Kies je voor een sim only van Tele2? Dan kies je voor heel veel gemak! Tele2 heeft haar eigen 4G netwerk in Nederland en kan jou daarom verzekeren van een goede mobiele verbinding. De provider bestaat al bijna net zolang als mobiele telefonie bestaat en daarom snapt Tele2 precies waar jij naar op zoek bent. Ze kent de klant, de wensen van de klant en stapt als één van de eersten in op innovatieve technologieën en ideeën.

Een Sim Only van Tele2 levert jou:

✓ De goedkoopste onbeperkte bundels met Tele2 Unlimited!
✓ Unlimited Data, Belminuten & SMS
✓ Bundels geldig in de hele EU
✓ Voor een genadeloos lage prijs
✓ Schandalig snel 4G
✓ Maandelijks opzegbaar!

Sim only abonnementen van Tele2

Je kent bepaalde slogans van Tele2 waarschijnlijk wel. Komt ‘schandalig snel internet’, ‘unlimited data’ of ‘voor een genadeloos lage prijs’ jou bekend voor? Dit is wat Tele2 haar (potentiële) klanten beloofd en ook echt waarmaakt! Zo biedt deze provider momenteel de goedkoopste onbeperkte sim only aan (onbeperkt bellen, internetten en SMS’en) en komt regelmatig met spectaculaire acties! Tele2 sim only abonnementen vergelijken? Dat doe je snel & gemakkelijk met onderstaande vergelijker.

Tele2 sim only abonnementen vergelijken

Alhoewel Tele2 momenteel bekend staat om haar unlimited bundels, vergeet de provider de kleingebruikers ook niet. Een Tele2 abonnement kun je al aanvragen vanaf 1GB data en 100 belminuten en SMS’jes. De provider houdt haar aanbod vrij klein, zodat het overzichtelijk is, maar biedt toch voor de meeste mensen een goed en zeker voordelige sim only! Snel even een blik werpen op de mogelijke bundels? Check ze hieronder:
Internet databundels en belbundels moeten met elkaar gecombineerd worden. Er is geen optie tot niet bellen of niet internetten / geen data.

Internet / databundels

 • 1 GB data voor €8,-
 • 5 GB data voor €12,-
 • 10 GB data voor €13,- TIJDELIJKE ACTIE
 • Unlimited data voor €19,-

Bel & SMS bundels

 • 100 Bel / SMS voor €2,-
 • Unlimited Bel / SMS voor €6,-

De prijzen van deze abonnementen zijn gebaseerd op een contractduur van 24 maanden. Liever een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan betaal je per bundel iedere maand €1,- extra.

Tele2 abonnement opzeggen en contractduur

Je Tele2 abonnement opzeggen? Dat kun je doen zodra je contract is verlopen. Bij Tele2 kun je kiezen voor een contract die 2 jaar loopt, dit is de voordeligste optie. Daarnaast kun je kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only. Deze is – zoals de naam al zegt – iedere maand op te zeggen.

Wil je je Tele2 abonnement opzeggen? Dit kun je doen door via ons over te stappen naar een andere provider. Je nieuwe provider zal dan je huidige contract afmelden, als je deze optie aanvinkt. Wil je zelf opzeggen? Dan kun je je Tele2 abonnement telefonisch opzeggen door naar Tele2 te bellen.

Tele2 internet

Tele2 maakt gebruik van haar eigen 4G netwerk en kan hierdoor supersnel internet aanbieden. Zoals ze zelf dan zeggen: ‘Schandalig snel 4G’

Netwerk & Internetsnelheden

Het netwerk van Tele2 heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat in elk geval alle drukbevolkte gebieden goed gedekt zijn door het 4G netwerk. Ook natuurgebieden zijn gedekt door het 4G netwerk, maar hier kan het wel zo zijn dat je internet iets trager werkt dan dat je gewend bent.
En met Tele2 internet ben je eigenlijk wel een beetje verwend, want dit schandalige snelle netwerk behaald theoretische snelheden tot maximaal 225 Mbps! Gemiddeld ligt dit in de praktijk op 40 Mbps. De gemiddelde uploadsnelheid ligt rond de 20 Mbps.

Voorwaarden Tele2 abonnement / sim only

Zoals iedere provider, verbindt ook Tele2 bepaalde voorwaarden aan haar abonnementen / sim only abonnementen. De belangrijkste staan hier op een rijtje. De voorwaarden zijn onder voorbehoud Voor de laatste update en het complete pakket aan voorwaarden verwijzen we je naar de website van Tele2.

 • Je betaalt eenmalig de aansluitkosten van €15,-
 • Om de snelheid van het netwerk te garanderen krijg je bij Unlimited data dagelijks 5GB. Je kunt wel kosteloos extra data aanvragen via een SMS
 • Gesprekken worden afgerond op hele minuten
 • Data wordt afgerond per KB
 • Bellen / SMSen buiten je bundel kost €0,25 per minuut / bericht.
 • Kosteloos je abonnement bijstellen!
 • Gratis en Gemakkelijk nummerbehoud

Over de provider: Tele2

Tele2 is in 1997 gestart als een provider met een missie: De huidige telecommonopolies te doorbreken. Dit is ze in de loop der jaren zeker gelukt. Tele2 is momenteel met haar eigen 4G netwerk een belangrijke en grote speler op de Nederlandse markt. De provider vindt het erg belangrijk dat het de consument direct in haar wensen voorziet. Dit resulteert in sim only abonnementen die zelf samen te stellen zijn. Het is bij Tele2 belangrijk dat de consument een telecomprovider niet meer als Noodzakelijk kwaad gaan zien. Hier wilt de provider de komende tijd voor gaan zorgen, door onmogelijkheden en beperkingen uit het aanbod te gaan halen. Het kan namelijk nog steeds beter, makkelijker en goedkoper.

Tele2 ervaringen

Over het algemeen zijn klanten van Tele2 zeer tevreden! Wat vind jij van deze provider? Laat het ons weten!