Written by SimonlyCheck

Robin Mobile verhoogt datasnelheid

Telecomprovider Robin Mobile heeft de datasnelheid van twee abonnementen verhoogd. Het gaat om de twee goedkoopste telefoonabonnementen, Robin Junior en Robin Gewoon Snel. Eerstgenoemde heeft haar downloadsnelheid geupgrade van 4 Mbps naar 5 Mbp en bij het andere abonnement stijgt de snelheid van 8,2 Mbps naar 10 Mbps. Met deze verandering probeert Robin Mobile aan te sluiten bij de grotere providers als het gaat om de verkoop van sim only abonnementen.

Robin Mobile als provider

Sinds 2013 is Robin Mobile actief als provider in Nederland. Ze verkochten meteen telefoonabonnementen waarmee onbeperkt gebeld en gesms’t kon worden. Ook waren zij al snel van mening dat hun gebruikers van onbeperkt internet mochten genieten en dit ook in hun abonnementen hebben verwerkt. Hiermee had Robin Mobile als doel gesteld om het tegen andere grote providers als KPN, Vodafone en T-Mobile op te gaan nemen. Tot op heden is het nog niet gelukt om deze aanbieders van de troon te stoten, maar wordt er wel alles aan gedaan om in de buurt te komen.

Als provider is Robin Mobile heel transparant richting haar abonnees. Er wordt zoveel mogelijk meegedacht om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Eén manier om dat bijvoorbeeld te doen is de transparantie dat wordt geboden. Doordat Robin Mobile alles onbeperkt aanbiedt, kan een abonnee nooit over zijn bundel gaan. Het enige verschil is de internetsnelheid. Hierbij geldt; hoe duurder het abonnement, des te sneller de verbinding is.

Waarom Robin Mobile?

Nu Robin Mobile heeft besloten de datasnelheden te verhogen, worden alle abonnementen voorzien van 4G internet. Daarmee gaat de provider toch een poging doen om meer klanten naar zich toe te trekken en hun huidige abonnees te voorzien van betere service. Daarnaast gaat Robin Mobile enkele veranderingen doorvoeren voor zakelijke abonnementen. De prijzen van de twee goedkoopste abonnementen gaan met enkele euro’s naar beneden, waardoor dit een stuk aantrekkelijker wordt voor zowel de huidige als de nieuwe klanten. Mocht jij over willen stappen om een sim only abonnement van Robin Mobile, raadpleeg dan de vergelijker om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + 5 =