffen. Bijna alle telecom providers bieden tegenwoordig sim only abonnementen aan, waardoor er een enorm groot aanbod is ontstaan in veel verschillende varianten. Voor ieders behoefte is er wel een geschikt sim only abonnement op de markt. Passen de sim only abonnementen van Robin Mobile niet helemaal bij je, omdat je bijvoorbeeld niet veel gebruik maakt van mobiel internet, dan zijn er dus genoeg andere abonnementen! Wil je weten wat het beste bij jou past? Kijk in onze vergelijker en bestel direct. Je hoeft hiervoor niet naar een Primera winkel, het kan gewoon online.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeven − een =