Simpel is één van de vele providers die zich bevinden in het goedkopere segment. Levert de provider daarmee in in kwaliteit? Wat ons betreft niet. Een Simpel sim only is een prima abonnement wanneer je op zoek bent naar iets voordeligs én goede kwaliteit! Of een sim only abonnement van Simpel voor jou een goede keuze is, ontdek je middels onderstaande tekst.

✓ Best geteste gratis 4G netwerk binnen Nederland

✓ Maandelijks aanpasbaar

✓ Dek jezelf in: Stel een plafond in om hoge rekeningen te voorkomen!

✓ Geen kredietcheck op de sim only’s!

Sim only abonnementen van Simpel

Wellicht geïnteresseerd in een Simpel sim only abonnement, maar ben je benieuwd hoe deze provider het doet ten opzichte van de anderen? Check de sim only’s van Simpel dan in onderstaande vergelijker. Door meerdere providers te selecteren kun je de abonnementen van Simpel vergelijken met alle providers naar wens. Succes!

Simpel sim only abonnementen vergelijken

Simpel vindt het erg belangrijk dat jij als gebruiker de touwtjes in handen hebt. Daarom biedt de provider verschillende handvatten om de kosten onder controle te houden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf ieder gewenst bedrag als plafond instellen als maximale maandelijkse kosten. Wanneer je dit bedrag hebt bereikt door het overschrijden van je maandelijkse bundel, kun je geen gebruik meer maken van de mobiele diensten om jezelf tegen hoge kosten te beschermen. Bijvoorbeeld heel handig voor ouders die hun kinderen een mobiele geven.
Daarnaast kun je maandelijks je bundels naar boven of beneden bijstellen. Zodat je er slim op in kunt springen wanneer je een maandje verwacht meer of minder tegoed nodig te hebben. Slim he, bij simpel.

Sim only bundels

AbonnementBelminuten & SMSDataMaandelijkse kosten (1 jaar)Maandelijkse kosten (2 jaar)
250250 minuten & onbeperkt SMS250 MB€5,-€2,50
1000250 minuten & onbeperkt SMS1 GB€10,-€7,50
2000250 minuten & onbeperkt SMS2 GB€12,50€10,-
3000250 minuten & onbeperkt SMS3 GB€15,-€12,50
4000250 minuten & onbeperkt SMS4 GB€17,50€15,-

Optioneel: Onbeperkt bellen: + €5,-

Zoals je ziet koop je bij ieder abonnement 250 belminuten. Wil je meer bellen? Dan kun je kiezen voor onbeperkt bellen. Je betaalt dan maandelijks €5,- extra en hoeft je verder nergens meer zorgen over te maken.
Het snelle 4G internet krijg je er gratis bij! Dit houdt niet alleen een snelle internetverbinding in, maar daarnaast is de 4G dekking van Simpel ook beter dan de 3G dekking.

Abonnement opzeggen en contractduur

Bij Simpel kun je kiezen voor een sim only abonnement met een contractduur van 1 jaar of 2 jaar. Een sim only 2 jaar is maandelijks €2,50 goedkoper ten opzichte van een eenjarige sim only van Simpel. Echter zit je er dan wel langer aan vast en kun je dus 2 jaar lang niet switchen naar een andere provider.

Wil je je Simpel sim only abonnement opzeggen? Dit kan vanaf twee maanden voor het aflopen van je contract.

Voorwaarden sim only Simpel

Simpel gaat voor duidelijkheid en eenvoud. Een provider zonder gedoe. Dit uit zich ook in de voorwaarden die Simpel stelt voor haar sim only abonnementen. De voorwaarden die zij stellen zijn namelijk vrij logisch en duidelijk.

  • Groot pluspunt: Gesprekken worden afgerond per seconde en dataverbruik per KB! Dit is de voordeligste manier van afronden voor jou als klant, want zo betaal je nooit voor meer dan je gebruikt.
  • Gratis nummerbehoud (geen voorwaarde, wel leuk om te weten 🙂 )
  • Simpel rekent voor het afsluiten van een abonnement een eenmalig bedrag van €20,- aan administratiekosten.

Gesprekken worden afgerond per seconde en dataverbruik per KB!

Is je bundel op? Dan kan je evengoed nog bellen, sms’en en internetten, maar betaal je wel extra geld bovenop je maandelijkse kosten. Zie hieronder de buiten bundel tarieven die van toepassing zijn op een Simpel sim only abonnement:

Buiten bundel tarieven:

  • Belminuut/SMS: €0,31 per eenheid
  • Internet: €0,15 per MB

Simpel netwerk en Internetsnelheden

Simpel is één van de vele MVNO (mobile virtual network operator) providers die we hebben in Nederland. Dit houdt in dat Simpel een zelfstandige provider is, maar geen eigen netwerk heeft. Een Simpel sim only abonnement maakt voor haar diensten gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Wat betekent dit voor jou?
T-Mobile heeft de beste dekking van alle providers binnen Nederland. Dus qua verbinding zit het bij Simpel wel goed! (M.u.v onbewoonde gebieden)
Simpel internet is daarnaast ook zeer snel:
Het Simpel 4G netwerk heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Je betaalt niet extra voor gebruik van het 4G netwerk, dus wij raden dit zeker aan!

Over Simpel als provider

Simpel is opgericht in 2007 en heeft als motto om goedkope sim only abonnement aan te bieden, zonder gedoe. Dit betekent dus geen kleine lettertje en onduidelijkheden in de contacten. What you see is what you get. Hiermee onderscheidt Simpel zich van de grotere providers. Echter is dit ook de visie van andere kleinere en goedkope providers.
Ook onderscheidt Simpel zich in duidelijke communicatie met klanten. Dit uit zich in een goede klantenservice en staat ook eenvoud hoog in het vaandel.

Simpel ervaringen

Simpel sim only scoort een mooie 8.2 op klanttevredenheid, wat zeer netjes is. Hieruit blijkt dat Simpel waarmaakt wat zij belooft: Goedkoop én van een goede kwaliteit. Hoe ervaar jij je sim only abonnement van Simpel? Laat het ons weten! 🙂