Vodafone is al jarenlang een zeer betrouwbare en stabiele speler op de telecommarkt. De provider is al sinds de komst van de mobiele telefonie actief, heeft alle ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor verstand van zaken. Dit betekent voor jou een provider waar je op kunt rekenen! Maar dat is niet het enige..

✓ Non Stop gratis extra’s als je Ziggo met Vodafone combineert!
✓ De eerste 3 maanden gratis onbeperkt data (binnen NL) bij een RED abonnement!
✓ De eerste 3 maanden gratis tot 10 GB internet in de hele EU
✓ Je abonnement kosteloos maandelijks bijstellen naar jouw gebruik!
✓ Maak gebruik van het 4G netwerk!

Sim only abonnementen van Vodafone

Vodafone is sinds kort samengegaan met Ziggo, onder de naam VodafoneZiggo. Vodafone biedt een ruim assortiment in sim only abonnementen, zodat er voor ieder wat wils is. Zelfs onderscheid de provider hierin twee groepen: Mensen die voornamelijk bereikbaar willen zijn (kleine tot gemiddelde abonnementen) en mensen die lekker veel willen bellen en internetten (gemiddeld tot grote sim only’s). Het huidige aanbod zie je in onderstaande vergelijker!


Vodafone sim only abonnementen vergelijken

Vodafone geeft veel op het gebied van service en gratis extra’s. Zo weet je zeker dat je bij Vodafone altijd een compleet abonnement ontvangt. Dit houdt in: Inclusief snel internet, de service Vodafone NEXT waarbij je op ieder moment een smartphone aan je sim only of abonnement kunt toevoegen en goede service zowel in Nederland als in de rest van de EU. Ook biedt Vodafone regelmatig aantrekkelijke acties, zoals een aantal maanden lang extra data.
De sim only abonnementen van Vodafone bevinden zich niet in het goedkoopste segment, maar zijn ook zeker niet de duurste op de markt. Zoals eerder gezegd, Vodafone’s sim only abonnementen zijn er voor iedereen: Kleine en grote abonnementen vanaf een klein prijsje.

De START abonnementen van Vodafone
Deze START abonnementen zijn de kleinere varianten in sim only van Vodafone. De sim only’s zijn er in 4 varianten

 1. Start S: Geen data, 150 belminuten & onbeperkt SMS voor: €8,- per maand.
 2. Start M: 500 MB data, 150 belminuten & onbeperkt SMS voor: €11,- per maand
 3. Start L: 1 GB data, 150 belminuten & onbeperkt SMS voor: €15,- per maand
 4. Start XL: 2 GB data, 150 belminuten & onbeperkt SMS voor: €20,- per maand

Let op: Prijzen zijn gebaseerd op een tweejarige sim only. Kies je voor een eenjarig contract? Dan kost het je iedere maand €1,- extra.

De RED abonnementen van Vodafone
Bij deze sim only RED abonnementen krijg je momenteel 3 maanden lang gratis onbeperkt data in Nederland en tot 10 GB in de gehele EU. Deze sim only’s van Vodafone zijn er in 3 varianten:

 1. Red Essential: 3 GB data, 100 belminuten naar EU landen, onbeperkt bellen & SMS’en voor: €26,-
 2. Red: 10 GB data, 100 belminuten naar EU landen, onbeperkt bellen & SMS’en voor: €30,-
 3. Red Super: 20 GB data, 100 belminuten naar EU landen, onbeperkt bellen & SMS’en voor €36,-

Ook de prijzen van deze Red abonnementen zijn gebaseerd op een tweejarige sim only. Een eenjarige sim only is maandelijks €1,- duurder. Als je een Vodafone Sim Only combineert met een Alles in 1 abonnement van VodafoneZiggo, krijg je maandelijks €5,- korting op je Red abonnement.

Vodafone opzeggen en contractduur

Een Vodafone Sim Only is af te sluiten tegen een eenjarig of tweejarig contract. Je kunt je abonnement opzeggen vanaf de afloop van je contract. Hierna is je sim only maandelijks opzegbaar.

Voorwaarden Sim only Vodafone

Iedere provider stelt bepaalde voorwaarden aan de sim only abonnementen, zo ook Vodafone. De belangrijkste voorwaarden zetten we hieronder voor je op een rijtje:

 • Als je buiten je bundel gaat, betaal je €2,- per 200 MB en €0,25 per minuut.
 • Gebeld worden is altijd gratis
 • De bundels zijn 1 maand geldig en neem je dus niet mee naar de volgende maand
 • Je betaalt €25,- aansluitkosten

internetsnelheden

Vodafone is een zeer grote en belangrijke speler op de telecommarkt. Dit komt mede doordat Vodafone haar eigen mobiele netwerk beheert. Hiervan zijn er maar drie, namelijk Vodafone, KPN en T-Mobile. Vodafone heeft haar netwerk sterk geoptimaliseerd voor snel internet. Met een Vodafone Sim Only kun je gebruik maken van het snelle
4G+ netwerk, wat een (theoretische) snelheid heeft van 225 Mbps (download) en 50 Mbps (upload).
Het 4G netwerk heeft een snelheid van 75 Mbps (download) en 50 Mbps (upload) en het
3G netwerk heeft een snelheid van 42 Mbps (download) en 6 Mbps (upload).

Over Vodafone als provider

Vodafone is een toonaangevend bedrijf, wat zich al jarenlang focust op de telecommarkt. Met bijna 5 miljoen klanten speelt de provider dan ook een belangrijke rol op de markt. Vodafone weet waar zij mee bezig is en kan daarom goed inspelen op de wens van de klant en vragen snel beantwoorden. Service staat hoog in het vaandel bij de provider. Je kunt Vodafone goed bereiken voor hulp en vragen, de abonnementen steken duidelijk in elkaar. What you see is what you get.

Vodafone ervaringen

Heb jij een sim only van Vodafone (gehad)? Deel je ervaring met ons!