Ook Lebara is onlangs aan de sim only abonnementen begonnen. Tot voor kort richtte deze internationale provider zich alleen maar op de prepaid markt. Dit had voornamelijk met de doelgroep van Lebara te maken. Je kunt namelijk denken dat Lebara laat is in het starten met sim only, maar op de internationale markt waar Lebara zich bevindt zijn ze de eerste! Wacht jij al tijden op een sim only die niet beperkt wordt door grenzen, maar ervoor zorgt dat jij op de meeste plaatsen ter wereld goedkoop kunt telefoneren en surfen? Lees dan snel verder.

Sim only abonnementen van Lebara

Waarom je zult moeten kiezen voor een Lebara sim only wordt al snel duidelijk uit de onderstaande punten.

  • Lebara beperkt zich niet tot de landsgrenzen, maar biedt een aanbod wat geldig is in veel landen wereldwijd.
  • Landen waar de internationale bundels van Lebara geldig zijn, zijn onder andere: China, de VS, Zuid-Korea, Hongkong, Zuid-Afrika, Turkije (alleen vaste lijn) en Marokko (alleen vaste lijn) en nog meer!
  • Geen interesse in grenzeloze telefonie? Dan kun je ook kiezen voor een goedkope nationale bundel zonder extra te betalen
  • Lebara doet voor haar sim only klanten geen kredietcheck! Dit houdt in dat je ook een Lebara sim only kunt nemen als je BKR geregistreerd zijn. De provider gaat er op goed vertrouwen vanuit dat jij op tijd de rekeningen betaalt.

Met deze keuze uit nationale en internationale sim only abonnementen, biedt Lebara een uniek en vernieuwend aanbod op de sim only markt!

Nationale Lebara sim only bundels

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
periode
Nationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€8,5024 maandenBestellen
Nationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€11,-24 maandenBestellen
Nationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Nationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen

Internationale Lebara sim only bundels

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
Periode
Internationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€13,5024 maandenBestellen
Internationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Internationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen
Internationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€26,-24 maandenBestellen

Lebara sim only abonnementen vergelijken

In de onderstaande vergelijker kun je de sim only abonnementen vergelijken, zodra deze bij ons beschikbaar zijn.


Lebara opzeggen en contractduur

Iets wat je minder fijn kunt vinden is dat alle sim only abonnementen bij Lebara alleen afgesloten kunnen worden voor 24 maanden. Het betreft hier dus een 2-jarig sim only abonnement. Dit kun je zien als last, maar aan de andere kant geeft het je ook rust! Je zit eraan vast dus je hoeft de komende tijd niet weer opnieuw sim only abonnementen vergelijken.
Opzeggen kun je doen na 2 jaar. Doe je dit niet dan wordt de Lebara sim only stilzwijgend verlengd. Je kunt het abonnement dan wel opzeggen wanneer je wilt, met één maand opzegtermijn.

Voorwaarden Lebara sim only

De voorwaarden van de sim only abonnementen van Lebara zijn niet zo uitgebreid. Dat betekent goed nieuws voor jou, want des te makkelijker wordt duidelijk waar je voor tekent.

  1. Alle sim only abonnementen bij Lebara hebben een contractduur van 2 jaar of zijn een maandelijks opzegbaar abonnement.
  2. Nationale bundels zijn geldig binnen Nederland en de EU, in acht genomen dat binnen de EU een fair use policy geldt
  3. Internationale bundels zijn geldig binnen Nederland, EU-lidstaten en Canada, China, India, de VS, Hong Kong, Marokko (alleen vaste lijn), Zuid-Korea, Zwitserland, Noorwegen, Thailand, Israël, Liechtenstein, Maleisië, Singapore, Turkije (alleen vaste lijn) en Zuid-Afrika.
  4. Nieuw sim only abonnement afsluiten bij Lebara? Je ontvangt je simkaart binnen 3 werkdagen in huis
  5. Administratie-/aansluitkosten bedragen eenmalig €15,-

Over Lebara als provider

Lebara is gestart met een uniek concept binnen de sim only markt. Waar de meeste providers al denken vrij grenzeloos te zijn nu de roamingkosten binnen de EU zijn afgeschaft, gaat Lebara nog een stapje verder. Lebara biedt namelijk sim only bundels aan die ook in veel andere landen buiten de EU geldig zijn. Dit heeft alles te maken met het publiek dat zich meldt als Lebara klant. Lebara is namelijk een provider die zich richt op de internationale doelgroep, waaronder voornamelijk etnische groepen, buitenlandse studenten en zakenlui. Providers die zich ook op deze doelgroep richten zijn onder andere de bekende Lyca Mobile en Ortel Mobile. Echter bieden beiden tot op heden alleen prepaid simkaarten aan met de mogelijkheid tot het activeren van prepaid bundels.

Lebara Sim only review/beoordeling

Heb jij de sim only’s van Lebara al getest? Laat ons weten hoe het je bevalt!