Je hebt vast weleens gehoord van de telecomprovider Youfone. Youfone zien we regelmatig langs komen in reclamespotjes of op reclameborden op straat. Youfone is een stuntprovider welke regelmatig met sim only aanbiedingen stunt. Voor een goedkoop abonnement zit je hier dus sowieso goed. Maar ook de kwaliteit en service die Youfone biedt is van een gewenst niveau. Deze provider richt zich namelijk alleen maar op sim only abonnementen, waardoor zij precies weet wat de klant wilt en ook keihard voor haar klanten rent. Geen afleiding of verwarringen met een telefoonabonnement of prepaid, volle focus voor sim only. Dit resulteert in het volgende:

✓ Geen aansluitkosten
✓ Altijd gratis MB’s zolang je abonnement loopt!
✓ Houd controle over je kosten met het belplafond
✓ Optie tot supersnel 4G+ netwerk
✓ Altijd scherp in prijs en aanbiedingen: Tijdelijk eerste maand gratis!

Sim only abonnementen van Youfone

Alle Youfone sim only’s zie je in de onderstaande vergelijker. De vergelijker staat gefilterd op de abonnementen van Youfone. Door ook andere providers te selecteren, kun jij de sim only’s van Youfone vergelijken met alle andere sim only abonnementen naar wens.

Youfone sim only abonnementen vergelijken

Wanneer je Youfone sim only abonnementen gaat vergelijken, valt het direct op dat deze provider heel goedkoop is en met verschillende aanbiedingen de aandacht wilt trekken. Zo is Youfone bijvoorbeeld de enige provider die je de eerste maand cadeau doet, als je een sim only abonnement afsluit. Daarnaast rekent Youfone ook geen aansluitkosten!

Bij andere providers is de eerste maand eigenlijk altijd het duurst, omdat je naar de vaste maandelijkse kosten ook nog ongeveer €15,- tot €20,- aansluitkosten betaald. Hier bespaar je dus al direct op bij een Youfone sim only.

De sim only abonnementen van Youfone bestaat uit een combinatie van een belbundel en een databundel. Sms’jes kun je gebruiken vanuit je belbundel. Hoe jij je belminuten en internet MB’s combineert, mag je helemaal zelf weten. Of je nou een beller of liever alles via internet doet, met een sim only van Youfone maak je de beste combi.

Belbundels
Momenteel heeft Youfone belbundels 125 minuten, 275 minuten of onbeperkt bellen.

Databundels
Momenteel heeft Youfone databundels van 1250 MB, 2500 MB, 3500 MB en 4500 MB

Youfone geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor het snelle 4G+ internet netwerk, dat 15x sneller is dat het 3G netwerk. Weet je niet wat je moet kiezen? Lees dan meer over het 4G netwerk.

Youfone abonnement opzeggen en contractduur

Bij een Youfone abonnement kun je kiezen voor een tweejarige sim only, of voor een abonnement die maandelijks opzegbaar is. Dit verschil zie je terug in de prijs. Een sim only abonnement die maandelijks opzegbaar is, kost namelijk iets meer. Daarentegen ben je wel vrij om je abonnement op te zeggen wanneer jij dat wilt.

Netwerk & Internetsnelheden

Youfone maakt voor haar mobiele diensten gebruik van het netwerk van KPN. Deze provider beschikt namelijk niet over een eigen netwerk. Het netwerk van KPN staat bekend als een stabiel en snel netwerk, waardoor je niet hoeft te twijfelen over je bereikbaarheid.
Woon je in een dunbevolkt gebied? Dan is het even handig om dekkingskaarten van de verschillende netwerken te checken. Over het algemeen dekt het KPN 4G netwerk 98,4% van de huishoudens in Nederland.

Hierboven heb je al even snel gelezen dat je bij een Youfone sim only kunt kiezen uit het 3G en 4G+ netwerk. Om een goede keuze te kunnen maken, worden hieronder de internetsnelheden van beide netwerken getoond:

  • 3G netwerk: 14,4 Mbps downloadsnelheid en 2 Mbps uploadsnelheid
  • 4G+ netwerk: 256 Mbps downloadsnelheid en 150 Mbps uploadsnelheid

Voorwaarden Youfone sim only

Zoals iedere provider stelt ook Youfone bepaalde voorwaarden aan haar sim only abonnementen. De belangrijkste hebben we op een rijtje gezet. Sim only abonnementen vergelijken? Houd hier rekening mee:

  • Als je tijdens een actie je sim only abonnement bij Youfone afsluit, blijft je bundelkorting de gehele looptijd geldig
  • Maandelijks opzegbare abonnementen die de eerste maand gratis zijn (actie) kunnen na de tweede maand worden beëindigd.
  • Je kunt een plafond instellen voor je belminuten en data, zodat je zeker weet dat je nooit voor onverwacht hoge rekeningen komt te staan.
  • Gesprekken worden afgerond per seconde. Dit is de meest gunstige manier van afronden want je betaalt nooit voor iets dat je niet hebt gebruikt.

*Voorwaarden onder voorbehoud. Vraag de complete algemene voorwaarden op bij Youfone.

Over de provider: Youfone

Youfone is een provider met een winnaarsmentaliteit. Dit blijkt uit de prijzen die zij in de loop van de jaren hebben gewonnen. Begin 2017 is Youfone zelfs nog uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecomorganisatie van Nederland! De service van Youfone is toen gewaardeerd met een 8.9! Ook krijgt de provider regelmatig prijzen voor haar snelle 4G+ netwerk.

Youfone vindt het belangrijk dat de klant centraal staat. Daarom bieden ze veel diensten gratis aan en geeft de provider daarnaast nog veel cadeautjes.