Sim only abonnementen van Telfort

Telfort gaat nu verder als KPN. Voor een soortgelijke sim only kun je het beste een Simyo of KPN sim only abonnement afsluiten. Bij deze twee providers maak je gebruik van het vertrouwde 4G netwerk van KPN. Daarnaast scoort met name Simyo erg goed wat betreft klanttevredenheid en service. Neem dus vooral even een kijkje op de Simyo en KPN pagina’s voor meer informatie.

Onderstaande informatie is niet meer van kracht

Op deze pagina lees je alles met betrekking tot de Telfort sim only abonnementen! Telfort Mobiel biedt vijf verschillende sim only bundels, waardoor er altijd wel iets is dat bij jou past! De provider maakt gebruik van het betrouwbare & snelle KPN netwerk, dus kun je gebruik maken van supersnel 4G! Iedere maand neem je trouwens ook nog je resterende beltegoed mee naar de volgende maand, dus wat wil je nog meer? Nou, misschien dit:

✓ Extra CombiVoordeel voor Telfort Thuis klanten!
✓ Gratis toegang tot het 4G netwerk!
✓ Na de eerste 10 minuten bel je de rest gratis!
✓ UNIEK: Overige MB’s en belminuten neem je naar de volgende maand! Je krijgt dus waar voor je geld 🙂
✓ Voorkom dure rekeningen! Zodra je MB’s op zijn stopt je internet. Je kunt dan zelf kiezen om extra data bij te kopen.

Telfort sim only vergelijken

We krijgen weleens de vraag waarom je zou moeten kiezen voor een sim only van Telfort. Dat is eigenlijk heel simpel en ontdek je direct wanneer je Telforts sim only’s vergelijkt! Ze zijn namelijk erg goedkoop en de bundels zijn er in verschillende groottes, waardoor er vaak wel iets bij je past. Daarnaast neem je je overige tegoed gewoon mee naar de volgende maand! Dus je raakt niet zomaar je tegoed (waar je voor hebt betaald) kwijt! Gebruik je zomaar een maandje wat minder? Dan kun je dit de volgende maand inhalen door extra veel te internetten of te bellen!

Ben jij een echte grootverbruiker? Dan past Telfort waarschijnlijk niet bij je, want de grootste databundel is momenteel 5GB. Vergelijk de huidige bundels dan eens met die van de andere providers!

Sim only bundels

De Telfort sim only abonnementen zien er momenteel als volgt uit*:

Aantal MB'sAantal belminutenAantal SMSMaandelijkse kosten (o.b.v 2-jarig abonnement)
0300Onbeperkt SMS€8,-
1000150Onbeperkt SMS€12,50
1500300Onbeperkt SMS€14,-
3000300Onbeperkt SMS€17,50
5000Onbeperkt bellenOnbeperkt SMS€22,50

* Raadpleeg de vergelijker voor het actuele aanbod.

Bij ieder abonnement krijg je gratis onbeperkt SMS’en erbij! Ook kun je deze bundels ook binnen de hele EU gebruiken, dus betaal je niet meer extra als je binnen Europa op vakantie gaat!

Zijn je MB’s op? Dan stopt je internet automatisch, zodat je geen onverwachte kosten opbouwt. Je kunt er wel voor kiezen om extra MB’s bij te kopen. Je betaalt dan €5,- voor 500 MB (dus slechts 1 cent per MB). Overweeg wel even of je dit ervoor over hebt, want je kunt dit extra tegoed niet meenemen naar de volgende maand.

Contractduur

Telfort biedt sim only abonnementen aan tegen een éénjarig of tweejarig contract. Kies je voor een tweejarige sim only, dan gelden de prijzen die je in de tabel hierboven ziet staan. Een éénjarige sim only is iedere maand €1,- duurder, maar hierbij heb je wel het voordeel dat je volgend jaar weer het goedkoopste abonnement kun afsluiten!

Voorwaarden Telfort

Ook voor een Telfort sim only gelden bepaalde voorwaarden, net zoals alle andere providers die aan hun abonnementen hangen. De belangrijkste hebben we voor je op een rijtje gezet. Voor het complete overzicht zul je Telfort even moeten raadplegen.

 • Bestel je een sim only van Telfort? Dan heb je 14 dagen bedenktijd
 • Binnen deze 14 dagen kun je je abonnement / simkaart gratis retour sturen
 • Je abonnement / simkaart wordt gratis verzonden!
 • Gratis nummerbehoud
 • Er gelden extra kosten voor het bellen naar servicenummers. Deze betaal je dus buiten je bundel om.
 • Je betaalt bij Telfort nooit een starttarief
 • Gesprekken worden per minuut, naar boven afgerond
 • Internetsessies worden per KB afgerond
 • Zijn je belminuten op? Dan bel je voor €0,30 per minuut
 • Gratis bellen vanaf de 11e minuut. Hier zit wel een limiet op van maximaal 3000 minuten per maand.
 • Je neemt je resterende tegoed maximaal 3 maanden mee naar de volgende maand. Maar je maakt wel eerst je ‘oude’ tegoed op, voordat je aan je nieuwe beltegoed begint.

Internetsnelheid Telfort

Bij Telfort maak je gebruik van supersnel 4G op het netwerk van KPN! In theorie kan dit netwerk een snelheid behalen van maximaal 150 mbps, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld hoever je verwijdert bent van een mast, hoe druk het in de omgeving is en ook als het regent is je bereik minder!

Om dit 4G netwerk te kunnen ontvangen is het wel belangrijk dat je een smartphone hebt die dit ondersteund. Oude smartphones kunnen dit netwerk namelijk niet ondersteunen, maar de meeste telefoons kunnen dat tegenwoordig prima!

Telfort mobiel

Telfort Mobiel is één van de mobiele en vaste diensten die Telfort aanbiedt. Naast Telfort Mobiel is er ook Telfort Thuis, wat alle vaste diensten in alles in 1 pakket vertegenwoordigt. Heb jij al Telfort Thuis? Dan krijg je extra veel voordeel op je Telfort sim only abonnement (ook te combineren met een Telfort mobiele telefoon abonnement).

Heb je trouwens voor een sim only van Telfort gekozen, maar besluit je binnen 3 maanden dat je toch ook wel een nieuwe smartphone wilt? Dan kun je je sim only gewoon nog omzetten naar een abonnement met toestel!

Het combivoordeel van Telfort

Combineer jij een sim only / mobiel abonnement met een Telfort alles in 1 pakket? Dan profiteer je van gratis extra’s. Je kunt ook nog zelf bepalen wel cadeautje je het liefste wilt:

 • €5,- Korting op je alles in 1 (Telfort Thuis) rekening
 • Gratis 2x zoveel data en belminuten!
 • Gratis FOX Sports Eredivisie
 • Het gratis opnemen pakket!

Telfort ervaringen

Wat is jouw ervaring met de sim only abonnement van Telfort? Deel het met ons!