Tibbaa is een nieuwe speler op de Nederlandse sim only markt. Het bedrijf is al jaren actief als ticketing-bedrijf voor de verkoop van tickets voor evenementen, maar heeft besloten om haar diensten uit te breiden richting sim only abonnementen, met de ambitie om later ook mobiele abonnementen, een streamingdienst en accessoires aan te gaan bieden.
Tibbaa heeft een groot klantenbestand en heeft daarom goed onderzoek kunnen doen naar wat de consument eigenlijk wilt. Met deze kennis hebben zij uiteindelijk unieke sim only abonnementen samengesteld! Uniek aan Tibbaa is dat:

✓ Onbeperkte Data only bundel voor maar €7,99 per maand!
✓ Veel extra’s bij andere diensten van Tibbaa!
✓ Geen kredietcheck!
✓ Credit sparen voor korting in winkels of tijdens festivals!
✓ Maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk!

Tibbaa sim only bestaat niet meer. Het lijkt erop dat het bedrijf is gestopt met sim only abonnementen. Een vergelijke provider dat voordelige onbeperkt internet (plus bel/sms) abonnementen aanbiedt en het KPN-netwerk gebruikt is Budget Mobiel. Klik hier voor meer informatie over Budget Mobiel of bezoek onze homepage om zelf te filteren en voor jouw favoriete sim only bundel te kiezen.

Sim only abonnementen van Tibbaa

Benieuwd of een tibbaa sim only iets voor jou is? Bekijk dan in onderstaande vergelijker de verschillende bundels en sim only’s van Tibbaa om hierachter te komen. Je kunt de filters selecteren op Tibbaa en eventueel ook nog andere wensen selecteren, zodat je precies vindt waar jij op zoek naar bent!

Tibbaa sim only abonnementen vergelijken

Tibbaa gaat er vanuit dat er verschillende soorten klanten zijn. Mensen die weinig gebruiken, mensen die gekenmerkt kunnen worden als ‘gemiddelde gebruikers’ in Nederland en mensen die gewoon lekker willen kunnen bellen en internetten!
Daarom biedt tibbaa sim only abonnementen aan, die bij deze drie groepen passen.
Ook maakt de provider onderscheidt in het 3G netwerk en 4G netwerk. Voor het 4G netwerk betaal je wel een flink bedrag meer.

BundelBel / SMSDataNetwerkKosten (o.b.v 2 jarig contract)
Tibbaa Social Media0Onbeperkt3G (3 Mbps)€7,99
Tibbaa Green 3G1802,5 GB3G (4 Mbps)€17,99
Tibbaa Green 3G+OnbeperktOnbeperkt3G (5 Mbps)€22,99
Tibbaa 4G2402 GB4G (15 Mbps)€25,99
Tibbaa Unlimited 4GOnbeperktOnbeperkt4G (25 Mbps)€33,99

De prijzen van deze bundels zijn op basis van een tweejarige sim only. 1 jarige contracten zijn maandelijks €1,- duurder en maandelijks opzegbare contracten kosten maandelijks €2,- meer.

De social media sim only van Tibba is een goedkope data only bundel! Hiermee kun je alleen internetten via het 3G netwerkt, maar dit wel onbeperkt voor maar €7,99. En wanneer je kan internetten kun je dus eigenlijk ook prima bellen (via internet) 😉

Tibbaa opzeggen en contractduur

Tibbaa biedt alle soorten contracten aan die er momenteel bestaan in sim only land. Namelijk maandelijks opzegbare abonnementen, 1 jarige sim only’s en 2 jarige sim only abonnementen. Net als bij andere providers is een 2 jarige sim only het voordeligst, maar hier zit je dan ook het langst aan vast. Geen probleem, als dit abonnement goed bij jouw gebruik past, maar als je liever vrij wilt zijn is het ‘t waard om maandelijks iets meer te betalen, wetende dat je op ieder moment je sim only abonnement kunt opzeggen.

Opzeggen doe je telefonisch of schriftelijk.

Voorwaarden Tibbaa

Bij de onbeperkte abonnementen (Green 3G+ en Unlimited 4G) abonnementen van Tibbaa is een Fair Use Policy van kracht. Dit betekent dat wanneer je buitensporig veel data of belminuten gebruikt, je een waarschuwing van de provider kunt verwachten en bij het negeren daarvan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Echter ligt het limiet van zo’n fair use policy altijd heel hoog. Dit wordt gedaan om misbruik te voorkomen.
Daarnaast kunnen klanten bij overstap gratis gebruik maken van de nummerbehoud service en kun je kosteloos maandelijks je abonnement naar boven of beneden bijstellen.

Internetsnelheid Tibbaa

Tibbaa sim only maakt voor haar diensten gebruik van het KPN netwerk. Dit betekent dat zij gebruik maken van een netwerk dat bekend staat om haar betrouwbaarheid en stabiliteit. De 3G abonnementen zullen een maximale downloadsnelheid behalen van 4 tot 5 Mbps. De 4G abonnementen kunnen maximaal 15 Mbps tot 25 (unlimited 4G) Mbps aan downloadsnelheid behalen.

Uniek aan een Tibbaa sim only abonnement zijn de extra’s!

Als je sim only klant wordt van Tibbaa, kun je de volgende extra’s verwachten:

  • TIJDELIJK: Een gratis powerbank!
  • TIJDELIJK: Creditpas met €10,- aan credits voor kortingen in de winkels en op festivals!
  • Je credits inruilen voor bijvoorbeeld een maand lang gratis bellen, gratis entree voor een concert of festival, meet & greet met artiesten etc.

Over Tibbaa als provider

Tibbaa is een nieuwe provider en daarom zijn we zeer benieuwd wat deze provider gaat doen. We weten wel dat KPN een overeenkomst met de provider heeft gesloten met betrekking tot het gebruik van het mobiele netwerk en dat doen zij alleen als ze in de provider geloven! Met de ambities en betrouwbaarheid van deze provider is dus niets mis. We zijn erg benieuwd of Tibbaa een belangrijke speler wordt in de sim only markt!