Written by Merel

Robin Mobile onbeperkte sim only’s geldig in heel Europa

Robin Mobile breidt haar abonnementen uit naar heel Europa. Robin Mobile is een protest provider die in strijd tegen alle ‘regeltjes’ en ‘addertjes onder het gras’ onbeperkte abonnementen aanbiedt. ‘What you see is what you get’, zonder verrassingen achteraf. Erg aantrekkelijke abonnementen en je weet altijd waar je aan toe bent, Robin Mobile zal vanaf 1 februari met deze sim only abonnementen de over de grens gaan. Europa in.

Goedkoop bellen, sms’en en internetten in het buitenland

Dit houdt in dat de abonnementen van Robin Mobile, die je gewoon in Nederland afsluit, ook geldig is in heel Europa. Hiermee volgt de provider T-Mobile op, die eerder dit jaar bekend maakte dat zij abonnementen gaat verstrekken die in alle Europese landen geldig zijn. Robin Mobile belooft ook in het buitenland geen verrassingen achteraf en legt de consument geen grenzen op. In tegenstelling tot T-Mobile, die een maximaal limiet aan bellen in het buitenland aan haar klanten oplegt van 60 dagen, doet Robin Mobile dit niet. De klanten van Robin Mobile mogen grenzeloos vanuit het buitenland bellen, sms’en en internetten, ongeacht hoeveel dagen dit is. Daarnaast krijgen klanten ook nog 100 gratis belminuten of sms’jes per maand, om naar het buitenland te bellen of SMS.

Let op: Deze abonnementen zijn geldig wanneer je zelf de grens over gaat. Dus wanneer je vanuit het buitenland met je sim only van Robin Mobile naar Nederland kunt bellen. Wanneer je vanuit Nederland naar het buitenland belt, kost het wel extra geld. Dit geldt ook voor de abonnementen van T-Mobile en voor abonnementen van alle providers vanaf 15 juni 2017.

Voordelen van het feit dat Robin Mobile de grens over gaat

Er zijn natuurlijk meer goedkope opties om tijdens een vakantie in het buitenland goedkoop naar het thuisfront te kunnen bellen of sms’en. Daarnaast biedt WiFi in het buitenland de uitkomst om je vakantiefoto’s te delen via Social Media of om handige informatie op te zoeken via je smartphone, zonder een hoog tarief te betalen. Met de abonnementen van Robin Mobile bespaar je echter veel tijd aan het zoeken naar een oplossing voor het feit dat je sim only abonnement (tot voor kort) niet geldig is in het buitenland. Hier zetten we alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Nooit meer op zoek naar een WiFi signaal, of vragen om het WiFi wachtwoord
  • Je hoeft geen aparte simkaart of abonnement af te sluiten op het lokale netwerk, waarmee je goedkoop kon bellen of sms’en
  • Je hoeft niet langer bang te zijn voor hoge rekeningen achteraf
  • Je kan tegenwoordig via een goed netwerk naar huis bellen. Dit hoeft niet meer via een slechte Skype of Whatsapp verbinding

Abonnementen van Robin Mobile

Robin Mobile heeft vier verschillende soorten abonnementen, maar je kunt met allemaal onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt internetten. Het verschil tussen de abonnementen zit hem in de internetsnelheid. Het goedkoopste abonnement kost €19,95 en hiermee heb je een internetsnelheid van 1,0 Mbps. Met deze snelheid kun je Daarnaast kun je zoveel bellen en sms’en als je wilt.
Hieronder zie je de abonnementen van Robin Mobile op een rijtje:

  • Robin Junior voor €19,95 met een internetsnelheid van 1,0 Mbps
  • Robin Gewoon Snel voor €29,95 met een internetsnelheid van 2,0 Mbps
  • Robin Super Snel 4G voor €39,95 met een internetsnelheid van 15,0 Mbps
  • Robin Pijl Snel 4G voor €49,95 met een internetsnelheid van 25,0 Mbps

Lijken de abonnementen je aantrekkelijk? Via de vergelijker op de homepage kun je bekijken of dit voor jou inderdaad het aantrekkelijkste aanbod is, door Robin Mobile met andere providers te vergelijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 10 =